"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
am avut de lucru si am depasit cu 1 ora,ora mea de culcare (3)
. eu nu stiu de ce m-am trezit acum, ca picii sforaie de nu au treaba 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
dudurutza spune:
'neatza
ce scurte-s noptile ![]()
Sovi, mai spune secrete naturale
nu stiam de scoarta de salvie si coacaz
, multumesc frumos
Claudia, nu stiu cum sa o faci sa bea laptik, poate cu cereale , fidea, gris, de astea...Am bafta la licenta, dar studentul parca schiopateaza, acum la final, dar nu-l las![]()
Simo
dar ce facem e asa usor si frumos, incerc sa fac orele placute, sa vina cu drag![]()
Mihutza
su un
pentru dansatoarea ce scumpa!
Ariel, sarut-mana de cafea, ma duc sa ma beau ca parca nu-mi ajunge...pai intinde-te nitel
...gata pauza...inca o
poate apar randunicile
tuchita spune:
Neata!
Multam de cafea Ariel si Maria!
Eu sunt de garda azi....
Maria nu stiu de unde ramasesem cu impresia ca esti profa la litere.
Nu ma socheaza fizica, a fost mereu materia mea preferata, am fost olimpica de nationala la fizica.![]()
Asta nu inseamna ca mai stiu ceva acum.
Mihutza, 
Olgutzika spune:
Hello!
Simo, Nico,
. Traiesc, insa ma mananca serviciul de vie, am niste zile oribile de-a dreptul, nu am crezut ca o sa spun vreodata ca abia astept sa stau acasa si ca nu mai suport
. De-asta si tac, ca nu-s deloc vesela si vorbareata...dar va citesc si va admir in pozici si filmulete
.
Zoze sper ca e bine, nu am mai vorbit de cateva zile la telefon. S-a mutat weekendul trecut in palat si nu stiu daca a apucat sa isi puna net acolo. Era franta de oboseala, dar in verva, na...doar e printesa acum ![]()
Va pup, sa fiti vesele si sanatoase
!
Olga
19+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
dudurutza spune:
Tuchi
la poli sunt
O garda usoara iti doresc 
Olga
cateodata spunem ce nu credeam ca vom spune, asta mi s-a intamplat si mie zilele trecute, referitor la servici, dar sanatosi sa fim
Sa treaca toate repede si frumos
Multumim de vestea cu printesa Zoze, o asteptam in sala tronului sa facem adunare 
mihutza11 spune:
Tuchi, Dudu
si eu la randu-mi!
cateva pozici din ultima vreme si ce credeti ca noi nu stim poezii?
Mica dansatoare
ramo_cata spune:
salut
ce dulce e si Andra cand spune poeziile
..si Andru mai stie si tica-tica ,la poezia mos Andruska incep eu versul si-l termina el sau zic eu eu cuvant si apoi continua el,stie si cantecelele ..dar nu zice cap coada singur
...
olga
sa treaci cu usurinta greul de la munca
dudu si eu tot fizica am terminat ,n-am profesat niciodata,pana o sa profesez o sa uit tot ce am invatat
tuchi garda usoara
duamna coconeasa sa veti o viata plina de armonie in noua casa
si inca o data
pt soacra ta
valen sa aveti parte de vreme frumoasa la mare
eu va
si va doresc un WE minunat si cu mullltt SOARE..plec la tara ,doar eu cu Andru si o sa ma intorc duminica..am terminat sesiunea cu brio si merit o mica relaxare
..as vrea mai mult de atat dar nu se poate deocamdata
..dehh sper sa vina si vremuri mai bune![]()

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
dudurutza spune:
Am vazut-o pe Andra
, cum recita ea poeziile, e ceva, si pozitie a luat, ca la serbare
Ramo
un weekend frumos sa ai, bucura-te si relaxeaza-te, e tot ce conteaza. Deci ai terminat fizica, si acuma ce studiezi? Eu am facut Inginerie fizica(Stiinte aplicate) si am ramas la catedra de fizica, dupa cum ziceam, noroc ca imi place, ca altfel...
...nu mi-o pot scoate pe Andra din minte, cum recita ea
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 cateva pozici din ultima vreme si ce credeti ca noi nu stim poezii? Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008Mica dansatoare |
Foarte tare Andra!!!

Andra - 29 martie 2008