"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Acum 32 de ani cu ajutorul mamei mele ma "curentam" la lampa care trebuia sa ma indrume spre o noua lume, aceasta lume .(prietenii stiu de ce )

doarece sunteti prietenele mele imi face mare placere sa va tratez cu o prajitura, chec sau cozonac ,desi am intrat la o CURA,..... cu un pahar de suc , vin sau apa plata, dupa pohte si nevoi, chiar daca sunt virtuale ele sunt din suflet .
Desi nu am prea mult timp la dispozitie vreau sa va simtiti ca acasa si sa luati cu incredere

pupici
si vb nu stiu cind.

sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,BUTUCELULE!!!

alice f frumoase pozele pt cretulina frumoasa

multumesc frumos pt pumnii stransi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, fericiti, Butucica!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani Butucica! Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi, ani, Butucica!

Fetelor, am mare nevoie de ajutor/o parere.

Sambata m-a tras curentul (am stat la laptop pe jos, cu usa deschisa) si m-am captusit cu raceala (imi curge nasul, stranut), dar si cu o durere surda sub burta. Poate sa fie bebe afectat cumva? Sa fi racit la ovare sau nu stiu... Ce sa fac? Sa iau ceva? De fapt am inceput sa iau Influcid, dar altceva, pt burtica??

La doctor aici e exclus sa ma duc, iar la Brasov nu m-as duce decat daca ar fi ceva rau intradevar...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna ziua, buna ziua!
Cafea n-a dat nimeni azi???

In primul rand, condoleante Zoze!

In al doilea rand, La multi ani, Butucel!
sa fii sanatoasa si iubita!

Apoi, bafta la bac cui are nevoie!

multumesc de sfaturile cu bona.
Stela, mi-a fost de un real ajutor parerea ta.
Pana la urma am gasit o doamna, azi ne intalnim la gradi sa luam copiii impreuna.
Maine o chem de dimineata, o sa stea soata cu ea, miercuir stau eu si de joi drum liber!
sper sa fie bine, sa ma mai destresez si eu.

Ioana, paracetamol( eu am luat Fervex in ambele sarcini si asa de bine mi-a prins!) si vitamina C si no-spa pt burta.

Kya, data viitoare da-i rujul, mama, ca se spala mai usor!

La Ploiesti a fost furtuna mare, a picat si curentul.
eu mi-am terminat treaba si ma uitam la dr house pe net si eram in punctul culminant cand s-a intrerupt.

Acum pe minunatul site trebuie sa stai 30 min sa se descarce un episod...asa ca stau juma' de ora sa mai vad 5 m inute!
Ce ma oftic, mai vedeam un episod pana la 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,multzam ca ati sarit cu sfaturi..nu am mai reusit sa intru..nu prea am timp de scris,nici nervi sa va pove...am trecut prin nopti albe cu febra 39,comprese reci abia-abia,de impachetari nici vorba ca nu statea uliul,am ajuns la urgenta aseara,azi dimineata i-a luat analize,am trecut prin cosmar cu mai multe intepaturi in vena,sangele nu iesea,nebunele storceau din bratul copilului sange,eu simteam ca lesin,Tea a suferit groaznic,abia au iesit niste picaturi de sange,azi noapte m-am luptat cu febra si punguta de urina...nu a facut pipi..dimineata m-am luptat din rasputeri cu punguta,stand pe olita sa nu pierd pishu,povestind Alba ca zapada ca sa stea si cu casti pe urechi...in continuare subfebrila,niciun alt simptom,suspecta de INF. URINARA..rezultatul urinei,tipic romanesc,e gata abia poimaine...pana atunci ne chinuim asa cu infectia..cel mai rau e ca nu reusesc sa-i dau lichide suficiente,abia bea,de mancat nu mai vorbesc...eu am trecut din CO in concediu medical pana isi revine copilul....muntele s-a dus pe apa sambetei,desi aveam o cazare gratis aranjata...SANATATE MULTA VA DORESC.
Ce nu mi-e clar este daca continuu cu antitermice la 4 ore,in conditiile in care temper creste,scade,creste,scade...doar azi noapte a fost 39,ziua e subfebrila....sau sa-i dau antitermice doar cand creste?????

LMA CU SANATATE DAVID DE CUSCRA!
LMA CU SANATATE SI FERICIRE BUTUCICA!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, BUTUCEL! SA FII FERICITA!

fetelor, multumesc de sfaturi si de detaliile pe care mi le-ati dat...studiez problema si sper sa gasesc curand un raspuns. o sa incerc sa intru si la diaspora, am citit pe acolo, insa sunt fff putine fete si info la fel de putine.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela eu stiu ca se continua tratamentul cu antitermic, nu doar atunci cand creste febra.
Cat despre rezultatul la urina, nu te enerva, ca ii face probabil urocultura, si asta inseamna ca este nevoie de timp sa creasca culturile respective. Sumarul ti-l da in aceeasi zi, dar urocultura dureaza, ca asa e natura analizei, n-ai ce sa faci.
Imi pare rau de vacanta ratata

Sanatate multa!!!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput