"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Simooo, au venit saptamana asta finii mei din Grecia (tot pe-acolo au stat, la Gerakina).Cica a fost superba vremea, cald bine.Nu va faceti griji!La multi ani Davidutului
si felicitari lui tati pentru alegerea cadoului ....Doamne ajuta sa fie toate bune si sa te odihnesti!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
cami33 spune:
Neata!!!

La noi ploua, e o vreme de octombrie, ma paste depresia daca nu se opreste curand
mstela spune:

Cata-tuchi,imi permit sa zic,fiindca am trecut prin asta (eu,bona la 21 ani,in timpul studentiei):NU bona de 21 ani.
Din muulte considerente...eu una,daca ar fi sa aleg,as alege clar o bona-mama...Ehee,nici pe sfert nu vedeam eu lucrurile cand eram bona de 21 ani cum le vad azi,ca MAMA.Deci as merge totdeauna pe 40-50 ani.

tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Neata!
Trimit soare unde este nevoie, avem din plin!
Matei are febra. No comment.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

ariel_7000 spune:
nico, dar de ce a facut febra? a racit? sau un dintisor?
eu sunt cu dosul in sus rauuuu de tot. va creste nenorocitul ala de TVA, sigur va creste si impozitul....ma consolez doar cu ideea ca daca ramaneam la job mi s-ar fi taiat 25% din salariu si as fi avut 7.5 milioane
. de rasul curcilor!
gasisem in spatiu de inchiriat si ma batea gandul sa fac pasul...acum, cu porcaria asta, iar nu mai pot.
si pentru ca, vorba lui alice, tara asta ma goneste din ea, aseara am avut o discutie serioasa cu al meu si a acceptat ideea sa incepem sa creionam planul. asa ca....incepem sa ne interesam unde, ce si cum. pana acum, sta in picioarre varianta spania, care imi place din toate punctele de vedere, mai putin al "sanselor" sa ma intalnescu cu anumiti conationali pe acolo, aia care ne-au facut reputatie proasta peste tot in lume...ma gandesc, insa, ca oricum, vor fi mai putini decat aici.
intrebare pt cine se pricepe: pot functiona acolo sau in alta parte in UE in baza societatii pe care o am aici? ca filiala? sau cum as putea sa-mi deschid acolo, rapid, o forma legala de a practica comertul? GOD! trebuie acum sa-mi bat capul cum gasesc avocat, contabil in alta parte 
imi vine sa plang de amaraciune, tara de rahat!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Ariel, imi pare rau ca uite cate probleme se ivesc...
Matei nu stiu ce are. Azi-noapte nu a facut deloc febra. Stefan se pare ca pana la urma nu a avut wheezing, ci o viroza care i-a inflamat traheea si de acolo suierul... vineri medicul (altul decat cel de joi) a zis ca nu se aude nimic la plamani (nu ii dadusem deloc Ventolin pana la ora aia), dar ca se aude traheea incarcata de secretii. Stefan mai avea si gatul rosu. O fi acelasi virus, de la Stefan... o fi vreunul dintre carcaiasii din gat... o fi vreo masea, ca randul 2 nu a iesit la apel... o fi altceva... 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Kya spune:
Maaaai, dar ce liniste pe aici...
Sunteti afara la plimbarici?
Sanziana azi a mai facut un pishu in oala
si foarte mandra mi-a dus-o la baie, a golit-o in WC si mi-a dat apoi sa o spal. 
Acum e soacra-mea in vizita (macar s-a anuntat cu o ora inainte
), si nu aud decat vai, dar ce s-a tras la fata, vai dar ce a slabit, de ce nu ii dai mai mult de mancare, vai dar de ce nu mai e grasa si pufoasa? Vezi, ii merge rau la gradinita, faci o mare greseala... Imi vine sa
A zis ca pleaca repede, a primit si un telefon de acasa sa se intoarca urgent, dar a zis ca sta mai intai la masa, si pe urma pleaca
Pai normal, ca doar d-aia s-a autoinvitat la ora 1,ca sa fie pusa la masa... Offf, viata mea!
In alta ordine de idei, ne-am sucit cu vacanta.
Pentru ca ne-am trezit tarziu
nu mai era liber acel apartament din acel hotel pe care il vroiam noi pe Coasta de Azur, si cum alte versiuni erau mult prea scumpe, am decis ca renuntam. L-am convins in schimb pe randunoi sa mergem in Turcia!
Asa ca mergem la sfarsitul lui august la hotel Rixos, 5 stele deluxe all inclusive.
Din poze arata ultra-mega super, review-urile sunt foarte bune, fetele de pe forum de la Vacante il recomanda cu drag, asa ca nu cred ca dam gres. Se incadreaza si in buget, deci e ok.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
SIMOOOOO, tortul este minunat!!!
Sa-ti traiasca baiatul, sa te bucure mereu!!! Poze cu cadourile nu ne arati?![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);