HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 3
larissa_79 spune:
ochidut, Oana si eu am vrut sa iti zic ca maine e sarbatoare mare, Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si se cuvine sa ii puneti fetitei si Ioana. Stiam insa ca voi aveti deja pregatit un alt nume si n-am vrut sa va stric planurile. Vezi insa ce frumos a randuit Bunul Dumnezeu. Nimic nu e intamplator....Oana deci...te purtam in rugaciune maine!
Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
coteasca spune:
buna fetele!!! Azi am reusit sa cumpar salteluta pt bb, e asa de frumoasa, am luat-o de la Mondocarp si o lenjerie tare draguta. A avut dreptate Adriana cand a zis ca sunt lucruri minunate acolo pt bbi si la preturi destul de ok.
Rody foarte frumos ai povestit, ce norocoasa esti, asta e nasterea pe care majoritatea mamicilor o viseaza. Vroiam sa te intreb cand te-a urcat pe masa nu cumva ti-au rupt ei membranele??? Ar fi o barbarie din partea lor daca ar face asa ceva!!!
Adriana ce frumos ai zis despre nasterea naturala si despre cezariana, te sustin total. Si eu sunt de acord cu ce ai zis, insa sunt unele mamici care chiar au nevoie de cezariana cu sau fara voia lor.
Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre inducerea soft cu calciu si cea cu oxitocina???? Care vi se pare mai ok??? Mie nu mi se pare nici una ok, dar just in case...
38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
coteasca spune:
Felicitari TANTI, sa-ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!!!!
Se pare ca ne inmultim pe zi ce trece... Vreau si eu sa nasc. Dupa 40 de sapt ma apuc de covoare, urcat scari, dusuri, ceaiuri, poate, poate s-o intampla minunea. Acum bble meu e lenes, nu vrea sa paraseasca garsoniera, mai sta in ea. Va pup
38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre inducerea soft cu calciu si cea cu oxitocina???? Care vi se pare mai ok??? Mie nu mi se pare nici una ok, dar just in case... 38+ Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
daca ceri epidurala iti pun si o perfuzie cu oxitocina pentru a nu prelungi travaliu si pentru a stimula contractiile...asta mi-a zis medicul cand am discutat despre cum abordam nasterea
Oana 37+ Matei Marius
AMR 16 zile
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Si eu sunt de acord cu ce ai zis, insa sunt unele mamici care chiar au nevoie de cezariana cu sau fara voia lor. |
Nu intra in discutie acele operatii care trebuie facute; eu ma refer strict la cele facute la cerere.
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
ramo1901 spune:
Fetelor, stiu ca nu e momentul potrivit pentru anuntul meu......voi va pregatiti sa nasteti sau ati nascut deja........dar ce sa fac daca asa trebuie sa fie la mine.......eu ma pregatesc de cununia civila sambata...stiu ca o sa radeti....sper doar sa nu nasc pana atunci....
trebuia sa o facem in mai, stiti ca v-am mai intrebat....dar din cauza spitalizarii mele nu am mai putut, asa ca s-a amanat pana m-am refacut cat de cat...va fi scurt oricum, dupa care o prajiturica un suculet si fuguta acasa in pat.....
pupici la toate fetele.....
Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
puiutz_mic spune:
Bun venit pe lume, MATEI ALEXANDRU !!! Sa fii sanatos, mancacios si sa iti bucuri parintii zi de zi! Felicitari si recuperare grabnica, Tanti !!! Sa vina repede lapticul!
Elena 32+ cu un cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
puiutz_mic spune:
Ramo, casa de piatra si sa sarbatoriti frumos! Cel mai frumos cadou pe care-l vei primi va fi micuta ta! Sa ai grija de tine!
Elena 32+ cu un cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
ramo1901 spune:
Adriana imi place tare mult numele fetitei tale
Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
crispro spune:
Ochidut, tinem pumnii pe maine. Sa fii curajoasa, sa ai o nastere usoara, si bebelina sa fie sanatoasa!
HAI OANA!!!
Cristina 36+ cu