Aspirante optimiste > 20 ani (527)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

sper sa nu devin plictisitoare, ovulatie ai avut, ai facut teste?

eu am facut la teste de ovulatie ieseau super pronuntate si tot nu a iesit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pai mada a plecat in concediu, dar se intoarce

tana nu mai vine pe aici?

Adi la fel

Iony , Roxy, Vas la fel.

si ele tot gravidute sunt

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

draguta, da am avut ovulatie prin z13-14. teste nu am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Of Cixinica,asa ma enerveaza ca se incapataneaza liniutzele alea sa apara si la noi.Oricum pana nu vin rusii mai exista o sansa
Anamira Lasa ca macar e bine ca stii ca ai ovulat
Katy uite aici mai multe despre laparoscopie.Important e ca la lapro se vad toate baiurile si se si rezolva
Camcris,Dragutza,Lia
Bebelu am prins pupicei

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Lia in ce zi esti? luna asta cred ca tu ne dai startul la liniute

a 7 a
asteptam
pana acum am avut TB : 36.8; 36.7; 36.7

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

eu cand am facut testul de sarcina barza gold si scria pe el ca la 7 zile de la conceptie imi facusem mari sperante

dupa care am citit la fetele care au facut stimulare ca dupa 14 zile a iesit testul negativ si aveau simptome iar imi facusem sperante

lor le-a iesit testul pozitiv la 17-18 zile
dar cel mai greu e cand stii ca ai avut ovulatie si test negativ si asta aproape mereu nici nu stii ce sa mai crezi ci care ar fi cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

buna dimineata fetelor.nu fiti suparate pe mine ca nu v-am parasit insa sunt bolnava.de luni imi e foarte rau, ieri am fost la servici insa am plecat foarte repede.azi dimineata parca ma simt mai bine.am racit foarte rau si cel mai nasol este ca nu pot sa imi pun picaturi in nas.apa aia de mare nu ma ajuta cu nimic si nu pot respira deloc.voi stiti altceva de pus in nas?
cat despre bebelus, l-am vazut luni seara si este foarte frumos.are o inimioara foarte jucausa care bate cu 132/minut.a fost foarte emotionant. sotul a ramas blocat dupa care a inceput sa vorbeasca cu ginecoloaga despre cu totul altceva fiindca cred ca nu a vrut sa-i curga o lacrima ( orgoliu masculin ) in fata ei.acasa insa nu se mai oprea din privitul pozei.prima poza cu ingerasul nostru.doamne fetelor ce sentiment unic.mi-a trecut si febra si raul parca eram alta.iti multumesc Doamne ca mi-ai dat sa traiesc asta!

................................................
6+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Katy da pe "gugal" o cautare despre laparoscopie,ca nu ma lasa sa pun site-ul

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Mara imi pare rau ce esti racitaIncearca infuzie cu ceai de musetel si sare ,am inteles ca e buna.Deci v-ati vazut samburelulDoamne ce emotionant poate fi
Dragutza,Cixinica soztul vostru si-a facut spermograma?

Mergi la inceput

mara imi pare rau ca nu te simti bine dar ma bucur ca ti-ai vazut samburelul si gandul asta sa te ajute sa te refaci

cosmi spermograma sotului e buna

Mergi la inceput