Aspirante optimiste > 20 ani (527)
Raspunsuri - Pagina 3
draguta spune:
cosmi adevarul ca am mai ramas cateva pe aici, luna iunie a plouat cu gravidutze la noi asteptarea se prelungeste, se pare ca suntem mai putin norocoase dar mergem inainte
Lia73 spune:
in vitan ploua
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cos_minutza spune:
Dragutza adevarul e ca si eu mi-am mai pierdut un pic din optimism si cred ca e si normal dupa atatea dezamagiri,insa sunt sigura ca intr-o zi se va uita DD si la noi si ne va da minunea mult dorita.Poate si in iulie va ploua cu liniutze
multi!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Lia73 spune:
mananc cereale incontinu
nu ma mai opresc
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
camcris spune:
cosminutza si la mine cam la fel bine la mine sunt 2 ani, dar cel mai rau doare ca nu am ramas niciodata si asta ma pune rau pe ganduri de ce?
si probabil ca multe se regasesc in situatia mea
didi sa nu ne uiti maine sa ne spui cum a fost la dr. sper sa nu se adevereasca proberbul " la pomul laudat sa nu te duci cu sacu"
anamira spune:
Neata fetele! Raportez si eu z1 Oricum il asteptam pe nenorocit
Multi
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
www.fertilityfriend.com/home/2f3193" target="_blank">Grafic fertilityfriend
Katy82 spune:
Tot am mai intrat putin! Multumesc de sustinere. Nu sunt suparata. Ma asteptam de cand a inceput spottingul. Fetele asa este, la spermograma trebuie sa mearga personal ca in jum. de ora mor toti sau gaseste doar dintr-aia lenesi. E cam naspa procedeul dar ce sa faca, nici de noi nu e placut la controlul gineco.
Cami, Cosmi, in ce consta laparoscopia? E procedeul prin care se introduce un ser sa vada daca sunt trompele infundate?
Tana o gura de bere nu cred ca face rau la bebe. Mie una imi place mai mult cea fara alcool, e mai dulce.
Yasmi te rog nu ne parasi si tu. Nu da satisfactie rautacioaselor. ai grija de tine si de bebe.
Bebeluma bucur ca esti ok.
Iony82 cardioaspirina ti-a prescris-o doc. stiind ca esti insarcinata/ Eu stiu ca aspirina nu e recomandata in sarcina, ai grija.
Lia, Cami multumim de mic dejun!
Draguta lasa ca noi mergem la odiseea micsunelelor
Cixinica cum a iesit testul?
toate gravidutele si aspirantele
Fetele ce mai stiti de Andreea, Joy, Elena?
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !
draguta spune:
si eu o astept pe didi cu vesti de la doctor, sper sa fie bune, poate depisteaza cauza la ea si se va intampla cat mai repede sa-si vada visul implinit