Laparoscopie 15
Raspunsuri - Pagina 5
pogonici1977 spune:
fetelor cred ca de la anestezie deja suntem ...
dct care ma op sa nu credeti ca sa chinuit sami raspunda la email....specific dct nostri...
eu sunt mai bine azi...mai am mici intepaturi in burtica..dar sunt normale...
mie dct mia zis 3-4 sapt fara....
deja dupa ...dar mai am de asteptat vreo 2 sapt
azi am facut hormonalele de z 3
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
aristica spune:
vreti sa spuneti ca iar avem interdictie la iubareala? pai daca iar stau o luna cred ca se stafideste, se strange la loc si o sa creada al meu ca-i nevasta-sa virgina
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
pogonici1977 spune:
ei na..aristica ...ce nu facem ptr proiectul bebe..orice..asa si barbatii nostri trebuie sa rabde..ca noi chinuim mai mult ca ei...
soarta....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
aristica spune:
...pai eu nu ziceam ca el e ala caruia ii e greu sa rabde
pogonici1977 spune:
acum in acest moment sunt hotarata ca maine sa ma duc la sami scoata firele...ca altfel o iau pe cocoasa de la nenea dct care ma operat
asa mia transmis pe email...
incepand de azi sunt putin la cap sigur...
mai mult cred ca durerea e in capul meu decat realitatea
dar eu stiu ca nu o sa ma doara ca ma droghez cu nurofen si nospa si habar nu am cand o sami spuna gata AI SCAPAT
si eu voi at
pogonici1977 spune:
in rest sunt bine..adica merg pe linia normala de plutire...incep durerile sa fie din ce mai rare..ca de altfel si intepaturile sunt mai rare
decii a ttrecut si aceasta operatie mai am un hop dar ala miccc mic de tot..cica de scos 4 fire..deh sigur nu o sa ma doara...nui asa
eu ma incurajez singura..cred ca mam capiat rau de tau...
daca ii zis sotului..saracul lesina inaintea mea
deci nui zic ....ca de altfel..ces 3 fire nica toata..fata de o operatie nu???
ura..am scapat si de acest capitol OPERATIII
Uraaaaaaa
aristica spune:
pogonici tu de ce ai fire? Nu se face cu fire care se topesc/absob? pai eu vreau la mare weekend-ul urmator si chiar ma gandeam ca nu vor fi urme mari
jaguar spune:
Buna ziuaa feteleee
Vazui ca discutara-ti de interdictii la pasarici si iubareala dupa
laparo.
Meyyyy cum sa aveti atata interdictie????
Mie mi-a zis doctorul 1 sapt pauza, apoi sa incep cand ma simt in stare.
Eu dupa 8 zile am bagat carbuni pe focccc
Si nu am avut nikkkkkk nikkkkk
Aristica, iti tin pumnii pentru vineri!
Multaaa baftaaaaa!!!
Va tzuc pe toateee
leopard13 spune:
Pogonici, o sa fie bine si scapi si de fire si de stres...
Artistica, nu cred, iubire, ca o sa te lase nenea doctorul la mare asa repede dupa laparo...Soarele face rau la gaurelele proaspete si apa la fel ca sunt si meduze prin zona...Apa e rece, tu o sa fii dupa o interventie si nu e indicat...Dar, oricum tu sa-l intrebi pe nenea doctorul daca ai voie la mare...
Jaguar, felinutza mea, tu asa repede dupa laparo ai prestat lugu-lugu... Fericito!!!!
Didii, pasarica mica, cum te mai simti?
Pupici la toate fetele...
leopard13 spune:
Oare Ellyshoruuuuu ne-a parasit?????
Ellyshoruuuuuuuuuuuuuu....unde esti????????????/