Laparoscopie 15

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Macarie ar fi bine sa te auda Dumnezeu dar, nicio sansa, eu ambele trompe infundate in partea dinspre ovar, iar sotul oligoteratozoospermie.

Deja,ma gandesc la FIV in Sibiu, dar, sotul nu este de acord.Imi zice sa-mi desfund eu trompele si apoi mai vedem...Dar, ce sa vedem?!!! Nu stiu...

Sper ca intr-o zi sa-l conving sa facem FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Macarie, te rog sa ma anunti si pe mine daca se fac operatii la Giulesti.Stiu ca tu aflii raspunsul maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

racheel, sa fi sigura ca te anunt , eu am avuut ambele trompe infundate ca si tine si multe aderente , prima laparo am facut-o in mai 2007 , mi le-a desfundat cu succes si am ramas gravida la 1 luna dar am prestat imediat dupa operatie chiar daca am avut ceva dureri , nu puteam rata ovulatia , acum am o fetita de aproape 3 ani.....deci, se poate , fa o laparo ,poate ai noroc ca mine din prima ...fi increzatoare nu te arunca direct la fiv

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

inca ceva....si sotul meu a avut ceva probleme si cu un tratament adecvat si-a revenit

---------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Buna fetelor si pe mine ma intereseaza dc se pot face laparoscopii la giulesti...va urmaresc poate aflu informatii noi de la voi...va pup

31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Dragele mele aveti o noua casuta aici

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput