Laparoscopie 15

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pogonici flora si fauna ti-au trebuit tie...pai n-aveai, soro, pesteri in burta?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

pogonici stai calma la efort doare si la mine tot in jurul buricului....
aristica ce sa mai zic, ca si mie mi-au scos firele la 7 zile, dar la buric m-a durut la scos si mi-a zis ca imi lasa firul acolo,ca e absorbabil si ii taie doar nodul...bun ....si cand mi-am scos ultima cojitza am scos si firul ala fara sa vreau, dar acum a iesit altul si vine din "fundul buricului" ca nu stiu cum altfel sa-l localizez...e tare amuzant. cred ca imi cumpar o penseta si incerc sa trag de el si daca iese bine , daca nu sun la spital
va puuuup

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce tare esti aristica...

da aveam pesteri in burtica..dar nu erau ca alea din padure...
asta e..am traso iesri azi..
deci luati aminte cu dealurile si cu pesterile de la nenea dct lasate in burtica noastra

acum mie si frica sa mai fac si un mic efort

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

salutare fetele
apropo de efort...am observat ca atunci cand ma agit prin casa, acum mai mult ca inainte ca tre sa ma mut, mi se intareste taietura de pe mijloc...cand ma calmez e mult mai soft....deci oricat de mici sunt inciziile astea se comporta ca adevarate operatii, poate chiar mai rau.........ca eu la cealalta opeartie n-am avut asemenea ciudatenii
astept sa-mi vina in weekend si sa incep nenorocirile alea de pilule....situatia asta nu e ceea ce am visat, cred ca e mai mare dezamagirea...
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si eu simt atunci cand ridic ceva mai greu.imediat apar mici intepaturi in burtica

CONCLUZIE.........aceasta operatie la mine e mult mai dificila fata de data trecuta in ale protejarii organismului ..ale efortului...cred ca in inetrior mai dureaza vreo 2 luni pana se cicatrizeza acolo toate gaurelele..si treb sa fiu cumnintica in continuare cu efortul..la exterior operatia e super bine

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

...mi-a cazut ultima coaja din buric , bine, mi-a cazut si-o unghie de la picior, dar, ce mai conteaza?

Mergi la inceput

salutare ca sa fiu in trend mi-am scos si eu ultimele 3 fire din buric ieri .....va puuuup pe toate si e cam liniste pe aici ...felinele ce fac?

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Laparoscopia se aplica in cazul trompelor infundate?Daca da,cum vede medicul ca ai trompele infundate?

Sunt bata.

Mergi la inceput

...hai ca ne gasim la toate topicurile
Iti face 3 gauri: una langa buric, pe unde iti baga un fel de teava ca sa-ti umfle abdomenul cu nush ce gaz si tot prin gaura asta iti introduce si o camera micuta. Iti mai face doua gauri mici in zona ovarelor. Cu acea camera va explora cavitatea abdominala - inclusiv trompele - , prin trompe iti vor introduce un lichid sa vada daca-s permeabile, pe langa uter, trompe, vezica si ce se mai gaseste prin vecinatati, se cauta endometrioza. In cadrul acestei operatii nu doar "se exploreaza" cavitatea uterina, ci se si "actioneaza", adica, iti poate opera trompele cu probleme, iti poate decortica ovarele daca e cazul, poate curata cateva puncte de endometrioza.
Prin laparoscopie se pune sigur diagnosticul de endometrioza, operatia se face sub anestezie, nu este vreo grozavie, dar este totusi o operatie, deci vei sta la pat dupa ea, vei avea un regim doua zile dupa, apoi nu vei face efort si sex. Operatia asta se face doar la recomandarea unui doctor ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

mersi pentru raspuns. Dar..sti ce nu inteleg?Doctorul ginecolog zice hai sa facem o laparoscopie, sa vedem daca ai trompele infundate... sau este sigur dinainte ca le ai si apoi iti face aceasta operatie?

Mergi la inceput