Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mersi pentru urari!!! Va invit la tort de inghetata si sampanie! Am primit un buchet urias de trandafiri si frezii de la hazband, avand in vedere ca el uraste florile a fost chiar surpriza!
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Teddy, La Multi Ani!!!! Sa fi fericita si sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de cei dragi! Ma bucur din suflet pentru vestile bune, meritati tot ce e mai bun!

Simona, v-am vazut pozele, e scump foc Dragos si tu esti la fel de frumusica, iti sta bine roscata! ce ati facut, v-ati luat role pana la urma? Multumim de link, trebuie neaparat sa citesc ca deja avem discutii pe tema asta..

Anca, nu se deschidea linkul cu rochita dar am gasit-o eu pana la urma dupa cuvintele din link E foarte frumoasa si cred iti vine bine, poate ne pui o poza sa te admiram si noi imbracata cu ea! M-am uitat prin pozele voastre si am ramas uimita sa il vad pe Patrick cat s-a inaltat si mai ales ce alura de sportiv are! Se vede treaba clar ca vei avea nevoie de secretara acasa sa raspunda la telefon peste cativa ani... la cate admiratoare or sa fie ! M-a impresionat mult cand ai povestit cat de sufletist este si mai ales cat de matur pentru varsta lui... bravo lui si mai ales voua... In zilele noastre tot mai rar gasesti bunatate si bunavointa in jur!

Iuliana, sunt dulci foc fetele tunse la fel! Cine le taie bretonul asa perfect de drept?

Ioana, ce mi-as dori sa te vad cu burtica, nu ne pui o poza? Ce imi place de tine ca te rasfeti ori de cate ori ai ocazia!

Olga, ce bine ca ai reusit sa ajungi la intalnirea cu colegii de liceu... cred ca e o senzatie tare ciudata sa te revezi dupa atati ani, cand nimic nu mai este cum a fost... povesteste-ne!

Cornelia, cum faci fata fara mama? Imi pare rau ca nu ne-am vazut.... adevarule ca au trecut ziele atat de repede ca nici nu am simtit... ne gandim sa mai facem o excapada in septembrie daca va fi veme mai buna, poate atunci ne imobilizam mai usor!

Clara, imi parea asa de rau cand a trebuit sa ne intoarcem din drum, deja le spusesem copiilor ce vom face in C-ta si erau tare incantati.. insa acum cand am vazut cum ar fi fost imi dau seama ca mai bine a fost asa... chiar ca numai la noi e haos...nu stiu cum or putea altii sa se organizeze... de fapt cred ca omul sfinteste locul... si cum noi suntem romani in Ro....vreau si eu sa vad pozele, ai parola in contul comun?

Gabitza, ce mare s-a facut Raducu, ai doi baieti mari de-acum, cum a trecut timpul asta?
Publicitate negativa m-am gandit si eu sa ii fac, dar faza e ca astia nu au nicio denumire la vila...am doar adresa dar nu sunt sigura de numar pentru ca nu era pe poarta si l-am intuit dupa numarul casei din fata ei.... Ai zis bine nebun...sa sti ca tipul chiar avea ceva la cap, altfel nu poti face asta... mi-a vorbit foarte superior...o tinea intr-una ca e curtea lui si in curtea lui intra numai cine vrea el... am fost foarte suparata in seara aia dar apoi ne-am relaxat... Cand incarcam bagajele erau cativa vecini pe afara care i-au spus lui Dan ca au mai patit si altii ca noi.... Si ce e mai rau, proprietareasa este invatatoare la o scoala din sectorul 3, ma gandesc ce horror este sa ai copilul elev la asa o cotoroanta!

Androix, ce mandra sunt de Filip, dar nici tu nu esti mai prejos! Mihai ce parere are de elanul vostru sportiv?

Am fugit ca am amortit de cand tot scriu... astept sa imi aduca Dan cardul din aparat ca a luat aparatul la firma.. si o sa pun si poze..desi prea multe nu am facut ca in afara de plaja si relax nu am facut cat am fost la mare! A! Am uitat sa va spun ca am chemat-o si pe mama la mare si am stat ca o boieroaica la plaja iar ea a fost super fericita ca a facut ce-i place mai mult- sa stea cu copiii care o adora, mai ales ca nu mai statuse cu ei de 6 saptamani cat am fost la Fagaras!

Mergi la inceput

Am reusit sa punwww.dropshots.com/florentina2010" target="_blank"> poze, in sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tdi, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

Florentina, ce frumosi sunteti si ce frumos ii sta Mayei in rosu!

Deocamdata suntem bine, vineri am reusit sa stau acasa, dar de luni nu stiu ce va fi, ca sta Doru cu toti trei.

Florentina, Clara, imi pare rau ca ati foat asa aproape si eu nu am reusit sa imi fac timp macar sa ne salutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Tdi, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi, si sa o vezi pe Alyssa mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

La Multi Ani tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua numelui!!
Sanatate multa, bucurii si noroc cat cuprinde!!!

Noi plecam la Racari sa o sarbatorim pe fina... oricum la cat de cald este la noi in casa ar fi fugit toti musafirii!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

pfiu...am pierdutr ceva pagini.Am reusit sa citesc de unde am scris ultima data.

Tdi cu intarziere LA multi ani...si ma bucur pentru rezultatul RMN.

NU am putere sa scriu nimic.Sunt intr-o depresie de plang non stop.Singurul sentiment este sa ma urc in masina si sa ma car inapoi de unde am venit.NU ma intrebati de ce dar parca imi vreau viata inapoi asa cum era .Si parca am inceput sa ma cert cu comoara mea de barbat cum nu am facut-o niciodata.Alex e fericit si il pot intelege de ceva.IN schimb eu sunt la pamant.Sper sa treaca.Ma gandesc mereu la tine Florentina G.Si noi facem plaja intre Eforie N si S insa pe la Azur sau cum io zice.Din pacate anul asta am fost o data la plaja 2 ore.Gata ca incep sa plang.Am crezut ca nu va mai gasesc, erau 2 pagini cu 4-12 ani si nu vedem scris Gabitzam.Am cam panicat.As fi vrut sa ma mai intreb ceva dar las pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, imi pare tare rau ca te simti asa. Sincer, nici nu stiu ce cuvinte sa gasesc sa te mai incurajez nitel. Doar ca sper sa treci cumva peste asta. Daca te ajuta, te poti plange aici cat vrei tu.

E momentul sa deschid un capitol nou, ca n-am mai facut-o de multa vreme Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 12

Mergi la inceput