Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
ramyteo spune:
Unde sunteti mamicutelor????
VA pe toate...fug la un dus ca am bagat 35 de minute de Teo Bo si sunt toata apa sunt ca ceaiu
Pe maine
Votati fitzoasa mea
simona_filipas spune:
dupa ce am pierdut um mesaj kilometric la care crosetez de vreo ora.La ora asta mirifica va scriu datorita vecinilor mei "dragi si scumpi" care acum toarna fundatia la casa, taie fier si ei stiu ce naiba mai fac.Oricum le multumesc ca datorita lor mi-a pierit somnul si am intrat pe forum.
Andutzy ma bucur nespus de mult pentru voi
Ramona votat viitorul foto model.Bafta in concurs
Pe scurt o sa reiau ceea ce am scris inainte.Concediul meu e aproape gata.De luni iarasi la scarbici.Am fost la mare o saptamana.Totul a fost super,si cazare(la particulari)si vreme.Dragos a facut enterocolita si nu prea ne-a mai ars noua de plaja dar s-a terminat cu bine.
Ne-am intors pe Valea Jiului.Mirific.........Cu ocazia asta am vizitat si Pestera ia o pauzarilor.
S-a implinit si cea mai mare dorinta a mea.Mama a vandut apartamentul si se muta in Timisoara.Cu asta eu mi-am rezolvat 150% din probleme.
ramyteo spune:
Simona multumim.
Pe mine nu vecinii m-au tinut treaza...emisiunile de la tv si sotul
Apai e rau daca la ora asta ei inca lucreaza
Imi pare rau cand aud de pitici bolnaviori sanatate multa!
Poate ne pui pozici sa va vedem cum va-ti distrat
Va pe toate!!!
Votati fitzoasa mea
simona_filipas spune:
Continui, ca nu stiu pe ce am apasat dar mi-a zburat mesajul
Androix , dupa concediu si eu la vesnica si eterna cura de slabire.Am terminat de mult cu Herbalive si nu am pus....mult inapoiAcum o tin numai cu salate de cruditati.In curand o sa behai prin casa sau in cel mai rau caz fac ca vaca.
Vorbeati de copii incapatanati.Si noi prezent.Inca dormim la pranz dar cu comentariile de rigoare.Daca nu doarme nu ne putem intelege.Asa ca noi nu o sa renuntam la somn prea curand.Binenteles ca si la masa avem comentariile de rigoare.Ma termina psihic.El trebuie sa aibe ultimul cuvant.Dar cu toate astea are si zile cand este cel mai cel.A, si eu sunt zana lui.Nu stiu daca v-am spus , dar l-am inscris deja la scoala pentru 2012.
Cam atata, deocamdata.
Va pupam
ramyteo spune:
Simona lasa nu dispera ca ficamea le zicea la nepoate ca ea mananca de toate si prima data ea gusta nu zice dinainte ca nu ii place si cand colo...ieri imi zicea intr-una ca ea nu mananca vinete ca ea stie ce ii place si ce nu chiar daca nu gustase si cu somnul de amiaza...nu o pot fenta nicicum poate cand incepe gradinita si se trezeste de dimineata ca acum tot dupa ora 10 se trezeste.
Votati fitzoasa mea
ramyteo spune:
Acum chiar ca ma pun in pat , chiar ca mi somn da si foameeee
Noapte buna !!!
Votati fitzoasa mea
ioanailincam spune:
Hello!
Doamne, ca lunga e saptamana de lucru. Cand ma gandesc ca e abia miercuri... Vreau iar concediu ca si-asa la birou e destul de liniste (nu ca ma plang, ca cine stie ce napasta da peste noi)
Ana se pare ca era bine de dimineata, n-a facut febra peste noapte, i-a dat mama preventiv niste Nurofen seara si la 9 inca mai dormea. Dand mama filmul inapoi crede ca a luat-o frigul duminica la restaunt ca au avut o aniversare si batea aerul conditionat cam tare, deci nu cred sa fie febra de dor (ei i-a fost dor de noi din prima zi oricum). De cand ne-am intors vorbim in fiecare seara pe skype si mereu zice ca vrea la noi acasa, mi se rupe inima nu alta. Dar stiu ca e bine ingrijita si rasfatata si e doar dorul normal de parinti si de casa.
Ramyteo - votat.
Simona - ce naspa cu nedormitul. Eu am constatat ca imediat ce am venit din concediu iar s-au intors insomnniile. Si inca n-a fost cald, ca atunci dorm cel mai prost. Una peste alta, se pare ca solutia este culcatul foarte tarziu, macar cand pic apoi pic si pana dimineata nu mai misc.
Hai sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 25
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ramyteo spune:
Ioana multumim de vot.
Sanatate multa la pitica
Noi ne invartim prin casa ca afara ploaie si iar ploaie...
VA pe toate
Votati fitzoasa mea
NewMami spune:
Astazi n-am chef de munca
se vede ca se aproprie vacanta si imi taie tot elanul muncitoresc
inca o zi si de vinery sunt libera yuhu.
Ma bucur ca au reaparut fete noi, simona, ramyteo , ma intreb daca a mai vorbit cineva sau mai stie cineva de Elisor
busy, busy dar chiar asa? Am vorbit de ziua Biancai , dar de atunci nu mai stiu nimic de ei.
Simona, ce-a crescut si Dragos , nu l-am mai vazut de mult, ti scuns frumusete de baietel.
Tu l-ai inscris la scoala pe Dragos... macar mai ai 2 ani pana incepe, dar al meu merge din toamna deja
Clara, gargaritza ta e totala. Ce-I fuge mintea Cand plecati la mare? Am tot uitat sa te intreb, pe 22 august sunteti acasa?
Ieri am fost tare grumpy for no reason. Chiar si sefu m-o intrebat ce-i cu mine ... si l-am avertizat ca nu-s in toane bune ... asa ca s-o carat iute din birou de la mine
Mi-am revenit dupa ce am ajuns acasa, dupa ce a picat si cireasa de pe tort caci am ajuns la YMCA ptr. swimming si coach n-a venit si ea a lasat mesaj la YMCA sa sune pe toata lumea, si aia au uitat sa ne sune ... Patrick n-a vrut sa stea la bazin, iar atunci s-a dus pe apa sambetei exercitiul la sala ... mancasem destul de bine in ideea ca burn-uiesc niste calories :)
Asta este, m-am calmat iar apoi am fost OK, copilul a fost f. intelegator toata seara. am venit acasa am facut bazine la noi in pool, apoi eu cu bike si el cu quad-ul prin cartier. Ne-am jucat vre-o doua jocuri de Wii, am citit si nani.
In schimb azi sunt tot un zambet, ca mi-am luat o rochie noua de care sunt f. incantata si de cum am ajuns la serviciu sunt numai laudata ce bine-mi sta ... deh ma simtesc bine. Ma intreaba lumea daca am slabit ... nu am slabit la kg, batele-ar vina ca nu se duc, dar ce cred eu e ca s-a mai tasat grasimea de cand merg la sala ..
Uite asta-i rochia:
http://www.younkers.com/product/women/dresses+%26+social+occasion/daytime/s.l.+fashions+floral-print+chiffon+tiered+dress+-+mauve.do
mie imi vine pana la genunchi, tipa din poza cred ca-i f. inalta si f. slaba
iar eu exact invers mai mult lata decat inalta . E misto ca are layers si ascunde toate partile nedorite.
OanaEnglezoaica, spor la munca sa gatati pana la toaman ca sa va puteti muta in casa noua. Ce gentleman ai tu acolo, dragul de el ajuta el incolo si incoace. Las ca-I bine daca leaga prietenii cu vecini, asa trebuie sa fie armonie si pace.
IoanaIlincam, bucura-te ca poti trimite fata doar la cateva ore de Bucuresti
. Dar daca erai la distanta ca si noi. Macar la tine daca te enervezi te pui in masina si te duci si o vezi.
Noi vrem sa dam la anu o fuga pana in tara, dar sa-l las acolo pe Patrick nu sunt pregatita. De fapt nici el nu e
sambata zicea ca vrea la sleep over
si l-a tinut voinicia pana i-am pregatit backpack-ul
si s-a inmoiat ca o carpa, m-a luat de gat si mi-a spus ca el vrea acasa sa doarma, ca se duce sa se joace cu kitty, dar seara sa-l iau acasa. Mi s-a inmuiat sufletelul, si i-am spus of course, cum vrea el ca nimeni nu-l trimite sa doarma altundeva, doar ca asa a vrut el. Las ca-I bine ca peste cativa ani as vrea eu sa stea acasa
In schimb toti prietenii lui vor la noi, ca e fun , adevarul ca ne ocupam de ei si facem tot felul de activitati cu ei, cum sa nu vrea
Acum am alta preocupare ... sunt in process de ai gasi ori de la daycare de la el , ori de la alt daycare pe cineva care lucreaza part time si e dispus zi de zi din toamna sa-l astepte dupa scoala la 3 si sa-l aduca acasa. Sa stea cu el pana ajunge unul din noi, sa-l hraneasca sa se joace. Sa vad daca-mi iasa pasentza. Atunci de la 8:30 pana la 11:30 ar fi la daycare , o dimineata plina de activitati, apoi de la 11;30 la 3 la scoala si pana ajung eu sa se odihneasca acasa ca sa putem sa avem fun si alte activitati in program dupamasa.
Am mai pus poze de peste vara si din weekend cand am tinut-o tot dintr-o petrecere in alta:
http://www.dropshots.com/newmami2005