Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
Cloreta, e super tare Garga!
Gabitza, si pe Filip il preocupa atat faptul ca el va creste cat si faptul ca noi vom imbatrani. I-a trantit socra-mii o faza ca el creste si ea o sa imbatraneasca si o sa moara si el abia asteapta. Sau ceva de genul ca era cam suparata cand am mers sa-i luam acasa. O fi zicand ca-l invat eu
Ieri, dupa 14 ani, m-am plimbat cu bicicleta! A fost bestial, mai ales ca am reusit performanta sa nu lovesc pe nimeni si sa nu cad. O sa pun poze pe blog azi daca vreti sa vedeti balena pe doua roti
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ramyteo spune:
Neata fetele cochetele
Beau o gurita de cafea si fugim de acasa vorba vine ... plecam putin de acasa.
Gabitzam e prima oara cand am luat asa ceva, dulcolax, o pastiluta mica...si data naibii...aio, sa nu luati asa ceva va zic eu din propria mea experienta...am sa incerc cu ceai ceva...daca nu si daca ies la 3 zile nu ma mai deranjeaza chestia e ca de cand m-am lasat de fumat merg mai rar la wc am trei saptamani
Sunt tari feciorii vostrii
Ficamea intr-o zi aveam discutii aseamanatoare cu a baieteilor vostrii numai ca ea urla la mine ca pe ea nu o intereseaza ca ea se marita cu tacsu si ca ea nu vrea sa creasca ea vrea sa fie mica ca sa nu zic ca ea vrea sa creasca cat mine si eu sunt mica de statura adica am 1.57 si as vrea sa se arunce in partea sotului ca soacramea are 1.72 si sotul la fel asa ca ... eu sper...ea cica nu... am zis ca vorbim peste vreo 10 ani aaaa si a mai zis ca vrea sa aibe si cosuri eu care nu stiu cum sa ma scap de ele
Iarasi m-am intins la povesti nu dati cu rosii
Apropo Androix de ce ai scris asa...blogul grasei?????
Mai hai sa nu ne mai facem grase ca cica daca asa zici asa te vede si lumea...sa zicem ca suntem tinere si frumoase ma uit prin jur si vad fete tinere mai mari in bazin ca mine...vad fete care au 14-15 ani si sunt foarte plinute...nu e de ras , e de plans...sunt fete care nu se pot abtine la mancare ... stiu cazuri...si sunt foarte plinute...si atunci ii zic sotului...eu nu sutn grasa si el zice da cine a zis ca esti? raspund ca eu normal...si el zice pai nu esti grasa ai doar niste sunculite atunci fac o schema de tae bo (in casa) si fata sare tot pe tacsu...batalie nu alta binenteles ca amandoua nu il doboram da na...
Gata am plecat va
Suntem mari
ioanailincam spune:
Hello!
Da, vad ca plozii sunt la varsta preocuparilor existentiale: casatorie, case, averi. Ana intr-o zi a intrebat-o pe mama daca ii lasa blocul ei (probabil se referea la apartament), dupa care si-a pus imediat problema ce-i lasa lui frate-sau si a gasit si solutia: "Mami si tati pleaca de-acasa si el o sa aiba casa lor." Descurcareata fii-mea, nu gluma.
Care fiica se trezi de dimineata cu febra, doar 37 cu 3, dar destul sa ma balamucul date fiind puseele recente. Nu stiu ce e cu copilul asta, poate in toamna sa o ducem la vreun dr ca prea face febra din senin (cica ieri i-a fost un pic frig cand au iesit afara, dar totusi).
Ramyteo - da, o fi bine ca am unde sa o las, din pacate distanta ma omoara pentru ca practic nu pot sa o las decat peste vara (si mama si soacra lucreaza, dar fiind cadre didactice au vacanta), iar atunci nu o pot vizita pentru ca sunt sigura ca nu ar mai ramane daca ne-ar vedea acolo si nici eu nu as avea inima sa o las - deci facem cate 5-6 saptamani de absenta legate. Plus ca daca aflu ca e bolnava sau ceva stau ca pe ghimpi si nu-mi mai prieste nimic. Teribil le mai invidiez (intr-un fel, pentru ca sunt sigura ca exista si aspecte negative) pe fetele care au mame/soacre pesnsionare si aproapre (eventual la blocul vecin) si pot oricand sa apeleze.
Mi-am mai amintit de o chestie, se plangea cineva pe aici de bube pe gat. Si Ana facuse si se tot extindea iritatia, dr mi-a zis sa-i dau Aerius o luna ca suspecteaza alergii, va mai zisesem eu. Mama mi-a raportat cu bucurie ca i-au trecut la cateva zile dupa ce au ajuns la Bacau (o mai dadeam cu Nidoflor, dar in principal i-au trecut prin spalare deasa, deci aproape sigur erau de la caldura - ea are si firul de par gros si nu suporta sa-l prinda asa ca e vesnic transpirata pe gat si miroase cand a pisica uda, cand a acru). Cred ca o sa insist la mama sa se duca cu ea la alergolog, stie mama o tipa buna in Bacau care l-a scapat si pe frate-meu de puroi in gat pe care-l facea tot la 2 saptamani acum ceva ani, ca daca intram in toamna asa si cu venirea lui bebe nu ne vad bine.
Onixone - bine v-ati intors si spor la treaba. Zilele astea suntem chititi si noi pe treaba prin casa: barbatul a trecut (in sfarsit) la curatarea balconului inchis de mucegai ca ramasese in iarna mult tare si desi s-a mai uscat de cand cu caldura e musai sa-l dam jos si sa incercam cumva sa dam cu solutii anti-mucegai poate nu se mai face asa rau la iarna; trebuie sa reamenajam camera de entertainement (spre marea jale a barbatului in camera de bebe (nu chiar de tot ca sunt unele chestii pe care le vom depozita tot acolo, dar trebuie scoasa biblioteca, desfiintat calculatorul (asta mai incolo) etc.). Ce sa mai, in vara asta vreau sa rezolv multe care ma calca pe nervi: masina de spalat care face n zgomot infernal de cand am luat-o (cred ca are vreun element de siguranta pe ea care trebuia demonantat dar nu stim noi), dresingul care nu sta inchis, mucegaiul, zecile de carti pe care mi le cumpara mama de la colectia Adevarul si trebuie proptite pe undeva). Sunt plina de ambitie si nu ma las pana nu le rezolv pe toate ca indata se intoarce copilul si cu ea acasa chiar nu facem nik. Prima reusita de pe lista a fost ca am cumparat telecomenzi noi la televizoare caci de ani de zile am facut scurta la maini tot apasand pe butoane sa schimbam un canal, dar nici ca ajungeam sa luam unele noi vreodata (adica am luat una si nu era compatibila).
Hai ca v-am plictisit cu atatea treburi casnice, oti fi si voi satule de-ale voastre. Sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 24+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Androix spune:
Ioana, bine zis "intr-un fel". Hai sa va zic eu de celalalt fel: stiti acest videoclip?
e pe canalele de muzica toata ziua buna ziua. Cand am mers sa-mi recuperez copiii socru-meau era foarte incantat de cum sa batzaie copiii mei pe melodia asta
Cu masina de spalat daca avea element de siguranta nedemontat pana acum aveai cuva sparta. Mai degraba are picioarele prost reglate.
vad ca te-a gasit deja instinctul de cuib. Asa devreme? Mai rasufla si tu putin ca o sa vezi ce distractie pe voi dupa ce nasti incolo...
gabitzam spune:
Mai, ma urmareste melodia asta a zaludei asteia de lady gaga, unde ma intorc tot pe asta o aud. M-am dus la bufet, era TVul pe un post cu muzica, era madam. Aciulea pe forum deschid, tot de dansa dau.
Andreea, te-am vazut pe blog cu bicicleta, super tare :)
ioanailincam spune:
Androix - nu stiu ce-are masina, dar m-am saturat de elicpoter pe post de masina de spalat, nu cred ca va puteti inchipui cum face, iar vecinii cred ca sunt si ei la capatul nervilor.
Nu stiam videoclipul, dar pare odios.
Iar instinctul de cuib nu m-a gasit, dar adevarul e sunt anumite chestii in casa la mine care ma enerveaza de ani de zile, iar cand e Ana acasa nu le rezolvam ca de, suntem ocupati cu copilul. Asa ca acum e momentul sa le facem pe toate: si relaxare, dar si munca, vere, ca tot pentru confortul nostru este! Mi-am amintit subit ca as putea sa intru un pic in debarale unde suntem invadati de cutii pline de chestii inutile care ocupa spatiu in prostie, iar eu nu am loc de nimic niciodata. De debaraua din bucatarie v-am spus? Mai am in ea conserve de legume de la soacra-mea facute in 2008 - culmea e ca sunt viabile, adica nu s-au alterat, sigur ca probabil nu mai au pic de gust si vitamine - dar lenea de a le deschide si de a le arunca si apoi de a spala borcanele e mai presus de orice. Asa, prefer sa tin locul ocupat de zici ca la noi vine glaciatiunea si avem nevoie de provizii. Hai ca v-am omorat cu explicatiile.
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Androix spune:
E odios, asta e sigur, asa la modul ca ar trebui difuzat tarziu in noapte. Altfel piesa e misto, e prima si singura care-mi place de la zaluda dar saraca nu mai poate s-o depaseasca pe Madonna decat asa, ii ramane sa faca sex in direct pe vreo scena ca s-o ajunga din urma si pe zaluda ailalata
Vai si amar ce s-o mai da la liber pe tv pana or ajunge plozii nostri adolscenti cu cosuri pe fata si hormoni nervosi in pantaloni
ramyteo spune:
Salutare fetele...
Phoaiii zaluda putin zis la doamna aceea...nepoatele mele sunt topite dupa melodie...cumnata cica se uita si ea dupa cate-va zile sa vada ce le incanta asa mult...pffff cand a vazut i-au picat ochii in gura si ficamea normal ca s-a uitat cu ele. Acasa nu se uita, foarte rar...ea da la minimax programul ei preferat si seara la disney.
Ioana nu cumva face febra de dor??? Nu e de ras dar sa sti ca sunt copii care daca le e dor de parinti in general fac febra...o nepoata de dor la tacsu a facut febra si erau disperati...ficamea cand a venit al meu din delegatii ne-a tinut intr-un stres ... a vomat... i-a mers burtica...asta din cauza emotilor...in prima faza ne-am speriat si dupa ce am rezolvat treaba am zis ca nu-i adevarat...nu luase nici o pastila si ii trecuse copii se manifesta in fel si fel...asa ca...eu zic ca sa nu te sperii
Si eu le invidiez pe fetele care au pe cineva sa le ajute, ma uit la prietene care pleaca la cumparaturi fara copii...merg la serviciu ca sunt copii lasati pe maini sigure...in schimb eu ... sau noi...suntem pe langa...si ma oftic de mor...da nu am ce face...trec ele toate...da cu greu
La noi vremea e aiurea...ploaie si iar ploaie...nasol ca mi si somn ... zici ca nu am dormit toata noaptea...
Ficamea mananca in reluare...ce sa mai zic...asa vreme asa si noi
Va pe toate!
Suntem mari
ramyteo spune:
Citat: |
Vai si amar ce s-o mai da la liber pe tv pana or ajunge plozii nostri adolscenti cu cosuri pe fata si hormoni nervosi in pantaloni |
Si vin mai devreme la ploadele noastre la usi nu-i nimic ca ne cumparam asa ceva
Suntem mari
ramyteo spune:
Fetele ne votati si pe noi? Am intrat in concurs si ne trebuie voturi ca suntem in urma rau http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/fitzoasa-mica-159
Va
Suntem mari