Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Gabitzam aio...ce nasol cu calcatul asta...eu nu mai calc ca inainte doar strictul necesar...adica daca ii trebuie o rochita la Yeo o calc pe loc, mai putin zilele de sarbatoare si la Tibi nu ii calc ca oricum nu ma lasa zice ca numai el stie sa le calce nici eu si nici soacra nu stie

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Ramyteo, bine ai revenit!

Caaaalddd.... Si am mai tras si o tura de calcat rufe. Nu va zic ce oftica am ca pe noi ne-a plouat de ne-a rupt in concediu si acum e asa frumos. Mi se rupe sufletul de astia mici, cand vad imagini cu plaja la TV vor la apa si nisip. Poate ajungem la strand duminica.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Pai poate ne intalnim si noi vrem la strand tot duminica, mergem la ala din dr. taberei.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyteo

Am mai citit m-am mai uitat la pozici... ce copii frumosi si parinti la fel...ce tot vorbiti de grasimi aio si la mine sunt destule si fac si sport si degeaba nu vor sa se dea jos de pe mine...asta este...nu am duc la sala ca nu am timp dar fac acasa...singura...daca vreti va zic de unde fac
Va

Hai lasa... te-am vazut in poze, la mine sa nu te plangi

Mergi la inceput

"Hai lasa... te-am vazut in poze, la mine sa nu te plangi "

nu nu Doamne feri da sunci tot sunt

Suntem mari

Mergi la inceput

VA pup pe toate si va doresc noapte buna si la unele o zi buna
Pe maine

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, tot in Drumul Taberei voiam si eu, dar m-a ametit Costi de cap ca nu-s ce radiatii periculoase sunt, ca au aratat la TV, si nu vrea sa mergem. Uf!

Ziceai de Herastrau pe 1 august, asta ar veni duminica viitoare nu? M-as baga si eu :)

Ramy, frumoasa domnisoara Teo!

Mergi la inceput

Salutare fetele, ce faceti?
Eu acum am facut putina inghetata si sa vad ce caricatura de tortulet imi iasa pentru ca am facut inghetata si din albusuri mi+a venit ideea sa fac un mic tortulet dar...am uitat sa bag albusurile si nu va yic cum stau pe langa cuptor...ca arsa sa vad ce iasa chestia e ca e umflat nu s-a lasat ehei cine stie sa faca ca mine...cred ca nimeni
Acum astept sa vad cum iasa inghetata ca e prima data cand fac

GAbitzam multumim de complimente.
Ptiuuuu ce ploaie la noi...s-a lasat prafu si l-am inhalat eu de asta fac atatea prostii

Hai sa va arat cum danseaza ficamea pe muzica orientala la inceput nu se vede prea bine dar dupaia se vede cat de cat...numa rabdare sa aveti http://www.youtube.com/watch?v=RYyHY_aEkLI era dimineata nici paturile nu erau facute da na....ne distram

Voi ce lucrati???

Suntem mari

Mergi la inceput

Am scos de la cuptor chestia mea aia care am vrut sa fie tortulet deci rezultatul...nu e de aruncat...a iesit putin crocanta si dulce...si nu s-a lasat...la gust seamana cu checul numai ca asta e mai crocanta ca o bezea, nici nu stiu sa va descriu ce am facut important e ca-i bun am mancat deja
Urmeaza inghetata asta peste cate-va ore

Suntem mari

Mergi la inceput

Gabitza si pe noi tot radiatiile ne-au deturnat de la planul cu strandul. In schimb cik fugim la un gratar pe valea doftanei undeva la umbra... Pai atunci ne-am fi intalnit sigur, poate ne potrivim alta data.

Da, 1 e de maine intr-o saptamana. Ar fi super daca ne-am vedea.

Cand ziceam ca m-a ratat rinita vara asta m-am pricopsit tocmai azi, mi-e rau abia tin ochii deschisi.

Am fost in seara asta cu copiii la cinematograf la shrek, Georgia a stat nemiscata, ii cadeau okelarii de pe nas dar i-a si placut filmul si n-a miscat. In timp ce Filip s-a plimbat pe la baie de doua ori si pe la jumatatea filmului s-a plicitisit. Da ce-i mai omoara si pe-astia clientii prin mall. Noi si inca 10 blambeci in toata sala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Hello,
Noi tocmai ce ne-am intors de la un botez... a fost super fain, intr-o cabana la poalele Muntilor Fagaras- Barlogul Ursilor. Imi doresc sa ma reintorc intr-o zi aici, e ideal de inchiriat pentru un week-end, parintii copilului au platit 800Ron pentru toata cabana, s-au gospodarit singuri in bucatarie - adica au angajat o bucatareasa si un ajutor care s-au ocupat de tot ce tine de "papa", cabana are 5 camere destul de maricele cu cate 2 paturi duble si cu bai proprii.. Copiii au tinut-o intr-o alergatura, acum dorm dusi iar eu eu stau si ma gandesc la vacanta

Am fost si noi la strand in Persani, este strand cu apa sarata... mai ca nu-ti mai trebuie mare, luni am planuit sa mergem din nou.. abia astept!

Androix si Cornelia - apropos de dragalit, azi m-a dat pe spate Patrick... venea la mine si imi facea semn sa imi spuna ceva.. apoi ma lua de gat si ma pupa...a facut asta de cateva ori, toata lumea s-a mirat de el!

L-am masurat pe Patrick - are fix 1m si 16kg - m-am uitat pe un grafic de crestere si n-ar fi asa mic.. acum, vorba voastra, il duc sa faca sport, numai sa-l duc, ca tot trece timpul si nu fac nimic din ce as vrea sa fac cu copiii astia..

Androix, as vrea atat de mult sa ne vedem in parc....insa noi chiar pe 1 August avem planuri sa ne intoarcem acasa...

Va pup, ma duc la nani si eu .... nu de alta dar s-a incins rau laptopul si ma frige la picioare - vad ca de cand am inlocuit incarcatorul face asa, sper sa nu ma lase...

Mergi la inceput