Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 21
lia_2009 spune:
catalutza multumesc dar slingul il recomanda cineva un dr? fata e bine la eco doar ca nu poate sa cracaneze picioarele dar nici eu nu pot. zici sa o tin mai mult cracanata la 180 de grade dar cum sa o tin eu sau cu slingul?
Beatrice1982 spune:
uitati ce a fost la noi pe cer, ieri pe seara..............
asa de frumos a fost.....wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
http://img38.imageshack.us/img38/4467/23iunieee013small.jpg
si sa ma mai arat........desi sincer nici mie nu imi vine sa cred, si habar nu am unde s-a dus burtoiul.........
decenuela, nu de slabit am vrut sa stiu de monti, doar k am inteles k are niste principii de corp sanatos, daca pap asa cum zice el...............
apoi eu stiu, desi noi nu prea avem probl cu analizele......
si eta je:
http://img257.imageshack.us/img257/9140/bea002small.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/4352/bea010small.jpg
ruxita...toma e un dulce............................super fain.........are un chip foarte expresiv....si de tati....no comment..........seamana cu el..............
evyme ma bucur ca sunteti bine.................si mai e laptic.....super......
sorrrry de so-acra..ar trebui socacrele astea adunate la un loc...(eu nu-s inca.)si sper sa nu fiu asa ca "ele"sper din suflet...........bagate intr-un sac si aruncate undeva la polul sud............
si amea imi face zile amare..dar bine k nu stau cu ea, desi daca si asa imi seaca ea nervii........nu stiu cum ar fi daca as sta cu ea............................cred ca toata ziua m-as crta cu ea.........................
ii ciuda pe mine, k de ce s-a "maritat "fiu-so cu mine, ca unde l-a dat si unde a ajuns....................ca el a luat numele meu, si de aia ii e ciuda.........ca parca fii-sa bine a ajuns printe bocotani, de face si executa numa cand zic aia si ce zic aia............oooof oooofffffffffffffffffff
bine ca fiul ei o duce bine aici langa mine, dar are grija sa vina cu stresul, in fiecare saptamana, nu sa isi vada nepotul, k odata nu a fost 2 luni sa il vada, ca nu avea cu ce veni...................vorbe.........daramite sa i mai dea ceva.......sau sa ii cumpere...........da de unde.................
ooooooffffffff nujma cand ma gandesc la ea, mi se face pielea gaina de nervi.................
eu nu stiu cum pot fi unii oameni asa................
in fine..............
o ocolesc cat pot de mult, si incerc sa nu prea am tangente cu ea........sa stea acolo in coliba ei, cu alcolistu' de fra-su si sa ne lase pe noi in pace.........
na ca m-am mai descarcat si eu un pic..................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lia_2009 spune:
alecsa nu toti copiii iau la fel in greutate. ca sa te linistesti a mea a luat dela 4 luni la 5 luni 400 gr si eu voi incepe cu supa de legume. apoi cu carnita de pui. creste fiecare in ritmul lui.
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Azi sunt in concediu (vorba lui nikole ), adica doar cu juniorul . lorex - noi plecam in Cipru, Paphos. decenuela - felicitari ca ai scapat, asteptam niste beutura cand vine si rezultatul . andre_lina - welcome back. multumim pentru lista si sugestii. si eu zic ca pun minimum minimorum in valiza dar tot se strang o gramada. ma duc sa ma apuc de bagaj ca ieri nu am apucat sa fac nimic, m-au invins . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
xela concediu placut sa aveti, sa vii cu poze frumoase!!!!
spor la facut bagaj!!!!!!!!!!!!!!!
sa nu uiti nimic.........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mandruta spune:
Neata, fetele! Multam de cafea, Decenuela, felicitari ca ai scapat de examen!
Al3csa, foarte tare cu clientul. Si adevarata, in mare parte.
Andrelina, bine ai revenit! Cum s-a comportat tati in calatorie? patriotul!
Evyme, citez si eu un clasic in viata (Alexutzzza): "bunul simt dauneaza grav confortului". Vino mai des pe-aici sa-ti ridicam moralul!
Ieri am avut un accident: Cristi mi-a smuls cercelul din ureche (nu stiu cum a reusit, ca nu iese asa usor) si a vrut sa-l bage in gura. Noroc ca am fost pe faza, dar m-am speriat! Si nu mai pot s-o las singura pe pat ca mi-e teama ca o gasesc pe jos. De multe ori se intoarce pe burta si-si prinde o mana sub ea si incepe sa planga, se uita la picioare si le mangaie (sunt frumoase, e adevarat!). Mai nou, daca o pun pe burta, isi arunca fundul in sus si intinde picioarele si se plimba asa prin pat (va puteti imagina?).
Emanuel, George Oliver
De asemenea, tuturor sarbatoritilor de ieri pe care nu am apucat sa-i felicit!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
ale1212xa spune:
hai ca pandesc capitolul nou
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
alexutzzza spune:
Neatza fetele, am citit tot, nu am timp sa raspund, am o zi plina, treb sa merg sa ridic cardul nou de la mama naibii (langa fostu servici, Dorobanti), sa iau pasaportu lui Yannis ca ar trebui sa fie gata, sa ridic din Rahova de la bbshopp canutze de baut singurel apa ptr Yannis, sa incerc sa rezolv ultimele chestii cu casatoria, ca treb corectat in continuare certificatul, sa ajung la Real sa cumpar una alta, vroiam sa ajung sa epilez o parte din ce am de epilat ptr plecare, plus avut grija de bebe, dat piure inainte sa plec etc am de bagat si la spalat...multe multe, nu stiu cand mai intru
Vreau numai sa le felicit pe Nikole si Haircut ptr vestile bune si sa urez concediu placut Xelei, mie nu mi se pare nici curaj nici aventura, go on si have fun! Eu cred ca oamenii care spun asta sunt ori niste oameni f egoisti care nu-si pot imparti timpul, concediul si bucuriile cu copii ori stau prost la capitolul organizare, daca esti un picutz mai organizat decat in cuplu de numa 2 adultzi iesi la liman si cu copii si chiar f bine. Io plec cu Yannis pe LP si la inceput de diversificare si nu-mi mai fac nici o grija si avem de mers, schimbam destinatii, luam avioane, masini si vapoare si nu imi fac nici o problema.
Miremia ce face Mara? a fost mai cuminte ieri? Yannis a fost monument de dragalasenie aseara, o dulceatza de copil, am stat toti 3 pe canapea, ne-am uitat la TV , ne-am jucat si dragalit si a inceput ursuletzul sa rada cu hohote accidental acu 2 zile, am zis ca mi s-o fi parut , dar ieri a repetat ma topesc dupa el!
Sa aveti o zi frumoasa chiar daca ploua de ceva vreme si afara arata de zici ca-i iarna.
Aaaa si decenuela ai mama grija cu grefu' ala sa nu cheme vecinii pompierii!
de Yannis
AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)