Suntem in clasa a doua :2010-2011
Raspunsuri - Pagina 7
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Maine avem "petrecere in pijama" cu 4 fete Sorana si Monica (7 ani) |
Eu am avut saptamana trecuta cu 5...s-au culcat la 11 si s-au trezit pe la 4:30
..si cine facea clatite la 6 dimineatza ca le era foame la madame? moi
sorana spune:
Ups. Nu ma gandisem ca se scoala asa devreme ![]()
Ok, am retinut -le alerg pana la 1 noaptea ![]()
Sorana si Monica (7 ani)
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui Flowers Miriluta, vorbesti cumva de pancakes ...pentru ca vreau si eu reteta ta Flori, mami deJulia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)![]() ![]() |
Sorry, daca iti dau reteta mea, va trebui sa te ucid
In general pun cam 2 oua, 1/2 l lapte, 1/2 l apa, sare si le amestec bine. Apoi pun faina cam cat sa iasa ca o smantana subtire. Daca nu ai probleme de silueta, poti topi 100g unt si il amesteci in maclavais. Apoi incingi tigaia si faci clatitele (pui cam 3/4 polonic de aluat intr-o tigaie cu diametru de 26cm).
Daca vrei reteta de pancakes, iti trimit PM.
madyrizi spune:
hey, mamici de scolarici! ma primiti si pe mine cu baietelul (Alex) elev de clasa a II-a? noi ne bucuram de vacanta, dar am inceput, asa usurel, sa facem si tema de vacanta. asa ca sa nu ne aglomeram in august, ca tema avem putina.
ma bucur sa gasesc aici si mamici pe care le "cunosc" deja. salut Flowers!
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Flowers spune:
| citat din mesajul lui madyrizi hey, mamici de scolarici! ma primiti si pe mine cu baietelul (Alex) elev de clasa a II-a? noi ne bucuram de vacanta, dar am inceput, asa usurel, sa facem si tema de vacanta. asa ca sa nu ne aglomeram in august, ca tema avem putina. ma bucur sa gasesc aici si mamici pe care le "cunosc" deja. salut Flowers! Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai |
Bine te-am regasit!

Ce teme de vacanta aveti?
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui Flowers Miriluta, astept PM . Multumesc!![]() Flori, mami deJulia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)![]() ![]() |
Am trimis

Bun-venit madyrizi
madyrizi spune:
hello!
pai noi avem de scris dintr-o carte care a primit-o de Craciun. cate o pagina din fiecare poveste (sunt vreo 20) si citita cartea bineinteles. iar la mate avem o culegere de vreo 100 de pag. de facut, dar e usoara, mai mult reprezentare grafica si scris mare.
eu zic ca nu-i mult si daca scrie in fiecare zi cate putin le termina repede.
multumesc de primire
!
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

...pentru ca vreau si eu reteta ta
Flori, mami de
si Brianna Theodora (7.11.2008)