Bazar Umanitar * 28
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
CONFIRMARI DE LA MARIUS PENTRU DATA DE 21
DGA-55
NCF-40
AP-14
VG-113
SV-50
GLV-95
CAL-36
VOVCU ANA IRINA-45
PM-122
CFD-13
BF-20
KA-35
LMI-40
DCM-35
OCA-25
CC-13
BDA-30
TAR-20
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Am primit pachetul de la Piselino cu margelute. Foarte frumoase!multumesc frumos donatoarei si Catalinei! Si am mai primit si pachetul de la Selene cu o bluzita castigata si muuulte bonusuri, pentru care iti multumesc frumos!!! Zici ca imi cunosti copiii, asa de bine le nimeresti! Raman datoare cu o donatie in contul lui Bogdan, cu prima ocazie cand fac o plata. Selene Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Da' io ce ma bucur... Pantalonasii aia culoare NATO sunt pentru Maria, scrie girl pe ei, sa nu i-i fure Stefan...
Din mesajul lui ancadragoman,
CFD-13 |
e fratele meu, pentru http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5484071602131304946
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
mihaela77O spune:
neata,fete inimoase....
am vb acum 5 minute cu marius,intr-adevar,la noapte in jurrul orei 12 any cu alex ajung acasa....
pt ca pe mine extrasele de cont nu m-au lamurit(adica nu apar sumele din fiecrae zi),l-am intrebat pe marius cati bani i-a trimis lui any...a schimbat 450 euro,deci ne-am atins scopul!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
ancadragoman spune:
Mihaela Doamne ajuta sa ajunga cu bine
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ana l spune:
Am mutat la finalizate critice niste produse finalizate pe 22 si 23 mai. Inainte sa faceti plati, verificati si fisierul asta. Miine vine o noua serie in critice.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
mihaela77O spune:
in 10 minute plec la posta cu pachete pt:
ana_i,ginye55,cosminiq+laura25,licurici27,carminabulina si alex@sara!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Leditia spune:
Anca pe 21 am pus si eu cei 40 ron de la Flowers pt Alex si nu-mi vad initialele pe acolo.Insa am chitanta pe undeva.Oricum important e ca s-au strans banutii si ei vin acasa cu bine.
Am citit mereu despre ei si m-am bucurat enorm ca un copil e sanatos si ca operatia a reusit..si mereu ma gandeam ce bine ar fi sa existe si pt David ceva,o operatie,un trat,orice,oriunde si sa scapam de boala asta si de chinul de zi cu zi...Cine stie,poate in viitor..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Tanti Zavaidoc spune:
Buna dimineata! Ma intreb daca nu cumva scriu degeaba pe aici, ca se pare ca nu citeste nimeni. De ce asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5473426711149952322 e la critice, cand ieri am anuntat ca l-am platit, nu pot scana chitanta ca nu am cum in perioada asta, o rugam pe Pisellino sa confirme ca au intrat 12 ron in cont, pentru tricou si pentru biberonul acesta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5463747561570633042, dar nu-i nimic. Eu vorbesc, eu aud. Imi exersez dictia si viteza de tastare. Probabil ca aveam nevoie.
madyrizi spune:
ziceti-mi si mie cum dau de gabi25 si ducky?
ducky parca e prin tzara, dar de gabi25...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
ana l spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Buna dimineata! Ma intreb daca nu cumva scriu degeaba pe aici, ca se pare ca nu citeste nimeni. De ce asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5473426711149952322 e la critice, cand ieri am anuntat ca l-am platit, nu pot scana chitanta ca nu am cum in perioada asta, o rugam pe Pisellino sa confirme ca au intrat 12 ron in cont, pentru tricou si pentru biberonul acesta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5463747561570633042, dar nu-i nimic. Eu vorbesc, eu aud. Imi exersez dictia si viteza de tastare. Probabil ca aveam nevoie. |
Nu te supara Tanti zavaidoc, eu le-am mutat acolo . Le mut inapoi in finalizate si asteptam confirmarea lui Piselino. De asta rugam noi zilnic sa se confirme intrarile, sa nu ajungem sa mutam aiurea produsele.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)