Bazar Umanitar * 28
Raspunsuri - Pagina 4
madyrizi spune:
zicea ceva Laura25 ca a primit coletul de la alex_andra? aveam si eu niste cuburi pe acolo. parca asa am citit... nu mai stiu... imbatranesc...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
marybehappy spune:
Buna seara tuturor !
Mamagiuliei, azi am primit bluzitele si salopetica...sunt foarte frumoase Multumim !
O seara si o noapte frumoasa !
Mary
crisis81 spune:
MamaGiuliei merci ca m-ai scos din ceatza. Eu tot credeam ca daca le confirm se sterg si ma gandeam sa mai facem loc. Deci am confirmat tot ce am primit pana acum. Mai am un singur produs de primit din cele platite si inca ceva de platit.
Cris mami de Teodora si 20+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
boticelina spune:
Buna seara mamici, activitate intensa, am urmarit efortul vostru pentru Alex si sunt impresionata .
Am trimis si eu azi pachete pt cosminiq, annababy, catutza si blue_rain. Scuze pt intarziere dar abia azi am reisit sa pun mana pe niste lovele.
Tot azi mi-am achitat si toate restantele, trimit mintenas pe mail chitantele, dar tre sa ma strecor in camera cupilului sa scriu si produsele ca am hartiuta in buzunar la pantaloni si-s la noi in dormitor.
Saryta mii si milioane de scuze, dar aceasta rochita am facut-o cadou, si n-am mai gasit pe unde o pusesem s-o sterg. Rog fetele sa rectifice si te rog sa nu te superi pe mine dar am fost f ocupata in ultima perioada, am intrat mai rarut, nici n-am observat cand ai licitat-o, azi am vazut
Va pupacesc, ma duc sa scomonesc dupa hartiute...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ada_coman spune:
Boticelina, pachetul meu nu l-ai trimis?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
boticelina spune:
Ada, nu inca, mai am de facut DVD-urile si am uitat complet de ele, mi-am adus aminte cand ma apucasem sa-l scotchiuesc. Maine il trimit
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Ada, nu inca, mai am de facut DVD-urile si am uitat complet de ele, mi-am adus aminte cand ma apucasem sa-l scotchiuesc. Maine il trimit Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Nu-i nicio graba, ca si asa au anuntat ploi pana luni.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
sweetyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid sweetyana La rochita H24 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5457833765170887394 plata taxelor postale este ramburs; s-a omis mentiunea cand a fost adaugat produsul, sa spui daca mentii licitatia sau nu. |
Kid, imi mentin licitatia
Doina de 26+si de cristina anamaria (06.09.2005)
alex_andra spune:
Imi cer scuze fetelor care au de primit pachete de la mine.
Cred ca abia vineri reusesc sa le trimit
deci daca mai e cineva care nu a platit, dar va plati pana joi, sa ma anutati, va rog.
ca apoi plec o saptamana din bucuresti.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR