Bazar Umanitar * 28
Raspunsuri - Pagina 4
madyrizi spune:
zicea ceva Laura25 ca a primit coletul de la alex_andra? aveam si eu niste cuburi pe acolo. parca asa am citit... nu mai stiu... imbatranesc...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
marybehappy spune:
Buna seara tuturor !
Mamagiuliei, azi am primit bluzitele si salopetica...sunt foarte frumoase
Multumim !
O seara si o noapte frumoasa !
Mary ![]()
crisis81 spune:
MamaGiuliei merci ca m-ai scos din ceatza. Eu tot credeam ca daca le confirm se sterg si ma gandeam sa mai facem loc
. Deci am confirmat tot ce am primit pana acum. Mai am un singur produs de primit din cele platite si inca ceva de platit.
Cris
mami de Teodora si
20+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
boticelina spune:
Buna seara mamici, activitate intensa, am urmarit efortul vostru pentru Alex si sunt impresionata
.
Am trimis si eu azi pachete pt cosminiq, annababy, catutza si blue_rain. Scuze pt intarziere dar abia azi am reisit sa pun mana pe niste lovele.
Tot azi mi-am achitat si toate restantele, trimit mintenas pe mail chitantele, dar tre sa ma strecor in camera cupilului sa scriu si produsele ca am hartiuta in buzunar la pantaloni si-s la noi in dormitor.
Saryta mii si milioane de scuze, dar aceasta rochita am facut-o cadou, si n-am mai gasit pe unde o pusesem s-o sterg. Rog fetele sa rectifice si te rog sa nu te superi pe mine dar am fost f ocupata in ultima perioada, am intrat mai rarut, nici n-am observat cand ai licitat-o, azi am vazut 
Va pupacesc, ma duc sa scomonesc dupa hartiute...
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ada_coman spune:
Boticelina, pachetul meu nu l-ai trimis? 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
boticelina spune:
Ada, nu inca, mai am de facut DVD-urile si am uitat complet de ele, mi-am adus aminte cand ma apucasem sa-l scotchiuesc. Maine il trimit 
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina Ada, nu inca, mai am de facut DVD-urile si am uitat complet de ele, mi-am adus aminte cand ma apucasem sa-l scotchiuesc. Maine il trimit ![]() Monica si Nancy, 04.07.2008"If you are unware of your choices, then you have none" |
Nu-i nicio graba, ca si asa au anuntat ploi pana luni.

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
sweetyana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid sweetyana La rochita H24 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5457833765170887394 plata taxelor postale este ramburs; s-a omis mentiunea cand a fost adaugat produsul, sa spui daca mentii licitatia sau nu. |
Kid, imi mentin licitatia

Doina

de
26+si de
cristina anamaria (06.09.2005)
alex_andra spune:
Imi cer scuze fetelor care au de primit pachete de la mine.
Cred ca abia vineri reusesc sa le trimit
deci daca mai e cineva care nu a platit, dar va plati pana joi, sa ma anutati, va rog.
ca apoi plec o saptamana din bucuresti.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR