Bazar Umanitar * 28
Raspunsuri - Pagina 20
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sweetyana o rugasem pe ana sa scoata de la licitatii L508 , dar cred ca a uitat... Doina de 26+si de cristina anamaria (06.09.2005) |
Anm scos-o de atunci si am mutat-o in albumul potrivit. Ai dat refresh?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
ana l spune:
Dodo, ai mutat tu acum L508? Ce se intimpla oare? Zona crepusculara.
sweetyana spune:
la mine inca aparea, am dat si refresh...cu toate ca nu era necesar deoarece sa luat lumina azi de cel putin 20 de ori....dar sa rezolvat, merci mult
Doina de 26+si de cristina anamaria (06.09.2005)
madyrizi spune:
apropo de ce zicea ana_i despre mamagiuliei, pana si pe mine a incercat sa ma vindece de dureri de masea .
mai, eu am vazut ceva la 1-2 ani. astept coduri si pret, ca ma bag.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
mihaela77O spune:
mamagiuliei,am ridicat azi coletul de la tine...rochita este foarte frumoasa,dar nu-i vine andreei mele,asa ca am facut-o cadou terapeuti lui mihaita...mihaita a avut noroc,ii vin pantalonii...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Flowers spune:
Iriss27, n-am primit mototoiul asta din fata de la curea si n-o pot prinde. Sper ca-l ai si doar ai uitat sa-l pui.Ti-am trimis si PM.
Edit: L-am cautat si-n sosetute, nu-i.
mihaela77O spune:
madyrizi,am vazut si la subiect,am primit si pm...insa nu pot acum....promit ca maine,insa la prima vedere,eu zic ca sunt mici pt 9 ani...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
ana l spune:
citat din mesajul lui sweetyana la mine inca aparea, am dat si refresh...cu toate ca nu era necesar deoarece sa luat lumina azi de cel putin 20 de ori....dar sa rezolvat, merci mult Doina de 26+si de cristina anamaria (06.09.2005) |
Spune-mi dupa ce cod vezi tu L508.
ducky spune:
citat din mesajul lui ducky Asadar, am sa fac zilele acestea pachetele ramase restante pentru - Flowers - Cosminique - Blue-rain (ai si suzetele de la mine, am observat...) - Madyrizi - Mariuca-sara -Mistral Mai tarziu va veni si pentru Inapopescu. |
A mai ramas careva pe afara???
Pisellino, Cami_antoniaaveti PM de la mine.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
madyrizi spune:
multumesc, mihaela77O. incerc sa cumpar ceva pt. 2 fetite si nu prea imi iese. pana acum am cumparat doar o rochita si niste cuburi pt. una din ele. vroiam s-i iau si ghetute sau sandalute, dar nu mi-a iesit. pentru cea mare nici nu ma prea pricep. incerc cate ceva.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai