Bazar Umanitar * 28
Raspunsuri - Pagina 19
catutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Exemplu colet pus luni la 8,30 in Navodari aseara era la titular in B. Iar in cel mai rau caz 3 zile...si sta in posta 10 zile coletul Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Gabi, am ajuns acum acasa si am gasit avizul deci maine cand vin de la servici ma opresc la posta bis]
promit ca umblu la "naftalina" si bag si eu hainute la bazar
Flowers spune:
Am primit colete de la Carminabulina, Mamagiuliei si Iriss27.
Absolut superbe, multumesc mult fetelor!
valentina_22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
licitatia mea de la pg 16 nu apare de David si 23+ |
Nici a mea de la pag. 13, la L566
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
madyrizi spune:
fetele cucuietele, selene_bunny si mihaela77O, v-am trimis cate un pemeu.
io is anesteziata de dentist, asa ca nu va suparati daca vorbesc prin maini.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Nici a mea de la pag. 13, la L566 |
Am trecut-o acum...pe la paginile acelea nu am fost eu cu actualizatul...imp e ca am corectat
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
sweetyana spune:
o rugasem pe ana sa scoata de la licitatii L508 , dar cred ca a uitat...
Doina de 26+si de cristina anamaria (06.09.2005)
Dodo-pui spune:
Chiar nimeni nu are nevoie de aceste biberoane cu tetine?
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Si eu as cumpara produse pt fete de 7 ani + ... Mereu ma gandesc la forumul asta mare si la cate mamici sunt ... chiar nimeni inafara de noi si mamicile care au ajutat pana acum cu donatii sa nu mai aiba hainute de copii, si sunt zeci de cluburi de copii mari si mici ... :( Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria, tu vorbesti? Tu care ai reusit sa aduni atatea? Eu cind am deschis gura sa cer s-au uitat crucis la mine si au crezut ca le vreau pt mine.. Tu esti experta in a face loby. Ce n-as da sa fiu si eu ca tine.
Eu tot astept marfa de la tine . Si astept si pentru baieti de 7 ani. Dar in zadar astept.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui sweetyana o rugasem pe ana sa scoata de la licitatii L508 , dar cred ca a uitat... Doina de 26+si de cristina anamaria (06.09.2005) |
gata am rezolvat
Dumnezeu imposibilul!