Bazar Umanitar * 28

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Licitez L591 si L592

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5485950779935670626

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5485951050032205026

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Mai dar ce fete subtirele aci pe forum... Sunt superbe noutatile, dar nu ma pot apropia, din pacate

Am si eu o sugestie... nu se poate cumva selectat ca in album sa apara noutatile in susul paginii si produsele vazute si revazute la urma? Unele dosare sunt tare consistente si ca sa vezi noutatile cobori si cobori si cobori...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Licitez L588 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5485950730243295442 .Carmina, ti-e buna?

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

NU. , doar daca insist dar se vede ca mi-e mica, daca te uiti mai atent. Si pe urma cand merg, fiin foarte stramta se ridica pe mine. Cu un nr. daca ar fi fost mai mare mi-ar fi fost buna rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Mai dar ce fete subtirele aci pe forum... Sunt superbe noutatile, dar nu ma pot apropia, din pacate

Am si eu o sugestie... nu se poate cumva selectat ca in album sa apara noutatile in susul paginii si produsele vazute si revazute la urma? Unele dosare sunt tare consistente si ca sa vezi noutatile cobori si cobori si cobori...

Se poate daca vor si celelate organizatoare...

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Licitez L588 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5485950730243295442 .Carmina, ti-e buna?

NU. , doar daca insist dar se vede ca mi-e mica, daca te uiti mai atent. Si pe urma cand merg, fiin foarte stramta se ridica pe mine. Cu un nr. daca ar fi fost mai mare mi-ar fi fost buna rau.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Inseamna ca mie mi-e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Carmina si Flowers,dar voi ce mancati mai mamicutelor de sunteti atat de trase prin inel .Eu ieri mi-am luat o salopeta si oscilam intre M si L,ziceam ca L e enoorma,si cand colo,mi-e taman buna .Daca stiam de bazarul asta acum 3 ani,va umpleam de haine pt silfide,am cadorisit vreo 5 saci mari,ca nu mai am sanse sa ajung la 42-45 kile cate aveam candva si burta lipita de spate .

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Gata am asezat toate "poze" corect carminabulina ,multam' si am corectat toate produsele donate de ursuleatza sunt pt David cum ai spus

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Licitez

L585.Bluza Flo&Jo, purtata o singura data, merge si pentru gravide, marime S, 10 lei ,nerantula
L574. Top putin purtat, marime XS, 6 lei ,nerantula

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Licitez

L585.Bluza Flo&Jo, purtata o singura data, merge si pentru gravide, marime S, 10 lei ,nerantula

Ioana, aici trebuie sa supralicitezi, a mai licitat pe pagina anterioara Alex@Sara

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

actualizez

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput