Bazar Umanitar * 28
Raspunsuri - Pagina 10
kid spune:
Licitatii finalizate pentru: novus, valenita, cosminiq, ada_coman. Felicitari
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
vaninaaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vaninaaa Imi cer scuze, dar mai intarzii cu plata cateva zile pentru fardurile pe care le-am castigat acum o luna . Am cateva colete pregatite dar astept sa se opreasca ploaia sa ma duc la posta cu ele . |
Am anuntat aici ca intarzii.
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vaninaaa
Am anuntat aici ca intarzii. |
sigur au citit si fetele, insa asa e regula pt evidente.
Si eu am ajuns la critice cand am uitat de un produs
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
georgipuia spune:
citat din mesajul lui ancadragoman CONFIRMARI DE LA MARIUS PENTRU DATA DE 21 DGA-55 NCF-40 AP-14 VG-113 SV-50 GLV-95 CAL-36 VOVCU ANA IRINA-45 PM-122 CFD-13 BF-20 KA-35 LMI-40 DCM-35 OCA-25 CC-13 BDA-30 TAR-20 |
Fetele... eu nu vad aci un PCV de 150 lei... am pus chitanta in mail si mi s-au mutat produsele... dar oare de ce nu apare si in extrasul asta? ma gandesc sa nu fi trimis sotul in contul corect? Sau or fi intrat banii a doua zi?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Laura25 spune:
Georgi, nici chitanta platita de LoraG de 95 de lei nu apare in exxtras. Probabil ce s-a platit in 21 o sa apara in extrasul din 22.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anna-mama spune:
Am pus si eu poza baietelului meu imbracat cu salopeta de la mamagiuliei si hanoracul de la nushulica http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CopiiFrumosi#5485895949737245074
Multumim inca o data, ne vin tare bine
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
pisellino spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Buna dimineata! Ma intreb daca nu cumva scriu degeaba pe aici, ca se pare ca nu citeste nimeni. De ce asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5473426711149952322 e la critice, cand ieri am anuntat ca l-am platit, nu pot scana chitanta ca nu am cum in perioada asta, o rugam pe Pisellino sa confirme ca au intrat 12 ron in cont, pentru tricou si pentru biberonul acesta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5463747561570633042, dar nu-i nimic. Eu vorbesc, eu aud. Imi exersez dictia si viteza de tastare. Probabil ca aveam nevoie. |
tanti zavaidoc scuze dar eu nu sunt mereu pe forum, confirm plata ta de 12 ron, data viitoare scrie un PM te rog si cu siguranta iti raspund cat de repede
multumim
laura am citit si eu din urma...pai de unde sa stiu ca sunteti aproape? m-am gandit ca te mai si pun pe drumuri pentru noi si pe vremea asta urata nici io nu ies din casa te pupam
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisellino
tanti zavaidoc scuze dar eu nu sunt mereu pe forum, confirm plata ta de 12 ron, data viitoare scrie un PM te rog si cu siguranta iti raspund cat de repede multumim laura am citit si eu din urma...pai de unde sa stiu ca sunteti aproape? m-am gandit ca te mai si pun pe drumuri pentru noi si pe vremea asta urata nici io nu ies din casa te pupam POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
am mutat produsele in albumul cu produse platite pt Robi
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
Fetele... a platit sotul si cei 16 lei pentru Bogdan... daca nu confirma Dodo pana maine, aduc chitanta...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui pisellino tanti zavaidoc scuze dar eu nu sunt mereu pe forum, confirm plata ta de 12 ron, data viitoare scrie un PM te rog si cu siguranta iti raspund cat de repede multumim |
Imi cer scuze pentru neintelegere, asa voi face, trimit PM. Multumesc pentru confirmare!