Dermatita atopica (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amie spune:

Cata PH,

Va doresc multa sanatate, asa de micut si un tratament asa de puternic si controversat. nu se foloseste la copii sub 2 ani si e f dicutat in afara.

mergeti si la un alergolog cu bebe, va poate da f multe lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou

experienta mea: dermatita atopica este cauzata in majoritatea cazurilor (eu as spune 99,99%) de o alergie la laptele de vaca (sub orice form#259;, iaurt, branza, acid lactic prezent in paine, mezeluri sau altele).

Mie mi-a luat 1 an ca sa descopar asta pe "pielea" copilului meu. Toate celelalte tratamente nu fac decat sa trateze efectele si nu cauza.

www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu

Jumatate din ce ai spus este adevarat, D.A. este cauzata de alergie insa alergia poate sa fie la orice, detergenti, cosmetice, orice alergie alimentara. Nu este limitata strict la lapte.
Acuma daca vrei sa mergi pe firul povestii mai departe, alergia alimentara este cauzata de faptul ca organismul nu poate procesa ca lumea un aliment sau altul. Exista o teorie conform careia unii oameni, desi nu manifesta simptome alergice la lactoza nu reusesc sa proceseze ca lumea produsele din lapte si conform teoriei efectele asupra sanatatii sunt din cele mai variate. Insa asta nu inseamna ca toti suntem alergici la lapte si derivate.

Mergi la inceput