Dermatita atopica (4)

Dermatita atopica (4) | Autor: ale_ro

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65039&whichpage=1" target="_blank">Dermatita atopica (1)

Dermatita atopica (2)

Dermatita atopica (3)

In arhiva am gasit:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43113&SearchTerms=dermatita,atopica" target="_blank">Dermatita atopica (1)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45021&SearchTerms=dermatita,atopica" target="_blank">Dermatita atopica (2)

Dermatita atopica (3)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13015" target="_blank">Eczema la bebei - vol.I

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16752&whichpage=1" target="_blank">Eczema la bebei - vol.II

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24054" target="_blank">Eczema la bebei - vol.III

Fetita meaa are de ceva vreme pe picioruse niste bubite ca si cosurile..cred ca nu o deranjeaza doar k se vad foarte urat.Am fost cu ea la pediatra si mi-a spus ca e dermatita atopica si m-a trimis la dermatolog.Din pacate inca nu am ajuns..stie cineva ceva despre asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am deschis continuarea subiectului, poti citi linkurile.
Si neaparat sa mergi la dermatolog !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Si Gabita mea a fost diagnosticata cu dermatita atopica. Am fost la dermatolog si ne-a recomandat niste produse noi in Romania din matase terapeutica Dermasilk. Am comandat o pijama si speram sa mai scapam de aplicatiile locale cu corticosteroizi.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

In cele din urma la noi a mers cu Advantan - initial pe suprafata mare, ca era cuprins mai tot corpul. Apoi, cum vedeam ca se inroseste intr-un loc, dadeam acolo si nu s-a mai extins.

Totusi, in unele zone, pielea nu si-a revenit cu Advantan, dar a reactionat miraculos la Fluocinolon N.

Acum foarte rar mai apar mici petec rosii pe fata sau pe corp dar trec repede, uneori chiar fara sa dam cu vreun unguent.

In rest, folosim produse normale, hainute din bumbac, baita cu produse pt bebe pe care scrie sensitive, dupa baita, uns cu ulei de trandafir. (cu acest ulei am scapat si de scoarta de pe capsor, care nu a mers cu nimic altceva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaalis

am nevoie de ajutorul vostru !Am o fetita de aproape 4 lunipe care o alaptez exclusiv cu san si are dermatita atopica Cred ca a inceput o data cu renovarea unei camere din casa (praf, var etc ) saracuta e iritata p tot corpul de la cap , gat fata , pe picioare ,maini, chiar si in zona genitala. cred ca o si mananca ca isi da tot timpu cu manutele p fata. doctorul mi-a spus ca nu avem ce sa-i facem si mi-a dat doar o crema p baza de cortizon cu care sa o dau decat de 3 ori.
iritatia se ameliorase dar dupa tratament iar i-a aparut . rugamintea mea este daca v-ati confruntat cu aceasta problema sa-mi recomandati produse pt baita , si pt masaj , sau pt iritatie , si dergenti de rufe pt alergii. am auzit ceva de produse forever, sau aven sau mustela. care credeti ca e mai bun? multumesc anticipat(alinaalis@yahoo.com)

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Si eu am auzit ca ar exista niste hainute speciale din matase, care ar fi mult mai bune decat cele din bumbac. Finuta mea are DA si m-ar interesa mai multe detalii despre aceste haine, daca poti sa-mi spui Tudorana.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dermatita atopica e o boala care nu se trateaza doar local cu niste creme cu cortizon. e mult mai mult: medicatie, regim alimentar, atentie la haine, detergenti, hidratare continua...tratand cu creme se inlatura doar efectul (temporar) si nu cauza care provoaca boala

advantanul tocmai ca nu se intinde pe suprrafata mare ci pe portiuni mici, scrie chiar si pe prospect din cate imi amintesc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adry2010 spune:

Si noi am avut probleme cu dermatita atopica. Cauzele pot fi multe, incepand de la transpiratie, caldura, detergenti, sapun etc.

Doctorii mi-au recomandat Exomega de la Ducray, este pentru dermatita atopica bebe. Foloseste si apa termala spray. Advantanul subtiaza pielea este destul de puternic si trebuie aplicat doar pe bubitele respective. Trebuie dat cu grija, cateva zile, arpoi incepi sa faci cate o zi pauza, pana il scoti de tot, E o schema mai grea. Si fuecidin H trebuie folosit cu grija.

Eu te sfatuiesc ca pana atunci cand vede doctorul sa o tratezi cu Exomega, care nu are contraindicatii si cu apa termala. De asemenea poate ar trebui spalata mai des zona cu apa simpla sau un sapun special de bebe, eventual pentru dermatita atopica. Incearca sa nu folosesti sapunuri cu parfum. Am inteles ca si mierea poate fi da alergii. Nu folosi advantan, fuecidin sau alte creme cu antibiotic pana nu ai avizul unui doctor specializat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

La noi dermatologul a recomandat niste creme pe baza de hidrocortizon Mometasone pt eruptiile de pe corp si Desonide pentru cele de pe fata insa ne-a zis sa nu fie tratament indelungat si nu intins pe toata pielea.
In rest, am schimbat detergentul folosit la hainutzele ei. Am doar lenjerii de bumbac organic, si folosesc crema pentru bebei Aquafor de la Eucerin. Dupa fiecare baitza o dau din cap pana pe picoare cu ea.
Inca mai apare, dar nu atat de des ca inainte.
De la 3 ani o sa merg la un nutritionist cu ea pentru chestia asta. Ca mi s-a spus ca problema ar putea fi cauzata de anumite nereguli din dieta, insa e greu sa o pun la regim de acuma.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Adina 79, dermatoloaga mi-a recomandat Dermasilk pentru ca matasea terapeutica este superioara bumbacului in cazuri de dermatita atopica sau piele sensibila. Se pare ca fibrele de bumbac sunt scurte si cand absorb transpiratia pot irita pielea.
Fibrele de matase Dermasilk sunt perfect netede, asemanatoare firului de par si nu irita deloc pielea sensibila. Mai mult, lasa pielea sa respire, absoarbe si reduce transpiratia excesiva. Datorita stratului antibacterian de la suprafata, previne infectiile care agraveaza dermatita atopica.
Gabita mea se simte mult mai bine cu hainutele Dermasilk si are un somn linistit.

Pe site-ul www.dermasilk.ro poti afla mai multe informatii si poti comanda produsele.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

In urma cu cateva luni am avut si eu probleme cu fetita mea (6 ani) avand dermatita atopica pe manute si extinsa putin si la nivelul fetei. Ne-am tratat in cateva zile cu un tratament complex dat de dr. Nedelcu Ioan. Pentru astfel de probleme il recomand cu caldura ( in urma cu 8 ani mi-a tratat baiatul, pe atunci avea 2 ani, de dermatita seboreica purulenta. Dupa tratamentul dat de el nu am mai avut niciodata probleme.
adresa dr. Nedelcu http://www.drnedelcuioan.ro/produse-cosmetice

Mergi la inceput