Mamici si Gravidute Italia -75-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Vad ca ati scris nu gluma! am citit asa pe fuga ca sa am timp sa si scriu ceva.
Daviduca , Laura Luiza - bine ati venit. n-am apucat sa citesc detalii prea multe despre voi dar recuperam noi cat de curand! Laura - sarcina usoara, ma bucur ca avem gravidute noi!
Raluk , abramburika - burticile senioare ce fac?

Yoanag , Berarpiri...si cine se mai preocupa de soarta mea

Mama e inca la mine, pleaca marti cu Blueair-ul de la Bergamo. o s-o duca sotul cu masina. face cam o ora , o ora si ceva pana acolo. cu carpatairul ajungea direct de la verona dar tarziu si trebuia sa doarma-n Bucuresti . asa cu Blueairul ajunge la pranz si prinde trenul de ora 15.40 spre Braila asa ca seara ajunge acasa.

S-a mai dat pe brazda dar nu complet. tot pune sosete si paturica groasa cand e cald de mori. cica are copilul picioarele reci. pediatra ne-a spus ca orice ai face ei au picioarele reci ca e normal la copii. iar caciula e o prostie sa i-o pui cand bebe sta in carucior la adapost de vant rece sau de soare. oricum , mama a ramas cu ideile de acum 1000 de ani asa ca ne-am dat seama ca n-avem cu cine discuta.

Am lasat-o sa-si bata capul cu Riccardo care era agitat de la caldura , ptr ca il tinea infasat ca la polul nord si ne-am urcat pe motocicleta si-am plecat sa ne racorim creierii. intr-o seara am iesit si la cina doar noi doi si a fost asaaaaa bine!

Ne-am mai dus si pe la magazine sa ne uitam de mobila. o canapea in forma de L 3 m/1.95 m care devine si pat ne ajunge la 2000 de euro!!!. dar macar e de calitate buna si o putem lua si in rate fara dobanda. inca asteptam confirmarea de la banca cum ca ni se va acorda imprumutul ptr casa asa ca inca nu ne-am dus cu zugravul si electricianul acolo ca sa ne faca o evaluare a costului lucrarilor sau cum zic italienii , sa ne faca un preventivo...Cred ca abia saptamana viitoare vom avea un raspuns de la banca.

Mie mi s-a stricat laptopul asa ca am ramas doar cu al sotului si-l mai folosesc cand este el acasa. nu cred ca iau altul nou acum ca nu e momentul sa cheltui alti 700 de euro. mai era varianta celui mic de 250-300 euro dar mie imi place sa aiba ecranul mare de 16-17 cm si ala e mult mai scump. poate cand or veni banii de la comune ptr Riccardo, ii fac juma juma cu el

ieri i-am facut vaccinul lui Riccardo. sunt 6 in 1 au bagat in el toate alea saracul...hepatita b, meningita, poliomielita, tetanos si inca 2 care nu-mi mai amintesc cum se cheama...Pana acum n-a facut febra si nici nu cred sa mai faca de acum incolo. i-am bagat oricum preventiv un supozitor cu paracetamol .

Poze noi n-am mai facut, poate fac zilele astea ca tot trebuie sa-i fac mamei cu el ca sa aiba si ea amintire cu nepotul

Fetelor cu masinile stricate...imi pare rau de pagube...asta e cu masinile astea! si eu am bulit-o pe a noastra cand m-am dus s-o iau pe mama de la aeroport. dar nu i-am zis sotului si nici el n-a vazut pana acum...Eram prea stresati cu maica'mea ca sa mai alergam si cu masina la service. e o zgarietura destul de adanca pe fata dreapta...sper sa nu coste mult. cred ca avem asigurare caci sotul se astepta sa fac figuri de genul asta asa ca a fost pe faza...Eu cu condusul nu prea sunt in relatii bune sa zicem...ma tarasc de colo colo dar nu-mi place sa conduc. postura de copilot e cea ideala ptr mine!

Gata...cam astea sunt noutatile de pe aici...
Sper sa reusesc sa mai intru curand sa va citesc si sa va scriu noutati.
pana atunci va pup cu drag si sa aveti numai bucurii si vesti bune!


Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - imi dau seama ca ii place. La noi e primul an cand va intelege mai bine ce-i cu animalele, cu zburdatul pe-afara fara orar, nu ca aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

kemsy - merci . Cred ca stam pe-aproape .

nafi - merci de intrebare. Ff corect ai decis sa actionezi cu mama, adica sa mai si lasi de la tine si sa iesi, fara certuri inutile. Lasa ca nu dureaza o vesnicie si o sa faci iar cum iti dicteaza instinctul de mamica.
Sunt bine, nimic nou, decat ca am deja gandul in Ro, la vacanta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

LAURA, acum m-am obisnuit cu numele de Alexandra. Nici eu nu mai suportam mirosul de carne si asta de prin saptaman 8 a...de spalat pe dinti doar pe stomacul gol si recunosc ca doar cand era nevoie...caci mi se facea rau instantaneu

IOANA, mama, noi luam biletele din timp si ne descurcam, iar eu am si banii de concediu pt nastere din Romania, care sunt cam cat daca as lucra eu aici...mai bai va fi ca trebuie sa imi vina indemnizatia de maternitate si aia o voi primi probabil doar prin septembrie....si pana atunci trebuie sa ne descurcam cu banii sotului.

NAFI, ma bucur ca ati reusit sa mai iesiti si voi

...va las, ca trebuie sa ma ocup de piticot

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ANDREEA, da BUN PRET!
ma de as fi castigat v-as fi dat linistita...da iti dai seama ca de castigam deja aveam bona si eu stateam cu corpul meu la soare

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

abramburiko!!!!Tu unde stai, mai exact?(emoticon care da din gene)
nafi, uite ca a iesit ceva bun din stresul cu mama ta, ati iesit la cina romantica. Si pe motocicleta, nebunaticilor!!!(mie mi-ar fi frica).
Lasa cu masina...se rezolva...si eu am smuls bara de sus de la masina sotului. V-am zis?Acum catva timp, am vrut sa o bag in garaj, si am uitat ca nu incape cu ambele chestii puse pe ea.
Bafta cu banca!!

Eu azi am luat pampers sole e luna, 0 afacere, scumpi ca , dar ii priesc kurutului lui Loris
Sa va mai zic: am luat covor, beige total...nu as fi vrut asa dar nu erau altfel. Maine poate cumpara sotul perdele, si gata, in camera lui cu Loris.
Si mi-am luat un test de sarcina , de la bennet (pitici de ai mei ). Ce credeti, cand am ajuns acasa nu erau decat instructiunile inauntru...Au furat hoatele testul...Maaare afacerista sunt
Intrebare: cele care ati alaptat, cand v-a venit stopul?
Somn usor!!!

, Giani


fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao nafi,bine (ca) v-am gasit.
ia uite ca a trecu si ziua de azi le-am mai razbit odata pe toate.davide e la somnik si papi la meci.
am rezolvat si la banca azi,asteptam si noi okayul ptr o bucatarie noua.ne cam grabeam ca daca o ordinam pana la 1 iulie ajunge la sf lunii,dar dupa vine doar in sept.si cum vine mama luna asta,e la fix ca-mi da si ea o mana.eu vroiam doar o lavastoviglie,dar pana la urma ne-am intins si....am zis ca daca tot am pornit,am gasit pret bun si..asta e.asa ca eu maine la munk si baietii la magazin sa ordineze cucina.
cam astea noutatile noastre,sa aveti o noapte linistita si cu cat mai mult somnic,la mamici si pitici.va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA, m-am trezit si unt la o , va dau si voua!

GIANI
, eu m-as fi dus inapoi cu testul, daca e un magazin de unde iti faci de obicei cumparaturile, macar asa sa vada ca nu sunt chiar proasta...eu sunt mai artagoasa de felul meu
Cu CM ...surpriza, mie se pare ca mi-a venit...nu e puternic ca de obicei, acum nu stiu cat tine si cand mai vine

DAVIDUCA, tot am vrut sa te intreb...cand esti la munca ziua, baietelul e la cresa?

LAURA, mai poveste-ne de voi, cu ce se ocupa sotul de va tot plimbati, daca nu sunt indiscreta

eu mi-am luat pupaza sa doarma aseara cu mine in pat...ce de s-a mai foit. Mi-era groaza sa dorm singura in camera, ca e prima data cand el are camera lui si e Bogdan plecat.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

kemsy - iti trimit PM.
Testul nu neaparat ca l-au luat vanzatoarele, ci poate tot "conationali" de-ai nostri. Eu m-am invatat minte si deschid orice cutie, sa vad daca e produsul, daca e intreg etc. Mi se intamplase sa gasesc si test de saricna gol (numai cutia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata!
mai da ce mai scrieti
bravo voua!!!!
Kemsy-cu ce te ocupi tu acolo asa in liniste????
zitta zitta si ne dai vestea
hai ca glumesc,banuiesti ceva sau asa pt sigurezza? sau planuiti?
si eu mergeam inapoi cu el
Abramburika-asa si eu sint mai neincrezatoare
cu cite tepe iei pe aici te astepti la orice
cind am luat laptopul si am dat 950 de pe el asa bani cash i-am zis sotului ca nu ies din magazin pina nu controlez cutia ca dupa ce ies adioooo cine ma crede daca e sau nu e.....
iti doresc un zbor placut si o vacanta minunata
ai grija de tine si de S si mai ales de simburik
si trimit acum sa vad ce ati mai scris ca bat pasul pe loc
nu mai stiu
si de aseara ma doare capul,m-am trezit tot cu o durere de cap




Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput