Mamici si Gravidute Italia -75-
Raspunsuri - Pagina 20
yoanag spune:
Pai nu ti-am zis ca nu mai stiu :))
pediatrul ei mi-a dat reteta si am luat-o si am terminat tubul
de stiam iti scriam eu deja
ma gindeam sa intrebi sa-ti dea reteta(in bianco bineninteles)
Mami de Giulia -20 iunie '07-
yoanag spune:
si pina mai scrieti voi pe aici ma apuc de capitol nou
oare a nascut Eleni??? ca nu ma zice nimic????
Santiago
o fi venit pe lume si noi nu stim
cind pomenesc numele asta imediat mi-l imaginez pe Banderas ![]()
Mami de Giulia -20 iunie '07-
abramburika spune:
Cred ca o fi nascut, era pe ultima suta de metri, da' nu mai da pe la noi sa ne anunte vestea cea mare ...
Da' elizuka, raluca, ely, simonicutza ???
nafi spune:
Neata' fetelor!
Incep prin a o pupaci pe Abramburika ptr onomastica! Sa traiesti cu numele si sa ai parte de muulte muulte bucurii!

Eu inca's un pic ametita ca ne-am trezit devreme caci a plecat mama la aeroport. chiar daca ne-am luptat ca la rovine, mi s-a strans inima vazand-o plecand. stiu ca nici ei nu i-a venit usor mai ales ca se invatase si cu Riccardo si acum sigur ii va duce dorul.
Dar asta e, era timpul sa plece acasa caci 3 plus un bebe intr-un spatiu asa mic, mai ales acum ca a venit caldura de foc...era imposibil de trait.
Sotul a iesit un pic cu iepuricul in parculetul din spatele blocului si eu ma duc sa ma intind un pic caci parca n-am vlaga in mine deloc azi.
Va pupic si sper sa revin cat de curand in forma ptr taclale fara numar fara numar!![]()
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
camicreata spune:
Buna fetelor.Ce mai faceti?Noi pana acum tot bolnaviori am fost,nu mai rezist sper sa treaca ca m-am saturat 

.Mai avem tusea care nu ne da pace si am terminat,nasul nu se mai pune ca e infundat
.Am citit un pic din mesajele voastre.
Bine ai venit Laura

,sarcina usoara si un bebe sanatos
.
Unde ati fost in week-end?
Noi am fost duminica un pic pe-aci pe aproape,la mare nu am fost anul asta doar o data cand a plouat

.Anul trecut pe vremea asta eram satiu.Dar ce sa facem ba suntem raciti,ba domnul nu are chef,masina se lasa asteptata etc,etc

.Apropo de masina am reusit sa o platim toata acum asigurarea sa o mai faca si gata o aducem acasa.In sfarsit ca incep sa am cosmaruri
.Maine ar trebuii sa ne sune sa o luam si vineri mergem la mare

.Cred ca nici nu mai stiu sa conduc,o sa fac practica in fiecare week-end de acasa pana la mare.Sper sa fiu in stare
,daca nu ma las de meserie.
Gata nu-mi mai tace gura
,se vede ca nu am avut net
.
Va pupam si bine v-am gasit

http://picasaweb.google.it/camicreata24