Mamici si Gravidute Italia -75-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Pai nu ti-am zis ca nu mai stiu :))
pediatrul ei mi-a dat reteta si am luat-o si am terminat tubul
de stiam iti scriam eu deja
ma gindeam sa intrebi sa-ti dea reteta(in bianco bineninteles)

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

si pina mai scrieti voi pe aici ma apuc de capitol nou
oare a nascut Eleni??? ca nu ma zice nimic????
Santiago o fi venit pe lume si noi nu stim
cind pomenesc numele asta imediat mi-l imaginez pe Banderas

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cred ca o fi nascut, era pe ultima suta de metri, da' nu mai da pe la noi sa ne anunte vestea cea mare ...

Da' elizuka, raluca, ely, simonicutza ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Incep prin a o pupaci pe Abramburika ptr onomastica! Sa traiesti cu numele si sa ai parte de muulte muulte bucurii!

Eu inca's un pic ametita ca ne-am trezit devreme caci a plecat mama la aeroport. chiar daca ne-am luptat ca la rovine, mi s-a strans inima vazand-o plecand. stiu ca nici ei nu i-a venit usor mai ales ca se invatase si cu Riccardo si acum sigur ii va duce dorul.

Dar asta e, era timpul sa plece acasa caci 3 plus un bebe intr-un spatiu asa mic, mai ales acum ca a venit caldura de foc...era imposibil de trait.

Sotul a iesit un pic cu iepuricul in parculetul din spatele blocului si eu ma duc sa ma intind un pic caci parca n-am vlaga in mine deloc azi.

Va pupic si sper sa revin cat de curand in forma ptr taclale fara numar fara numar!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.Ce mai faceti?Noi pana acum tot bolnaviori am fost,nu mai rezist sper sa treaca ca m-am saturat .Mai avem tusea care nu ne da pace si am terminat,nasul nu se mai pune ca e infundat.Am citit un pic din mesajele voastre.
Bine ai venit Laura,sarcina usoara si un bebe sanatos.
Unde ati fost in week-end?
Noi am fost duminica un pic pe-aci pe aproape,la mare nu am fost anul asta doar o data cand a plouat.Anul trecut pe vremea asta eram satiu.Dar ce sa facem ba suntem raciti,ba domnul nu are chef,masina se lasa asteptata etc,etc.Apropo de masina am reusit sa o platim toata acum asigurarea sa o mai faca si gata o aducem acasa.In sfarsit ca incep sa am cosmaruri.Maine ar trebuii sa ne sune sa o luam si vineri mergem la mare.Cred ca nici nu mai stiu sa conduc,o sa fac practica in fiecare week-end de acasa pana la mare.Sper sa fiu in stare,daca nu ma las de meserie.
Gata nu-mi mai tace gura,se vede ca nu am avut net.
Va pupam si bine v-am gasit

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

capitol nou

Mergi la inceput