Mamici si Gravidute Italia -75-
Raspunsuri - Pagina 18
Berarpiri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Da' te inteleg, cu 2 bebe, nici nu mai stii pe ce lume esti . |
razi tu razi,Harap alb
te vad eu cum te descurci
Berarpiri spune:
daviduca-tunde-te pe tine,ca apoi sigur o sa vrea si el
.(glumesc)Daca il tunzi prima data pe tatal lui?ca de obicei copii vor sa faca si ei ce fac parintii...
Sincer,si pe mine ma ia groaza cand ma gandesc ca o sa trebuiasca tuns Giorgio...cu Ambra n-am treaba,ca i-am lasat par lung.
Roxali spune:
Buna !
Ca sa fie tot tacamul si masina de spalat stricata
...
In schimb, picea de 2 zile s-a despampersit
...nici nu mai credeam ca o sa vrea cu noi...nu mai vroia ici schimbata de frica sa nui i-au pampersul ...statea cu el juma de zi
Ioana trebuia sa ma duc astazi pe la conscesionaria, dar m-am grabit acasa
...oricum trebuie sai fac asigurarea , deci am nevoie de targa...asteptam un alt raspuns, adik inca un imprumut de 1000 ptr gpl
cum o am imediat bag poze...cred cao sa am o senzatie strana fara cambio alto etc, adik nu voi ma fi la inaltime![]()
Abramburika mancarimea va trece , dar ea se va simti slabita, fara chef de nimica
vad ca te-ai colorat nu gluma![]()
Andreea cea mica nu intelege, dar aprofita pe toti care ii pica in mana...si alei mele ii plac masinile , dar cele mai de lux
(probabil sant mai multe luminite la bord)...
juniorul fructa numai in masina o manca, picea ptr dus e ok , dar cu intorsul e tragedie
kemsy spune:
Seara buna!
Laura_luiza, eu cunosc preturile, merg ca berbecutul la cumparaturi, am un stil aparte. Dar in Romania e si mai rau, aceleasi preturi si salarii de mizerie (majoritatea). Eu nu stiu cum reusesc sa traiasca, e chinuita lumea, e trista.
Abramburika, hai, saptamana asta si gata, zburati in Romania
. Mi-ar place sa ne intalnim, am calculat distanta dintre noi: 12,7 km
.
Apropo de detergenti bio, organice sau cum s-or numi, si pe mine ma intereseaza. Deci astea de la Weleda sunt bune?
Yoana, asta e cu masinile, bagi bani la greu in ele...Si noi am cam bagat anul asta, plus ca luna asta trebuie facut tagliando,alti bani, alta distractie 
Merg sa vad pozele, mai lasa-le putin, pana maine macar 
Berarpiri, tare fain ca mergeti la mare!Tare imi plac bebelusii vorbareti, asa ca Giorgio. Si Loris e unul!!
daviduca, nu cunosc metode de tuns netraumatizante
Noi l-am tuns cu masina. Dar metode de dat cu aspiratorul fara sa provoc isteria/criza/spaima/urletele lui bb cunoasteti?
Mama ce caldura si azi.As fi facut o baie intr-o piscina!!![]()
Noapte buna!!
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
daviduca spune:
buna seara fetele,asta e reso conto della nostra giornata:papi a fost si a ordinat bucataria...in sfarsit
.sper sa fie bn pana la urma eu nu prea eram convinsa,dar,ma rog.
eu am bantuit prin casa toata ziua,am mai facut din treburi si n-am prea reusit sa ma odihnesc.acum catre seara iar m-a luat burta si am stat mai mult in baie,ca nu mai scap odata

.
intr-un final l-am tuns pe davide,a fost destul de bine n-a mai plans ca data trecuta.din pacate la fel reactioneaza si la aspirator si la asciugacapelli.am incercat sa-l las si sa se joace cu ele,dar nici macar nu vrea sa le atinga.sper ca daca mai creste sa se obisnuiasca cu rumori.
.
cam atat pe azi dragele mele,akum merg la nani si va

pe toate.sa aveti o noapte linistita si cu mult somnik.
yoanag spune:
neata!
pe cind apareti va las cite o
calda si un pahar de laptic sau ceiut pt gravidute
asa mi-e de somn :(((( eu nu stiu ce am da si cind suna ceasul as tot dormiiii
dupa ce ma ridic si incep sa ma misc,beau cafeaua cu lapte ca altfel nu pot apoi mai trece somnul
numai cheful de lucru nu-i......
Kemsy-ce sa faci...
stai ca voi aveti 2 masini si 2 asigurari ....si mai mare cheltuiala
le aveti aici inmatriculate? sau in tara?
pe bune ca sa am 2 masini acolo le-as inmatricula ca dai 100 de euro pe una pe asigurare pe an,nu ca si aici sute sute de euroooooo
va pup a dopo
Mami de Giulia -20 iunie '07-
yoanag spune:
Roxali-din pacate cind vin problemele nu vin singure
mereu apare cite ceva
si ai grija de tine
abramburika spune:
Neata!
roxali - n-as zice ca-i slabita, ca e tare activa. Doar ca nu mananca ... doar asa, ciuguleli, banana, grana etc. Da' ii revine ei pofta de mancare.
kemsy - asa de putin e? Pai sigur sa ne intalnim atunci. Mai pe la toamna, dupa ce venim din vacanta ... sa il cunosc si eu pe punk-istul tau cu freza smechera
.
Sfaturi despre aspirator ... revin cu ideea de a-ti lua robot de-ala si sa-l programezi cand nu esti acasa.. hahahha. Zicea andreea ca se poate.
Ti-ai luat alt aspirator pana la urma? Nu stiu ... poate sa il implici si pe el, sa il lasi sa apese el pe buton la deschis, sa- tina in mana (ajutat de tine) cand e in functiune, eventual sa ii iei si lui unul de jucarie si sa te imite. Si noi aveam probleme de-astea cu zgomotele la inceput (la frullator facea mai urat S., cand ii pregateam papicile pt. diversificare), dar trec in timp.
yoanag spune:
si eu sint curioasa de robotul Andreei ![]()
cind ai timp pune o poza sa vedem si noi
Abramburika-cum mai e S cu bubitele?
ai gasit bilet pe luni?
saraca de tine cit ai de umblat,noroc ca una doua mergi cu avionul
ai zbor direct? sau mai trebuie sa calatorestic u ceva pina acasa?
in privinta asta am noroc ca ma urc aici si cobor acolo