BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
Mycya spune:
Bumblee vazut pozicilea crescutt,si oricum credca se vede si mai mare in realitate ca atunci cand te-am vazut acasa nici nu parea burtica din poze,era cu mult mai mare decat vedeam noi
Ramo vazut si la tinece sexi,unde e mamico celulita la tine,ca noi toate pe aici ne plangem de ea,cum de la tine nu a trecut in vizita?!!
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta pt Btz_ovi si cine mai vrea n buna Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) AMR 9+ pana vine |
ce printesa scumpa in roz... ale a mea a dormit intr-o zi in timp ce ii faceam aerosoli si avea mascuta pe fata.
Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 oana, vezi ca ala din link-ul tau are 1,18 kg..is importante si dimensiunile de altfel de asta e si asa de ieftin cred ce faci ii cumperi si husa...sau husa luam din alta parte?..ti-am zis ca ma bag si eu la unul nu cred ca i-au si husa ca al meu tine la detalii iti dai seama ca poate o sa creada ca toata treaba asta cu fata de pe forum care face un cadou sotului si nu stie de care din asta...o sa creada ca e poveste si de fapt eu ma strofocam sa aflu dorintele lui si cand colo io n-aveam nici o treaba...ii dadeam un pupic pe 29 si gata...ehe candva faceam si eu cadouri cu mare si multa grija...cu cat ne-am armonizat mai tare insa ne cumparam impreuna. de unde sunt si f putine lucrurile care ne lipsesc... Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
am observat si eu dupa ce trimisesem mesajul ...si m-am gandit ca aluia nu ii trebuie husa ci un ghiozdan
...pai normal ca si husa, ca dupa se zgarie si avem alte probleme si discutii in familie
...si daca nu crede ca m-ai ajutat, ia da-i tu material de citire din capitolele astea 2 ca se imbata de cap si nu-i mai trebui garantat
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
beluistef spune:
Noapte buna burtici si....
Tanti curaj maine...asteptam vestile bune de dupa operatie...apoi pozicile
Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 15 zile
larissa_79 spune:
hehe oana si asa il bat la cap si ii tot povestesc de voi..mai amestecat...mai nominal...saracul asculta n-are incotro
de citit nu citeste nici daca las feeastra deschisa pe laptopul lui ( uneori mai scriu si de acolo) pur si simplu inchide. nu e deloc curios...de fapt imi respecta patratica...cum spune el
AMR 4+
saptamani pana la
Mycya spune:
gagici oare isi mai gaseste delfinasa mea loc sa se mai intoarca??
ca nu stiu ce face dar de dimineata,parca intoarce tot prin burtica,cand o simt sus cand jos ,mai nou cand am avut o contractie burtica mea era stramba si un ditai guguloiu pe partea dreapta unde se presupune ca e cu picioarele
sper sa nu imi faca si mie vreo surpriza sa incep sa stau si eu caprita mai toata ziua
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
bamboletta spune:
Bumblebee-vazut burtica..de fapt burtoiul ca a crescut
Ramo-arati f bine cu burtica
Da e f asortata printesica..nu iese din casa daca nu i se asorteaza hainele cu pantofii..sau poseta de pe acum...
raportez durere in zona ficatului sapt viitoare mergem si noi la eco..sper ca si-a schimbat pozitia delfinasul..dar nu prea cred il simt la fel..sta cu funduletul spre iesire
n buna
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
larissa_79 spune:
acestea fiind zise....va imbratisec cu mult drag si va urez noapte buna!
fug la citit putin din carte apoi eu de fel citesc destul de mult ca n-am tv dar pe ultima suta de metri in sarcina n-am avut stare sa citesc nici la ale si vad ca nici acum
AMR 4+
saptamani pana la
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui beluistef Stati linistite fetelor ca nu veti naste inainte de 37 sapt. daca stati cumintele....deci insemna ca se scurteaza colul..........inseamna ca ne apropiem si noi de ziua cea mare *************************************************** Elena, 37+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 15 zile |
si eu experimentez tot felul de intepaturi acolo jos, ca abia fac 2 pasi...si trebuie sa ma opresc sa tin de burta...si da, colul meu s-a scurtat cu 2 cm in ultimele 12 zile...deci...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip
AMR: 11 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
maya71 spune:
TANTI???? Uraaaa, HAI TANTIIII!!!!
Nu de mult am ajuns acasa si sunt franta... ce franta...terminata. Maine incerc sa citesc din urma si sa vad ce face Tanti.
Sper ca sunteti bine... si cine urmeaza?
Of, nu/mi vine sa cred cum trece timpul... nu va intreb pe voi ca... doar voi stiti cu ce emotie si 'suflet la gura' la fiecare intalnire cu bebe... Dar, mult a fost si putin a ramas. Sa fiti voi sanatoase si bebei ca se merita din plin.
Va fetele de noapte buna!