PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)
Raspunsuri - Pagina 3
flo1980 spune:
Haide-ti la o
ca tot e ploaie afara....
Fetele din Bucuresti, la ce cofetarie mai comandati torturi? Nu sunt hotarata la decorul tortului....Idei pt. tort de baietei aveti?
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Vai Turtu ce durere pentru ei, sa iti vezi casa inundata! Dumnezeu sa aiba grija de ei!
Ana_a si ai mei au perioade si perioade! Cand se joaca linistiti, cand se cearta, imbrancesc....
Important e ca se iubesc, ca sunt frati! isi v-or da seama de asta cand or sa fie amandoi in colectivitati. Ma doare si pe mine dar ce pot face, incerc sa-i linistesc, mai au si ei "nervi".
Acum Alex zice sa il dam pe David si sa luam o fetita 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
SunSmile spune:
Neata,
La muuuulti ani, finete Anna! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita o viata intreaga, alaturi de minunatul fratior si parintii dragi! Te imbratisam cu drag, fetita deosebita si-ti dorim tot binele!

La multi ani, Andrei! Iti dorim sa cresti mare, sanatos si senin, puiule! Sa ai o copilarie minunata, alaturi de fratiorii tai!

La multi ani Cezar si Victor si numai bine sa aveti!

Fetelor, sa va traiasca piticii!
Turtu, oooof Doamne! Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere!....ce sa spui cand auzi asa ceva?!
Va doresc o zi frumoasa, in ciuda vremii si a vremurilor!![]()
Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ana_a spune:
La multi ani cu sanatate! Numai bucurii si viata lina!
Andrei, Victor, Anna, Cezar
blog-ul meu 
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
bobitamica spune:
FLO...legat de tort nu stiu daca pot sa scriu aici,dar eu in general comand la cofetaria unui hotel din Bucuresti. Nu scriu sa nu fie reclama. Daca vrei iti scriu pe mailul comun.
Nu stiu ce decoruri mai au,dar torturile sunt foarte bune,nu sunt gretoase absolut deloc. Ingredientele erau de cea mai buna calitate,ciocolata elvetiana si belgiana. Sunt mai scumpe un pic,dar merita.
SUN...scuze,am uitat sa scriu despre medicament. Despre oxitocina era vorba....dar acum e in regula. Cumnata mea l-a intrebat pe ginecologul ei si a asigurat-o ca este in spital. Am inteles ca luna trecuta nu s-a gasit si in alte maternitati le-au pus pe viitoarele mamici sa vina cu ea de acasa,in conditiile in care nu se gasea in farmaciile din Romania. Si se putea cumpara din Ungaria,dar nu prin posta. Medicamentele nu se pot cumpara on-line cica...Nu am vrut sa le sperii pe viitoarele mamici. Speram sa nu fii dat cu bata-n balta. Am talentul asta...
Merci oricum ca m-ai intrebat.
si merci pentru vorbele frumoase si incurajatoare
. Incerc sa fiu cat pot de echilibrata,cand o iau intr-o parte sau alta,noroc cu psiholoaga personala
.
Acum legat de calculatorul meu.
Am un laptop care a luat un virus si s-a transformat intr-un trojan. Nu a mers o perioada de timp. L-am rugat pe sotul meu sa vada ce e cu el,dar...din lipsa de timp....nu s-a ocupat. Pana la urma l-am dus eu la cumnatul meu care a copiat tot ce a fost pe el. Dar hardul a ramas la el. Deci si toate pozele mele. Si acum nu mai am nici driver care sa vada cardul de la aparatul foto,asa ca nu pot descarca pozele...Va dati seama in ce situatie sunt...Trebuie sa merg sa ii cer in driver sa il instalez ...
Dar am reusit sa pun niste poze pe care le-am primit si noi pe mail.
Eu sunt la relaxare..
Mama mea,cea mai buna mama din lumea,a zis ca pana incep munca o ia pe Irina dimineata si o aduce dupa-amiaza sa ma odihnesc si eu,sa ma obisnuiesc fara ea si ea fara mine si sa pun la punct tot ce mai am de facut. Am o mama de milioane...si apropo de mama,cand m-am nascut ea imi spunea "pepenasul meu",pentru ca si eu sunt nascuta in iulie si eram grasuna si mica de inaltime....exact ca un pepenas..![]()
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
dana81 spune:
Andrei (Dianami)
Victor (Roxana01)
Anna (Sibylle)
Cezar (ralirali)
La multi ani, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai lumina si iubire in familiile voastre!!
39+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce de-a sarbatoriti avem azi.

La Multi Ani!

Anna sa cresti mare si sanatoasa si sa ai o copilarie minunata alaturi de fratiorul iubitor si mami si tati, printesa superba ce esti, trimitem multi pupici din Uk si abia asteptam sa ne vedem din nou.

Andrei sa cresti mare sa ai o zi minunata si o copilarie plina de bucurii alatui de surioara si fratiorul cel mic.

Cezar si Victor sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familie si distractie placuta astazi.

Flo belea astia mai mari si Ari cateodata scoate niste perle de astea.
Bobitamica ce fain ca ai ajutor de la mama ta, super asa.
Ami e tare chinuita acuma in afara de muci si tusa ies caninii si de vreo cateva nopti e jale, eu-s ca si un zombie, chioara de somn ca ma tot scol de nspe mii de ori. Dar in sf se vad trei coltisori de la canini al patrulea sta si el pregatit, speram sa iasa mai repede ca noi suntem rau de tot in urma la cap dinti.
Dintre ce minunatii mai fac maimutele noastre: ieri coboara dupa somnul de pranz si aveau un balon mai vechi umflat cu heliu si s-a cam dezumflat si Ami se pune pe el ca si incepe sa cotcodaceasca ca o gaina
si sora'sa incepe sa-i dea seminte sa pape cica dintr-o cutie mai veche de cereale.
Pe urma mergeau amandoua in patru labe si behaiau pe aici si mancau iarba imaginara, deci la noi e ferma cu animale.
La noi azi e f f cald, noroc ca in casa e mai racoare ca afara te prajesti, pacat ca nu avem masina ca am fi tras o fuga la mare.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
bobitamica spune:
MADA...asa e,inseamna foarte mult. Si mama e o super super din toate puncetele de vedere....
Ce draguute fetele!!
Nici noi nu avem canini....am vazut si eu niste coltisori,dar nu prea proeminenti...si doar intr-o parte. Si ea baga detetelele in gurita si spune..mami doae ditii.
Azi noapte Irina cred ca a visat urat...a vorbit in somn si era tare agitata. S-a trezit si era suparata ca vroia sa doarma si nu reusea...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008