PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da, da, da! ne ducem la toate 3 zilele!
Lasa Sunisor ca se fac ele mari sa poata merge la concerte , ca si Aidel e maaare fun Rammstein dar deocamdata se rezuma la a-i asculta acasa si in masina. V-am povestit-o pe aia anul trecut cand vorbea un nene la radio in fundal si a zis "sa ne luam la revedere de la Michael Jackson" iar Aida s-a oprit din ce facea si a spus "pa pa"?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Apropo de jucarii de fete si baieti....si alex vrea masinute roz, papusele, bucatarii cu vase sa gateasca, mai nou vrea bluze rez si mov, chiar si fustite

Daca toata lumea ii imparte in 2 tabere, ravnesc si ei

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

SUN...ma faci sa ma simt intr-un fel....
Eu recunosc ca sunt mai sensibiloasa asa....si uneori si pe mine m-au afecat lucrurile de pe forum si am stat "pe bara" o perioada...asta pana cand m-am simtit iar in stare sa scriu. Si sa scriu despre tot ce tine de Irina ,dar si ce simt si eu in legatura cu anumite lucruri. Ca pana la urma,dincolo de a fi mame, si cu siguranta pentru toate copiii sunt lumina ochilor suntem si noi oameni cu nevoile,dorintele, aspiratiile noastre.

Eu ma bucur ca am reusit sa scriu iar...asta inseamna ca sunt intr-o stare foarte buna. Eu ma simt bine alaturi de voi,poate vi se pare aiurea,dar simt ca am legat prietenii virtuale mai trainice decat pe cele pe care le fac in viata reala.
Eu nu am decat 3 prietene foarte foarte bune.Dar din pacate una e in Franta,una in America iar cu cea din Romania abia ca ma vad pentru ca avem programe foarte diferite... Prin Irina ma simt foarte legata de voi si aici am invatat ce inseamna sa primesti un sfat atunci cand ai mare nevoie de el.

MAITREYI...nu te supara!!! nu ai de ce...eu te inteleg si pe tine,si tu esti probabil sensibila de la sarcina...si fara sa vrei poate ca ai facut un transfer pe Moni.Poate ca si tie iti vine sa iti versi oful uneori,dar nu vrei sa o faci aici sa nu te inteleaga lumea gresit.

Eu nu vreau sa ii iau apararea Monicai pentru ca ea stie foarte bine ce trebuie sa spuna,dar cunoscand-o personal pot spune ca e o "fata de aur" ....Isi iubeste familia si e sacrificul suprem...asa o pot numi. Incearca sa le faca ea pe toate.

Va rog sa ma iertati,dar am spus exact ce am simtit in legatura cu subiectul.

si acum puteti sa ma felicitati....AM LUAT EXAMENUL LA FRANCEZA!!!...eu care nu stiu o boaba....sunt fericita ca Bogdan a reusit sa ia toate examenele de la MBA-ul pe care il face....

Si legat de concerte...el merge in toate cele 3 seri. As fi putut sa merg si eu pentru ca Irina sta la mama,dar banii mei sau dus in vacanta de la Oradea...asta e...nu le putem avea pe toate. Eu am preferat sa o duc pe Irina in vacanta pentru ca in iulie incep munca,iar Bogdan nu a avut posibilitatea sa mearga in mai...

am terminat treaba
acum stateam sa se usuce pe jos sa pot merge prin casa...e asa curat si miroase asa frumos..nici nu-mi vine sa ma misc sa nu fac mizerie...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

DAVID si ALVIN sa fiti sanatosi, norocosi si papaciosi!

In sfarsit David se simte un pic mai bine, maine sper sa nu ploua ca-i serbam ziua in aer liber, va pun poze daca totul iese bine.

Acum am si eu o intrebare, legata de un subiect controversat: le facem decalotare fortata prin interventie la spital (am inteles ca se face cu o penseta) sau lasam glandul singur sa "infloreasca"?
In Pitesti este o moda: "nu are fimoza, are aderente, trebuie sa va duceti la un chirurg pediatru sa le desprinda"
Eu nu vreau sa-l chinui inutil daca oricum mai tarziu i se desface singura, adica la fiecare spalare il desfac eu cat pot si cat ma lasa el, caci imi zice "mami ma doare", insa nu as vrea sa-i fac aceasta interventie (3 zile ii ustura dupa la fiecare urinat)...
De cand l-am dus anul trecut la Buc pt investigatii referitoare la hidronefroza, a ramas foarte speriat de doctori, nici nu mai vrea sa foloseasca olita(a folosit-o doar de la 9-14 luni)...
Daca cumva mimicilor de baietei cunoasteti v-as ruga un raspuns, o parere!

Lori mami de David-Andrei si +7gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bobita, felicitaaaaaaaaaaaaari din suflet! Si tie si sotului, sunteti tari, cum studiati voi in ceas de noapte! Apoi...ca tine m-am simtit si eu, deseori, mi-am luat si pauzele necesare, am mai facut si "circ", eram si sub influenta dramei prin care am trecut si pe care, daca n-ai trait-o, ca outsider nu ai cum s-o intelegi si tot asa. Si sunt eu convinsa, de fapt, de unele fete chiar stiu, mai sunt cazuri. E o lume foarte vie, foarte acaparatoare si foarte intensa, cea virtuala! Asa ca si trairile sunt pe masura! Eu am prietene adevarate aici, am un finut pretios, am cele mai dragi printese din univers! Asa ca...dincolo de contre si suparari, eu am castigat batalia cu lumea virtuala, ca si tine, am prietene adevarate!

Didi...daca te impiedici, eu sunt, ok? Ce taaaare Aidel cu papa...pai stia fata bine, nah! Teti e fan din ala exagerat. Asculta zilnic rammstein, michael si nightwish, noi avem pe player zeci de concerte, ea si le stie, stie versuri in toate limbile, stie absolut toate melodiile, absolut toate mimicile artistilor, tot tot tot. Este obsedata. Desene nu vede 1 minut, dar concerteeee. In aeroport la Atena a fost vedeta cum canta ea du hast, de-o filmau nemtii cu telefoanele! Stiu, nu e modest deloc, da' are si ea niste puncte tari si s-o laude cioara!

Si acum, pt ca-mi venira niste musfairi, chiar va parasesc! Insa diseara sunt singurica, asa ca mai viu io, cred!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Mie tocmai mi-a spus nasa fetitei ca nu poate veni anul asta la aniversarea ei, dar la anul sigur vine! Nu-mi vine sa cred. Si a mai bagat si un motiv pueril, ceea ce ma face sa ma simt si mai jenata! Si Ilinca tocmai a invatat sa spuna "nasa mea", "la tefon... nasa mea"!

Cariera: da, sunt interesata, ca sa zic asa. Bine, dupa Ilinca am lasat-o mult mai moale, e adevarat, dar mie serviciul imi face bine, imi place sa fiu independenta din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Si cum serviciul meu presupune destule deplasari si cum imi place foarte mult ceea ce fac, pot spune ca sunt norocoasa, din punctul asta de vedere.

Toate cele bune,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

SUN.... Iti multumesc din suflet...si intr-adevar pe mine m-a prins "virusul"virtual ca sa zic asa si ma afecteaza unele lucruri,dar aici am inteles ca trebuie sa accept ca oamenii sunt diferiti.

LCAZANGIU...nu stiu multe pentru ca am fetita,dar am citit undeva ca decalotarea la baietei este la fel ca deflorarea la fetite. Deci....cred ca e nasol. Daca nu e fimoza si daca nu-l supara nimic,nu inteleg de ce trebuie chinuiti copiii? Cum nu ma pricep,nu pot sa ma pronunt.

Eu am plecat..va pup
Poate mai tarziu mai intru ...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa gata am terminat o parte din mobila, doua bibiloteci mai mici si ala de jucarii pt fete. Si am si toate degetele intregi, minune.
Eu nu fac aluzii la nimica. Pt mine ca si pt Bobitamica forumul asta e f important, mai ales ca aici e cam greu cu prieteniile, aici mai mult sunt cunostinte decat sa zic prietene bune si etc, am vreo doua da is prin alte colturi ale lumii, bine aici nu intra la socoteala Sorelixu' care means the world to me.
Optimista sunt si eu da fiecare are ups and downs, eu de aia ma simt bine aici ca pot impartasi cu lumea si binele si raul, eu ma simt mai bine dupa ce imi zic off-ul, da na avantajul forumului este cui nu ii place poate sa sara peste mesjaul meu si gata, pe cand in real life...
Eu trec usor de la o stare la alta si is f sociabila si de aia eu vb si pomenesc pe toata lumea, dar na fiecare are stilul ei si asta nu inseamna ca felul meu de a scrie tre sa placa oricui.
Na stiti voi povestea, eu ma simt aici ca intr-o mare familie, ca la o cafea cu prietenele si va pot zice off-ul ca sunt sigura ca din cate mamici sunt aici se gaseste una sa ma inteleaga sau sa fi trecut prin ce am trecut/trec eu. Si na vb lui Sun nu om vb acuma numai de olitza, lapte si ore de somn/meniuri si etc.
Si discutiile in contradictoriu isi au rolul lor ca in orice relatie, fie ea reala sau virtuala.
Bobitamica felicitari pt examen bravoo.
Flo off mai asa putin mai este si mergi la servici, ce noroc ai cu soacra. Ma bucur ca sunteti mai bine cu raceala.
Didi ce tareee a fost Aidelul cu pa-pa.
Si eu is fan Rammstein si etc well mie imi place muzica din toate genurile cate un pic, mi-ar place sa merg la concerte da na mai incolo cand or fi maimutele mai marisoare ca acu no way.
Distractie placuta celor care merg.
Lori fingers crossed sa nu ploua , asta speram si noi pt 4 iulie ca parca vad ca se schimba vremea.
Mai si ai vostri copii fac mofturi la somn? Adik Ami vrea sa doarma e obosita da pana se linisteste face patul vraiste il intoarce pe dos canta tipa se alinta si intr-un final adoarme.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Cu decalotarea, eu am trait si decalotatul fortat si ne-decalotatul ca sa zic asa....

Cunosc cazuri multe, din familie, prieteni...

Pe Alex l-am decalotat fortat la 5 luni.

Totul dureaza 2 minute, copilul plange tare la primul urinat, la urmatoarele din ce in ce mai putin.

Chestia e ca s-a lipit la loc preputul. L-am mai decalotat inca o data.
Dupa decalotarea fortata mama aplica dupa baita din fiecare seara unguent cu galbenele (bineinteles dupa ce decaloteaza printr-o miscare unica, sigura, va va explica doctorul). apoi cmpresa sterila imbibata cu rivanol timp de o saptamana. Apoi control si iar decalotare zilnic, si spalat acolo.

La David am tot amanat, am zis sa creasca sa nu mai patesc ca la Alex. In vara asta sigur il v-oi duce pentru ca este foarte stramtorat acolo si chiar se strange o secretie alba din celule moarte si ce o mai fi si se intareste. Nepotelul in varsta de 3 ani a avut acolo secretia intarita de marimea unui monezi de 0.5 bani.

Nu e bine nici sa ii lasi asa, un alt nepotel la varsta de 4 ani l-a operat direct de fimoza, caci deja se infectase si facea infectii urinare foarte des.

Acum tu decizi, deci il decaloteaza fortat, nu ii taie nimic! Mai mult se sperie mamicile.
Mai tarziu va fi mai dureros pentru el, parerea mea.

Iar daca incerci tu, acasa...nu stiu .... mie mi-e teama, am incercat fara nici un rezultat, ii pot face leziuni, se pot infecta, mai mult rau i-as face.

_

Mergi la inceput

Apropo, nu se desvirgineaza! Nu e chiar ca la fetite.
Ei se pot desvirgina dupa luni de zile de la primul contact, pe cand la fete....

Upssss ... poate imi ban sau imi iau cercel sa ma fac frumoasa pentru la serviciu

am fugit!

We placut tuturor, chiar plec acum....

PS. Mada multam!
Si ei mei la fel fac la somn cand sunt obositi.

_

Mergi la inceput