Mi-a iesit ca am toxmoplasmoza si micoplasma

Mi-a iesit ca am toxmoplasmoza si micoplasma | Autor: ali

Link direct la acest mesaj

Aste mi-au iesit la analize.
Acuma vreau sa va intreb astea doua infectii pot fi cauzatoare de sterilitate?
Ce tratament se face pentru vindecare si cat timp?
Multumesc

ali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ti-au iesit pozitive? Stiu ca exista ceva medicamente pt toxoplasmoza,parca Sumamed insa pt cealalta nu stiu, trebuie sa intrebi un medic.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Ali cele doua infectii pot fi cauzatoare de sterilitate. Incearca tinctura de frnze de maslin, Imunoplant1 si imunoplant 2. Le iei de la plafar. Nu le-am luat ptr ca nu a fost nevoie, eu am luat alte tincturi dar am citit despre ele. Poate te ajuta. Uneori fac mai bine decat medicamentele.
Am auzit si de Sumamed care este un antibiotic f. f puternic.
Bafta!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc fetelor.Sunt putin cam devastata de rezultat dar trebuie sa merg mai departe.
La doctor ajung abia in noiembrie, pe la sf asa ca o sa incerc i cu tratamenteul naturist

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ce valori ti-au iesit? Mie 32 la toxoplasmoza, iar val. normala e de 8. Iau Rovamicine 3, prescris de medic.
Bafta multa, daca te mai pot ajuta cu ceva, intreaba doar si iti voi raspunde.

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Ali, te rog sa nu te superi daca intreb, sunt doar curioasa: ai avut sau ai pisica? Eu am ramas insarcinata in februarie si am dat acum 1 luna de acasa pisoiul (pe care fiica mea il primise in ianuarie). Imi fac procese de constiinta, ma intreb daca era intr-adevar un pericol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Mitzi nu am avut niciodata pisica.Asa ca habar nu am de unde am virusul.Am inteles ca poate fi luat si daca mananci carne care nu a fost gatita termic suficient sa moara microbii.
Oricum cred ca ai facut bine ca ti-ai dat pisica.Iti protejezi si sarcina si apoi si pe fetita ta.Cand nasti?
Multumesc Adar.Cand am primit rezultatul dr mi-a zis doar ca toxoplasmoza e pozitiva nu mi-a zis de nici o valoare.Am sa-l intreb.
Singurul lucru care mi l-a spus a fost ca in Romania aprox 30%-40% din femeile care au aprox 30 de ani au acest virus( eu am 31 ani), si ca e mai bine sa-l ai inainte de sarcina si sa fie anticorpii formati decat sa-l te infectezi in timpul sarcinii.
Cat timp trebuie sa faci tratamentul? Dupa ce termini de luat medicamentul trebuie sa-ti faci din nou analize sa verifici daca esti bine?
Multumesc pentru raspuns.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Ali, am si eu o intrebare,ai facut mycoplasma la Cantacuzino, ca trebuie sa fac si eu trei analize: Listeria,Mycoplasmoza si clamydia si nu stiu cat costa..doar listeria am inteles ca este in jur de 100 mii si eram curioasa de pret...
ce tratament tb sa iei si cam cat dureaza..doamne cate exista pe lumea asta..tot felul de boli,bacterii si virusii care nici nu am auzit pana acum..
sper din suflet sa fie bine si sa nu te afecteze pe tine si pe bb..
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Draga Laura,
La Cantacuzino listeria costa 90 000 lei,chlamydia- 600000 lei(IgG si IgM). restul....nu stiu.

Andra

Mergi la inceput