Aspirante cu vechime "medie" (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza, va dau si eu o

Eu n-am prea dormit ca mi-a facut fii-miu febra (prima lui febra) si l-am pazit toata noaptea. SI mama ei ca nu scade cu antitermice. LA 10 ma duc la doctor. TIneti-mi pumnii va rog s anu fi enimic grav ca joi trebuia sa plecam la mare

Va si va doresc o saptamana usoara

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza fetelor! Vad ca e cafea destula aici, asa ca ma servesc si eu cu o cescuta!
Monica, iti tin pumnii sa fie bine baietelul vostru!Stiu si eu ce inseamna febra la cei mici...nu mai esti bun de nimic...Doamne Ajuta sa fie bine, sa nu ratati plecarea la mare!
Arde, nu aveai impresie gresita...sunt avocat doar ca suspendat...din cauza ca acum lucrez in administratia publica si exista incompatibilitate...Doar ca la modul cum decurge treaba cu bugetarii, sunt cam nemultumita si caut altceva...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!
Multumim de cafeluta!

Monica sa se faca piticul bine!Dar din ce cauza are febra??

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramonella, sa-ti fie de bine cafeluta!Cred ca doar noi doua patrulam pe aici...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Ramonella, sa-ti fie de bine cafeluta!Cred ca doar noi doua patrulam pe aici...

POVESTEA MIRUNEI

Daaaa,nu stiu pe unde umbla fetele astea!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

NEatza, va dau si eu o

Eu n-am prea dormit ca mi-a facut fii-miu febra (prima lui febra) si l-am pazit toata noaptea. SI mama ei ca nu scade cu antitermice. LA 10 ma duc la doctor. TIneti-mi pumnii va rog s anu fi enimic grav ca joi trebuia sa plecam la mare

Va si va doresc o saptamana usoara

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Neata!
Monica, te asteptam cu vesti bune!
Claudela, in general uit cam multe, dar exprimarea ta e deosebita si nu m-a lasat sa uit ce meserie ai; noi ne mai prostim in exprimare, mai modificam cuvinte, mai inventam unele noi (), dar tu ai un vocabular specific, inconfundabil ... de aceea am considerat ca ti se si potriveste meseria .
Sunt la serviciu de astazi, asa ca pe net... mai discret. Am intrat sa vad de ce nu mi s-au topit inca firele de la laparo, ca era vorba sa cada in vreo 8 zile si inca nu au servit asa ceva...
Oana... ceva explicatii legate de subiect??

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Neata fetele!
Feciansunt inca optimista poate va iesi soarele si pe strada mea.
Saptamana trecuta am fost la medic si se pare ca secretia mea tot nu este OK.Tre' sa fac din nou analize si rezultatele le iau Joi . Se pare ca se amama din nou inseminarea.Eu mai sper ca poate poate...

Mergi la inceput

Arde, e o meserie frumoasa cea de avocat...si daca sunt si clienti e placuta ... maxim!Si sotul meu e avocat, asa ca e cine in familie sa profeseze...
Oana iar e plimbareata de lunea dimineata...Nu sta locului, e o albinuta chiar si in vacanta!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mda, verdict: RUBEOLA . Cam in 2 zile or sa erupa bubele. Are nu stiu ce ganglioni umfati la ceafa care indica boala asta, plus febra care nu cedeaza Asta este, am ratat marea. Noi sa fim sanatosi

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Mda, verdict: RUBEOLA . Cam in 2 zile or sa erupa bubele. Are nu stiu ce ganglioni umfati la ceafa care indica boala asta, plus febra care nu cedeaza Asta este, am ratat marea. Noi sa fim sanatosi

Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Monica, imi pare rau!Dar o sa fie bine...Importanta e sanatatea copilului!Si dupa ce se face el bine, mergeti linistiti la mare...toti in regula!
Si noi urmeaza sa plecam la mare zilele urmatoare!Sa dea Dumnezeu sa fim toti bine, sa nu apara nimic neprevazut!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput