Spiridusi de ian-feb'06 in vacanta (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa de bine mananca Marco de un timp incoace...a si pus rapid 1 kg pe el, in sf. are 16,5. slabise atunci cand s-a imbolnavit jumate de kg si a pus unul.
Poate mananca asa de bine si din cauza calciului pe care-l ia...oricum sunt tare fericita cand imi cere de mancare si cand il vad.

am tot uitat sa va zic, acum mi-am adus aminte.
merg pana in DM, ii cumpar o crema soacrei si ce mai imi trebuie mie prin casa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Giova 2 saptamani tine gipsul Bianca

Mergi la inceput

Neatza si de la noi!
acum m-am trezit cu Edi...este prea matinal copilul asta pt. noi....se trezeste la ora 7...si noi de obicei dormim pana la ora 8. asa ca dupa ce a plecat sotul cu Marco la gradi....i-am facut o sticla de lapte si am luat somn amandoi.
Laptele meu a cam disparut....de la o zi la lata....sper sa mai am putin si sa mai tragem de el, macar pana la 1 an....doar nu ma lasa acum pt. 4 zile.

Ieri am fost la pilit canin...m-a anesteziat la greu....acum l-a imbracat asa provizoriu, ca e sensibil la rece/cald/dulce. 2 ore am stat cu gura deschisa, doamne ce groaznic a fost la sfarsit. ce noroc am avut cu soacra ca a fost la noi.

Cosmi of ce nasol...
restul fetelor?

azi e sarbatoare, totul e curat, a calcat soacra toate rufele....mancarica am...asta da viata.
cred ca mergem prin oras.
Mi-am luat niste pantaloni de panza si sunt cam mari. cred ca mergem sa-i schimbam.
si o zi frumoasa.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

salutare gagici....

la multi ani tuturor celor ce poarta numele sfintilor Petru si Pavel.....

PaulaLA multi ani si multe bucurii alaturi de cei dragi

eu pe aici prin casa ma omor cu invatatul...ma omor zic pt ca n am chefff si nici staremusai sa facem vacanta ca suntem toti varza...Gabi la munca pleaca dimineata vine noapteama si ingrijoreaza ca nu mananaca si fumeaza ca un sarpe...dar nu au angajati si atunci el tb sa faca cam de toatesi trage tare acum ca la iarna e mai greu in constructii...offf

Stefan doarme,joi merme la o clinica sa i scoatem dopul...sper sa fie bine
Bianca e ok se cam plictiseste dar asta e , n am ce i face

Giova aoleu 2 ore la dentistvai lume

Mergi la inceput

neata gagici......

m am uitat la tv doamne ce necaz pe oamenii care tb sa si paraseasca casele din cauza apelor...si m a luat plansul
,asta necaz mare

Mergi la inceput

si noi bine...daca am scapa de streptococul piticului as fi pe deplin fericita.
astept sa apara pediatra la cabinet sa vedem ce vom face in continuare.
Maine merg si cu Marco sa-i fac analizele complete, doar din 8 am trimitere de la dr. sa vedem daca apucam bon pt. cele gratuite, daca nu ...asta e. sa fie toate bune, nu mai conteaza restul.

Ieri am vb. putin cu Silvia pe mess. Au ajuns cu bine, totul ok, dar ea e cu atela la mana...a facut o entorsa in ziua plecarii. Mai are si bronsita+laringita....toate sunt pe capul ei.
In 5 iulie zboara spre Romania. va si va saluta pe toate, se pare ca nu a putut accesa forumul...e cam proasta conexiunea.
Cosmi te cred ca aveti nevoie de concediu....doamne si noi cat l-am asteptat.
Al meu sot vrea sa mergem la mare, dar sa o luam si pe mama cu noi, ca sa mai respiram.
Merg prietenii lui din 1 aug., dar iesim cam scump, 30 mil, numai cazare cu mic dejun pt. 3 adulti.
Eu as fi mers la sf. lui august, nu e asa nebunie si e si mai ieftin, dar atunci nu are companie domnul meu.
Miha ati fost la mare? sau cand mergeti?
Tot la club dunarea vor si prietenii lui Clau, intr-adevar frumos, dar cam scump cand vor astia.

o zi faina sa aveti, merg si eu la ceva treaba, cat mai doarme Edi.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

salutare gagici....acum am venit acasa am dus masina in service apoi am facut piata am trecut pe la ai mei ca deja au inceput conflicteleBianca e de ieri acolo si deja ai mei sunt numai cu gura pe ea,...am rezolvat o

am vb mai devreme cu cuscra AMSAJIN....a zis ca deocamdata ei nu s in pericol din cauza apelor...dar e jale

Giova complexul Dunarea e ala din Eforie????

Mergi la inceput

Moni fi tare si Dumnezeu care te iubeste va fi alaturi de tine.....sper sa citesc numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna!!! la ceas de seara..din umbra...dar tot imi gasesc timp sa va citesc....cu scrisul stau mai prost...

noi suntem bine - sanatosi, voiosi, voinici - cu gradi terminate, serbari f frumoase, copii la fel de nazdravani( dar sunt ai mei si ma mandresc cu ei )...

avea dreptate brandusa cand scria ca baietii sunt mai dificili si mai greu de crescut decat fetele...ma uit la vecina mea cu iris...nu are treaba, asa cuminte,ascultatoare, linistita....nici nu se aude cand e acasa...

eh,om vedea cum va fi mai tarziu...de doua saptamani piticii mei sunt la cv la bunici, bunicii fericiti, ei rasfatati si liberi...noi linistiti ...toata lumea fericita...deocamdata...pana cand ne-o izbi dorul..de ne urcammasina si ne luam odraslele inapoi....

concediu?! inca nu este plan....le-am luat alor nostri si copiilor bilete la mamaia la hotel bicaz...si vor merge ei in iulie...noi, cu munca, ca de obicei!

cosmi, da' ce a patit moni?? ce /unde ai citit??? ce i s-a intamplat? sanatate biancai si sa se refaca repede la mana!!!!

am mai pus ceva pozice si cu ai mei (nu f recente, e adevarat )....pe www.dropshots.com/bumbita2 ( acusi schimb si semnatura )

restul cu mult drag!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Am 5 min timp inainte sa plec la sv si ama zis sa bag doua randuri si sa va salut

Bumbi welcome

Cosmi ce te.a apucat? la inundatii te refereai? Succes astazi cu papan Sa ne spui cum a fost, sper sa nu simta ceva dureros

trebuie sa fug la sv ca pierd buss-ul.....ieri am cumparat bicicleta pt angelo, alaltaieri am fost la strandsi am stat toti numai in apa

revin mai incolo de la sv

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput