Spiridusi de ian-feb'06 in vacanta (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ca mi-am amintit sa va zic de al meu copil ies si ieri cu el cu bicicleta pe la 6 cica sa cumparam paine ...Numai ce grea e si o car pe scari si afara se da 5 min si gata a obosit am stat si noi 20 min pe banca aici in fata blocului ca pensionarii si am venit acasa. Macar ieri nu i-am dat decat casca ca de obicei ii dau cotiere si genunchiere si al mana aparatoare zici ca e Robocop si el da trei pedale si gata .
Am fugit si eu la treaba http://www.dropshots.com/psilviaro#date/2010-06-06/17:18:33 aici am incarcat cateva poze de la carnavalul de aici din 6 iunie daca vreti sa le vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna ziua mamici si spiridusi
Noi pe acasa, ne-am saturat de vremea de afara, ploua si e frig, 13 grade erau aseara. Masina este in service, asa ca suntem cantonati la domiciliu. SI as avea atita de umblat.... simbata viitoare facem botezul iar de luni plecam la mare. sper sa treaca vremea asta nasoala si sa fie cald si soare.
Al meu piticot a inceput sa zimbeasca cu gura pina la urechi oricui ii vorbeste si da din miini si picioare de zici ca se pregateste pt maraton.
Eu sunt moarta de oboseala, dar nu din cauza lui, el saracul si-a scos si o masa de lapte noaptea, ci din cauza vremii.
Azi vrem sa dam o fuga pina la tara ca al meu sot s-a apucat de agricultura si musai trebuie strinsi castravetii; acum sa vedem cu ce masina ajungem.

Silvi concediu placut si vreme frumoasa.
Maraki da-i incolo pe socrii, am si eu una pereche; vorbeam zilele trecute pe cine sa invitam la botez; pe aia nu ca n-au bani, pe ailalti nu ca iar n-au bani; bine bre ca noi putem merge si la noi nu se gindeste nimeni; si facem doar in familie; acum i s-a nazarit ca de ce fac la un restaurant micut si nu fac la ea in sufragerie. Pai ce, fac unde vrea dumneaei? O data botez copilul si macar atunci vreau sa fiu servita cum se cuvine.
Toanca bravo lui Matei si distractie placuta la Disney. Si noi vrem sa-l dam pe Razvan la ceva cursuri de inot, dar de acum cind vom veni de la mare, am ochit o piscina in Iasi.

Va las, am uitat ce mai aveam de zis. M-am trezit cu o durere de cap, acum trebuie sa ma apuc de facut ceva de mincare; bine macar ca motanul mic a adormit singurel. Are 2 perioade in zi cind adoarme mult mai greu. Aseara a fost una din ele. SPer ca la mare sa-l doboare aerul si sa nu avem probleme, cum n-am avut nici cu Razvan cind a fost mic.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://community.webshots.com/slideshow/578003511wuAaJO?mediaPosition=1

cateva poze si de la atelieru de legume de sambata

de la praji poate....la toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare....


acum ne am adunat de pe drumuri ...cu vesti si bune dar si rele

la orl a urlat papan de numa(asta sta cuminte doar la pediatra) ...la urechea stanga are otita...de ieri a avut nitica febra si nasul ii curgeiar la dreapta un dop de ceara...cica tb sa i pun rivanol cald1 saptamana cat sa se faca balta si sa stea papan asa 10 minnu o sa reusesc ...si daca nu merge peste 1 saptamana sa ma duc as i scoata dopul

la oftamolog...Bianca a primit voie sa poarte lentile de contact...asa ca sa vedem ce si cum.....iar Stefan este perfect la ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


eu sunt mai mult moarta decat vie...cu febra, frisoane...taote au inceput aseara. cred ca de la gat, ma ustura de numa.
Febra scade dupa paracetamol, urca la 5-6 ore. Am sunat dr. de fam. cica sa iau zinnat, macar 2 pastile, pana maine cand merg sa iau reteta, ca nu-ti da altfel. Ea zice ca pot alapta, acum nu stiu...dar trebuie sa ma pun pe picioare ca sunt varza.

Edi tuseste, stranuta, curge nasul...sper sa fie simptomele de la injectie. Maine sper sa ajung sa-i recoltez exudatul, caci azi nu m-am miscat de pat.

si revin eu cu vesti maine, daca sunt mai bine.
p.s. Clau vrea sa o cheme pe soacra aici si eu nu...el are de predat ceva si azi a stat cu Edi.
sper sa fiu mai bine maine, nu am chef de ea.
Mama e la Ocna Mures, inundatii pe acolo pe la bunica.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova sanatate mult sper ca esti mai bine, ia multa vit C e clar ca ai luat ceva viroza urata . Sper sa fie bine si Edy .
Cosmina off si voi cu pb sper sa ii treaca lui papan sunt tare sensibili piticii cu urechile . Sa tolereze bine Bianca lentilele de contact eu am incercat o si,ngura data si nu le-am suportat.
Oachi merci de urari botez frumos si concediu placut si voua ce repede trece vremea ...
Ana superbe poze ai pus
Eu sunt in pregatiri si curatenie prin casa toata ziua spal si calc haine abia astept sa plecam o data .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


eu sunt tot asa...de aseara sunt pe antibiotic. ma doare gatul de mor...in 2 zile am slabit 1 kg...nu vreau sa mananc nimic...nici nu stiu de unde mai am lapte.
O supica vreau sa mananc imediat si mai tarziu un iaurt...asta daca nu mi-e rau si le vars.

Nici Edi nu papa mai nimic...o fi avand si el rosu in gat, cu toate ca miercuri la dr. nu se vedea nimic. M-am uitat si eu, dar nu vad mare lucru.
Azi l-a dus Clau sa-i ia exudat nazal...acum vom vedea rezultatul.

Greu...tare greu...si mai vine si soacra...motiv de cearta cu barbatul.

Silvia uite aici site-ul celebrei nutritioniste cu care au slabit o groaza de vedete:
http://www.doctorbilic.com/
eu cred ca-mi comand cartea ei.
Cosmi of dragul de Stefan...otita...noi o dregem cu Belladona ch30, rapid trec durerile. dar nu stiu daca tu esti cu homeopatele.
Super ca va avea Bianca lentile de contact...trebuie sa aiba foarte mare grija de ele.
Oachi pe cand vedem si noi poze cu juniorul zambaret?
spor la strans recolta si sa aveti cat mai multe legume variate.
Iuliana da stiu ca au calorii.....dar imi era pofta, era ora 17 si nu am mai mancat nimic pe urma. vreau sa cumpar paste de orez, secara...am vazut la DM ceva....

va, merg sa vad de sclifositul asta mic ca nu a mancat si plange...of ce m-am saturat.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare si de la noi...e o vreme de zici ca a venit toamna...am iesit un pic dimineata sa luam 2 cadouri ca maine mergem la o petrecere care are 2 sarbatoritiapoi am facut cev atreaba prin casa si am mai iesit un pic pe seara dar iar a venit ploaia

STEFAN e mai bine...nu l doare urechea dar nicio sansa sa i pot scoate dopul asa cum a zis drasa ca saptamana viitoarea musai sa l scoatem

Bianca...se cam plictiseste pe aici dar nici nu poate sa plece ...la tara socru are ceva de lucru pe la casa si plus ca pe 8 tb sa faca a 3 a doza-injectie din vaccinul anti HPV

Giova sanatate multa iti doresc ...asta iti mai lipseaoff daca te ,,incalzeste,, cu ceva
SILVI deci esti cu gandul la vacanta...fericitooooo
Oachi chiar asa ia pune poze cu frumosul mic
Tioanaaaaaa hei ce mai zici???
Toanca bine ca pleci prin alte tari ca vezi bine ce vreme e pe aici
ANA super frumoase pozele
MARAKI socrii tai se poarta asa de prea multa plictiseala...asa s si ai mei ii apuca cateodata

intr o zi m am uitat la poze si am dat de albumul DANEI ENE..am rams masca....ce frumuseti pot sa iasa din mana,eu sunt innebunita si fan declarat gablonturi asa ca am ramas....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Giova multa sanatate. Bea cat de multe lichide poti, chaiar daca nu poti manca. Nu-i bai noi stam 3 sapt si vrem sa colindam vreo 7-10 zile prin tara. Mergem in Maramures, si pana la Suceava impreuna cu Diana.
Maraki dar romaneste nu vorbeste Angelo?
Dia multumim, esti cumva tot din timisoara? de-ti explica giova as pe indelete?
toaca super ce innotator ai tu!! si eu tot cochetez sa-i duc dar cand? Trebuie dusi si adusi cu masina e la vreo juma de ora cel mai apropiat bazin.vara se fac cursuri de cate o sapt la strand. Dar cum noi nu avem vara, si mai zilele trecute au fost 11 gr nu prea indraznesc. In schimb David va incepe la scoala de muzica sa studieze chitara. Asta a vrut el si nimic altceva nu l-a interesat. O vroia pe cea electronica din prima dar pentru aia trebuie intai sa invete pe cea clasica. Iar fetele vor merge la dansuri. Asta pe langa sportul care il fac in plus fata de scoala.
silvi ce baiat mare ai tu............toti au crescut mai ales ca eu nu i-am mai vazut de o vesnicie. aici trebuie sa aiba 4 ani impliniti pana in iunie pentru a incepe gradinita. aia de 3 ore pe zi, nu mai mult. 2 ani apoi la scoala.
joaca elvetienii. Barbatii mei sunt emotionati
un weekend minunat.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi



Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu la voi in timp ce mai mesteresc la bagaje ieri am fost super prinsa dar am reusit sa fac tot ce mi-am propus inclusiv sters toate geamurile , bagaje si curatenie chiar radeam cu Ana la telefon ca as putea sa fiu asa de harnica mereu . Ce nu am rezolvat in schimb e ecva card de asigurat european care e expirat si abia ieri dipa ce am vb cu Ana am incercat s ail schimb dar nu am reusit daca o sa fie ceva pb o sa sunam la ei asta e.
Nu stim ince ce o sa facem dupa Spania, au scumpit astia ca naiba bilete de avion e 150 euro dus de persoana nu stiu zau daca o sa dam atati bani mai vedem noi. Deseara pornim,o sa avem net si acolo si poate reusesc sa ma intru.
Doresc vacanta frumoasa tuturor celor care merg si distractie frumoasa si celor care raman in zona la toata gasca.
Giova ma bucur ca esti mai bine sa sti ca te-am votata si am mai dat link la ceva prieteni mai vadcu cartea daca ajung in tara am auzit de tipa aia.
Mira pe undeva mi se pare mai normal sistemul ala ca cel de aici care ia copii la "scoala" /gradi dar de la 8,30 la 16,30 si de la 2,5 ani dac fac singuri la wc ? E greu pt parinti stiu dar cred ca pt pitici e ceva mai bine si multumesc de luade eu mereu admir gradina ta de strumfis i cum va descurcati de bine cu toate .
Cosmina merci distractie frumoasa si voua oriunde ati fi .

Mergi la inceput