Spiridusi de ian-feb'06 in vacanta (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....eu imi beau cafeaua si mi fac curaj pt curatenie si o ciorbita deocamdata
Stefan papa lapte cu cereale si Bianca inca doarme....ne trezim tarziu pt ca intram in casa dupa 10 seara si pe la 12 ne culcam....doar e vacanta

despre pb mea medicala.nik nou cam tot asa....oricum luni ma duc la control

Toanca super loc v ati ales...Barcelona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor nu am mai gasit timp si energie sa intru pe net, maine dimineata la ora 6 avem zborul spre Paris si sper pe la 12 sa fim deja acasa.
Cosmi ma bucur ca nu a fost minic grav.
Va salut pe toate si "ne auzim" din Franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi e super cald...asa ca suntem la cumnata la piscina. de dim. a facut si edi baie si l-a prins soarele pe spate...e rosuuuu.
e inebunit dupa apa...a ajuns sotul sa sara in piscina cu el si n-are nicio treaba, in colac nu-i place.
si Marco face scufundari...arunca obiecte pe fundul piscinei si se baga dupa ele. asta aici a invatat.

COSMI POATE PANA LUNI ITI MAI REVI> Oricum e bine ca mergi la control.
Iuliana va fi superb...of ce as pleca si eu, noi suntem mancati pe Anglia...asta va fii viitoarea noastra escapada in 2.
Silvia sper ca sunteti mai bine. zbor usor si sa ajungeti cu bine acasa.

fug la o baita ca mor de cald.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Salutare de la Cluj,
FF. cald si aici, ca peste tot de altfel, am avut azi program de curatenie, sters geamuri etc, am crezut ca mor de cald, la noi la etaj sunt 31 de grade, am hotarat cu sotul ca vom monta un aparat de aer conditionat curand.
Cosmi eu am avut pb ta. Acum vreo 3 ani, si mie stiu ca mi-a dat supozitoare cu indometacin, partea medicamentoasa n-0o mai retin, cert e ca m-a tinut ceva vreme. Acum ma lupt cu o infectie urinara cronica, parca nici un tratamnt nu functioneaza.
Mi-e o ciuda de mor, m-am ingrasat ca naiba, m-am simtit rau vreo 3 sapt, ameteam teribil, si am mancat din toate, rezultatul sunt vreo 3 kg in plus care se vad de parca ar fi 10.Sa zic ca astea nu-s pb. copilul e bine, sanatos, azi i-am pus piscinuta in curte sa se racoreasca, a facut cu varu-sau dezastru.
Am vazut poze cu Matei, Edi, Marco, Stefan, Angelos. Copilasii parca-s tot mai frumosi.
Giova frumoasa petrecere ati avut de ziua lui Edi, ma bucur ptr. voi ca-i aveti si pe strabunici, erau asa simpatici ei la petrecere.
Silvia drum bun spre casa. Te asteptam cu impresii.

Mergi la inceput

Eu mai merg o sapt la serviciu si apoi am 3 sapt. de concediu, abia astept. Maraki, da, si de la bomboanele de sapt. trecuta mi se trag kg..Esti totala ce patanii poti sa ai, pe cuvant parca le atragi asupra ta.
N-a mai scris Ana de ceva vreme, au venit in Ro parca nu?
Ma pun la vizionat pozici. Pe la 20 am zis ca mergem in oras sa ne racorim cu o inghetata maaare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Alba!
Numai maine plecam, e prea frumos aici, profitam de soare si apa.
EDI MI_A FACUT INSOLATIE>>>IERI AM PIERDUT NOTIUNEA TIMPULUI SI ERA LA ORA 12:30 IN PISCINA FARA NIMIC IN CAP. E ROSU PE SPATE SI azi noapte mi-a facut febra. acum e ok....dar ...doamne tampita pot sa fiu.

Miha si eu cred ca am pus sapt. asta aici cel putin 1 kg. abia astept sa ajung acasa sa vad...pana venim la mare intru la cura drastica.
Inca putin si ne vedem...de abi astept sa ne cunoastem live.

fug la o baitza, profit ca doarme piticul.
o duminica frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

salut gagici.....

baietii mei s au dus la nanii iar eu bantui pe aici,am fost in oras sa iau de incaltat lui Stefan ca parca toate i au ramas mici...

apoi am fost la curte la mama sa i repare sotul lui papan bicicleta.....pt ca ne am hotarat marti seara sa plecam la mare 1 sapt,am sunat am facut rezervare...pb e altaca eu cu pb tot in acelasi stadiu suntsi maine musai sa ma vada dr sa vedem ce decide si daca am voie la mare,eu oricum nu fac baie si am sa fiu cuminte sa stau la umbra.....

Miha zici ca si tu ai trecut prin asta???eu sunt cam speriata
Giova off saracutul Edi...hai nu te mai invinovatii ,pt ca nu mai are niciun rost acu
Silvi...te asteptam cu mai multe

pup si ma duc sa vad un film...a gasit Bianca un site cu cele mai noi filme si de 3 zile cred ca avazut 10 filme

Mergi la inceput

Da Cosmi am avut si eu aceeasi pb.Am faut destul de mult timp tratament. Apoi am descoperit ca e si o rana pe col. Sa va distrati la mare, e o vreme superba acum. Unde mergeti? Pai daca trece, nu vad de ce n-ai face baie, am vb. ieri cu o vecina care e la mare si zicea ca e f. calda apa.
Giova cred si eu ca ati pierdut notiunea timpului, e superba piscina aceea. Marco e de-a dreptul un profesionist la innot.Sa treaca repede insolatia puiului. Si eu abia astept sa ne vedem, acum cu kg. eu nu prea am ce face, asta e, asta sunt pana la urma. Nu am cum sa slabesc 20 de kg in 2 sapt...Sper sa tina vremea si cu noi.
Eu sunt cu o praji cheesecake in cuptor, am pregatit carne de gratare, vin nasii nostri in vizita. O sa punem piscina ptr. copilasi, sa se distreze.
Maraki cum e Angelos? ce s-a intamplat la rest. S-a suparat seful tau?

Mergi la inceput

Miha acu n am ce face de cat sa fac tratament.....eu is panicata sa nu fie ceva mai grav ,mai ales ca eu n am niciodata vreo pb ginecologica...ma gandesc totusi ca daca era cev a mai complicat vedea ca mi a facut si echo...in urma cu vreo 2 luni am faut si din aia intravaginala....la mare ne ducem ,sper la Neptun ca noua acolo ne place

Mergi la inceput

asa daca tot dorm baieti....sa va zic ca fina mea acre dupa 13 ani a ramas insarcinata este o frumoasaam vazut o sapt trecuta cand am fost la nunta si era fff fericita dupa ce necaz a avut acum 14 ani(i au murit gemenii care i nascuse cu handicap grav).....si mi a zis ca va avea o fetita si sa ne gandim la un nume pe care sa i l punem noi...eu i am zis ca nu tb dar ea a insistatsi mi a zis ca i place ff mult Gabriela.....acu cum o r vrea ei ,sanataoasa sa vina ca tare mult a fost dorita de toti...dar cel mai mult ma bucur pt strabunica copilului(care i bunica sotului meu)care mereu zicea ca daca vede un copil de la ei este implinita pe pamanatul asta...

asa ca ma pregatesc de nasit fetelor

Mergi la inceput