Spiridusi de ian-feb'06 in vacanta (6)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Dia, asa e cu barbatii nostri Am citit pe forum despre Madalina Manole ca ar fi aflat ca are cancer....oricum mi se pare un gest extrem de egoist, trebuia sa lupte si sa stea langa copilas atat cat o lasa Dumnezeu.
Cosmi poate are dreptatae Bee Sa sa stii ca sant simptomele astea la sarcina, eu am fost insemnata cum se spune, atunci cand am ramas gravi cu Robert.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
am fost la dr....nu m a linistit deloci am zis ca mi curge nitel....m a urcat pe masa si mi a zis ca nu i nitel delocca este si o scurgere albicioasa......m a dus la echo si mi a zis ca uterul e ok si ovarele la fel......si mi a zis ca ori e raceala puternnica ori o dereglare hormanala
Diagnostic: Metropatie hemoragica....care nu are legatura cu ce a zis ea
Tratament: clorocalcin si supozitoare cu indometacin
o sa mai intreb si pe forum
Giova spune:
si eu sunt de azi dimineata. Cum a putut MM sa se sinucida si sa lase un sulfetel de un anisor fara mama?
La tv nu a zis inca nimic de nicio boala, cum ar fi cancerul.
ma pun sa citesc ce ati scris si revin.....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Cosmi nu stiu ce sa zic...nu am avut asa ceva, dar daca dr. zice ca nu e grav....mai intreaba si pe forum, vezi ce zic fetele.
eu nu am calcat, mi-a calcat azi toate hainele spalate femeia care face curatenie la cumnata. daca nu i le plasam la mama sau la soacra.
Mira noi duminica venim spre Timisoara, sper sa ne vedem candva.
Bine ca ati ajuns cu bine si repede.
Maraki bine ca e mai o0k Angelos. stai linistita ca si al meu sot e la fel...nu pune mana pe nicio crema, nu putem vorbi de scaunele copiilor la masa ca nu mai mananca. tare sensibil mai este....nici soacra nu-l recunoaste.
Iuliana asta chiar e lux pt. noi. Chiar si Clau zice ca ma vede mai relaxata si nu asa de nervoasa si irascibila....cum sunt in Timisoara.
Edi a facut atunci primii pasi si gata.....se simte tot mai sigur, dar inca se tine de noi, chiar daca foarte putin.
Va pleca el cand se va simti pe deplin in siguranta.
azi a plouat putin, am zis ca fac o tarta tatin la cumnata...dar mi-e lene sa merg sa cumpar ingredientele.
pe mai tarziu, sau la noapte.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmi1975 am fost la dr....nu m a linistit deloci am zis ca mi curge nitel....m a urcat pe masa si mi a zis ca nu i nitel delocca este si o scurgere albicioasa......m a dus la echo si mi a zis ca uterul e ok si ovarele la fel......si mi a zis ca ori e raceala puternnica ori o dereglare hormanala Diagnostic: Metropatie hemoragica....care nu are legatura cu ce a zis ea Tratament: clorocalcin si supozitoare cu indometacin o sa mai intreb si pe forum stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
Cosmi am avut si eu diagnosticul asta cand eram in liceu. Pe mine ma durea foarte tare jos si aveam hemoragie mare si tot tratamentul asta l-am avut. Iti trece, nu iti face griji de vreo complicatie
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Buna dimineata,
Giova, tare bine ar fi pt. voi sa va mutati in Alba E si normal sa fii irascibila cand esti singura fara nici un ajutor
Noi de ieri avem abonamentul nou la telefon si pot sa sun cat si cand vreau in Ro gratis Platim doar abonamentul 35 euroi si atat, nu este ca in Ro sa zici ca faci impulsuri daca vb mult Asa ca ieri am avut zi de vb cu prietenele si bineinteles ca primul apel a fost la mama De acum ma voi simti cat de cat ca acasa pt ca revin la obiceiul meu: de a sta o gramada pe telefon
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Moaaama, a pus-o Giuseppe M-am trezit cu unii in control, erau 4 persoane si cum sant eu dusa cu pluta am zis ca lucrez aici de 4,5 ani fara sa imi dau seama pe moment ca eu am contract de munca din 2007 abea....m-a mancat sa spun ca termin treaba intr-o ora jumate si pe contract este scris doar o ora....salariul macar l-am spus corect, pe cel din contract 160 euroi. Mi-au pus aia o gramada de intrebari dar le-am zis ca vin la ce ora vreau si termin cand vreau eu ca fac o gramada de pauze la cafea, este timpul meu si nu zice nimic Giuseppe. In timp ce vb cu doi dintre ei, a venit unul si a parcat masina in fata restaurantului, semana cu cea de politie( culoare, girofare ) doar ca scria zoll-arbeitschwartz Adica munca la negru( control )A trebuit sa spun ca lucrey de luni pana vineri ca asa scrie in contract, daca vin astia si sambata in control nu stiu ce fac Nici nu stiu ce o sa zica Giuseppe cand o sa-i spun ca stiu aia de cat timp lucrez Am la mine doar carnetul de sofer, au vrut sa ma amendeze cu 35 de euroi ca nu aveam pasaportul dar bine ca m-au iertat Hai da-i incolo, in atatia ani nu a venit nimeni in control dimineata, s-au gasit acum
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
neata gagici......
eu is aia cu toate bubele rele in.....aseara mi s a spart o masea pe jumatate,o masea buna.....imi facusem o programare la dentist pt o alta...sper macar s o poata salva ca e molarul si se vede...
ieri faza tare: Stefan ramai la mamaie ca maine ma duc la dr....pai mamii ai fost!......eu cretinamamii azi am fost la dr de pasarica ,maine ma duc la dentist.......mamii dar noi nu avem papagal are mamaie...is dusa
Maraki...acu vb non stop acasacat despre control....ai spus adevarul,Giusepe n are de ce sa se supere......zici ca si tu ai avut diagnosticul asta???pai pe mine ma sperie sa nu fie altceva
Giova ti a venit si tie randul la rasfat....bucura te de el
Toanca munca multa???
pup toate fetele si revin sper cu vesti bune
Bee spune:
Maraki, ai fost tare cu controlul!
Cosmi, metropatie hemoragica, desi suna grav, e exact ce ti-a expicat ea: o raceala, o dereglare hormonala, ceva care a produs o inflamatie (de unde si indometacinul- antiinflamator) si deci si o sangerare. Sigur nu e sarcina deci? Sa nu te trezesti ca iei medicamente si sa-ti para apoi rau. Nu de alta, dar in prima faza a unei sarcini la eco se vede doar endometrul ingrosat. EU am patit: ma duc la doctor ca-s gravida, test de sarcina, chestii. Si se vedea doar mucoasa uterina ingrosata, nimic legat de sarcina, embrion. Daca nu stiam, putea sa-mi zica orice: raceala, dereglare hormonala. Stiu ca e absurd, dar un test nu-ti faci? si sanatate!
cosmi1975 spune:
Bee pai mi am facut si echo...si chiar nu prea am cum sa fiuca m am aparat zic eu f bine