Spiridusi de ian-feb'06 in vacanta (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns cu bine. eu la mama cu Edi, Clau cu marco cu bici si cu un prieten cu fie-sa. asta da viata!

Cosmi ma bucur ca ai scapat! felicitari!!!
Iuliana eu ma gandesc ca-mi va place...mi-e dor parca de toata nebunia litoralului nostru...si in plus vrem aerosol pt. copii. ne pregatim de toamna. Mergem vreo 5 familii, asa ca sper si cred ca va fii misto. mai vb. dupa ce ne intoarcem, sa vedem daca mai am aceeasi parere.

Maine voi intra mai tarziu...am programare la pedi, pensat, vopsit...mama cica, e ziua ta sau a lui Edi? pe urma de comandat tort si de umblat dupa una alta pt. party.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....haideti la o cafea

am fost la dr ieri si ne a zis ca Stefan este vindecat...offf ca multe griji mi am facut...dr a zis ca este foarte sensibil ca are si ceva polipi dar nu f mari...ne arecomandat sa mergem la control regulat...aaa data trecuta pe papan abia l am tinut 4 persoanede data asta s a inteles de minune cu dr si a colaborat drept pentru care aprimit o diploma fff frumoasa pt cel mai curajosasa de incantat era ca a aratat o la tot parcul

Toanca e vreme urata peste ...sotul meu vroia sa mergem la munte saptamana viitoare dar eu as mai amana
Giova rasfata te si plimba te ca are cine sta frumosii tai
Silvii cum e acasa???

azi plecam la tara pt nunta....tb sa fac bagaje

Mergi la inceput

gata m am facut bella...mi a facut manichiurista un desen pe unghiisuper tare

gata facut bagaje acum il astept si pe sotul sa si aleagta ceva de imbracat...precis ne luam la contrazis

pup fetele si ne mai ,,vedem,,

Mergi la inceput

si din Ardeal!
Noi suntem tot intr-o alergatura....agitatie mare....bunicul cu matusa curatza aspira piscina, Marco se joaca cu pistoalele cu apa, bunica face un tort de cioco, ai mei parinti sunt baby-sitteri cu Edi, pe care l-am lasat sa doarma la ei azi noapte.
a fost cumintel, a plans ca de obicei, dim. nu a baut lapticul din sticla, doar noaptea....astept sa vina sotul si fug eu pana la el sa-i dau . Inca nu e momentul de intarcat, e mare fan tzitzi.

Vremea e superba, incet deja sa am emotii si nu stiu de ce....de ieri sunt si la CM, asa ca adio baie la party.

Petrecerea incepe dupa ora 15, sunt 23 adulti si 3 copii marisori si 6 pitici pana in 4 ani.

va si un weekend frumos sa aveti.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

HELLO,
Giova, o petrecere minunata sa aveti, toata lumea e deci in priza sa-i faca lui Edi o zi de nastere cat mai frumoasa.
Cosmi, felicitari, ai scapat de examene, poate incepe distractia de acum. Ma bucur ca e bine Stefan.
Silvia, bine ai venit in tara. Esti in Bistrita inteleg acum.
Eu azi am lucrat, am fost de serviciu la casatorii am auzit de 120 de ori Da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Miha dar si cate bomboane de ciocolata ai mancat Chiar, ce faceti cu atatea bomboane? Am o dilema, cum se scrie cu n sau cu m ???
Giova petrecere frumoasa
Cosmi felicitari si distractie placuta

Fetelor daca va spun ce am patit azi la sv Am intrat in camera frigorifica sa ma racoresc putin ca parca e sauna in rest daca nu deschid toate usile Frigiderul pliiiin de lazi cu rosii, lazi cu ciuperci, o galeata plina cu bucati de somon taiatf, o galeata cu patrunjel tot asa plina, ghivecele cu verdeata pt salate, niste pungi cu brocoli, o cutie maaaare plina cu castraveti verzi, un vas mare plin cu homari viicare miscau din antene si picioare Mai si ma pune dracu sa ma intind dupa o capatana de usturoi si dau peste coada unui vas plin cu smantana din aia dulce pt gatit Absolut tot ce era in vas a cazut peste toate ladite cu rosii, ciuperci, in vasul cu peste, toti castravetii stropiti si se scurgea smantana in cutie,galeata cu patrunjel plina si ea cu smantana, pestele devenise alb, ghivecele pline si ele, intr-un cuvant tot ce am enumerat mai sus era imbibat cu smantana plus pe jos o balta mare Homarii erau in picatele albe si miscau din clesti Ei spuneti si voi ce am putut sa fac ca in secunda doi am zis ca mor acolo pe loc si nu pot face fatza sa curat atate stive cu alimente A trebuit sa scot absolut tot unul cate unul, sa spal bucata cu bucata de castravete, sa spal frunzele de salata verde, bucatile de peste una cate una, pungile cu brocoli bagate sub jetul de apa, toate laditele spalate pe dinafara pt ca se prelingea smantana pe ele.....voi stiti cum este smantana si cat de greu se spala pt ca este grosuta si grasa Ciupercile nu am reusit sa le spal, am luat cat de cat grosul de pe ladite dar aveau multe canturi si tot se mai vedea alb.....racii i-am lasat asa pictati pt ca mi.a fost frica Am zis ca daca se misca ei asa fara apa, atunci cand umplu vasul cu apa inseamna ca-i inviorez de nu se poate si mi-a fost frica sa-i curat Acum nici nu stiu ce sa fac, sa-i spun bucatarului.....am muncit azi de mi-a venit rau ca sa curat totul si bine ca nu a venit cineva sa ma vada cu toata marfa scoasa din camera frigorifica

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Gata si party-ul nostru.
a fost frumos, vreme buna, balaceala, copil cuminte, sociabil si zambaret cu toti.
L-am cam chinuit cu luarea motului, dar a fost super incantat de tortulet si artifica de pe el. In lumanare au suflat ceilalti copii.
de pe tava a ales: cheile de la masina si seringa, pe urma covrigel. asa ca sa dea DD sa avem un doctor in familie, ca frate-su va fi un derbedeu la ce a ales de pe tava(whisky, bani, cioco).
In orice caz a fost tare nebunie, multa lume, copii....noroc ca au fost toti de-ai casei si ceva prieteni, fini.
si inca ceva: avem a TREIA masa de activitati, de la Chicco, nu e ca a noastra, asta are si cuburi, primita de la nashii lui pe langa o groaza de hainute.
ceilalti ne-au dat bani sa-i luam noi ce vrem...parca am fost la botez.

gata, fug si eu langa baietii mei.
csotul petrece inca cu nashul....copii dorm. sper sa reusesc sa intru maine sa va citesc.
si o duminica frumoasa.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, ma bucur ca a iesit ok petrecerea.
Sa dea Dumnezeu sa aveti un medic in familie.
Matei a ales: orez, parfum si ac cu ata; o fi un al doilea Botezatu
Maraki, nasoala patanie!
Bine ca ti-ai pastrat calmul si ai luat-o usurel cu curatatul dezastrului de la smantana.
Eu mai stau un pic pe net si mai trag cate un ochi si pe meci.
Am fost in parc unde s-a zbantuit Matei vreo 2 ore si ceva iar acum e deja cu Mos Ene pe la gene
Miha, cam nasol sa auzi de 120 de ori DA
Se pare ca se insoara lumea nu gluma
Maine o noua saptamana de munca si am de munca nu gluma!
Sa aveti o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mihaaaa, inseamna ca ai oficializat si casatoria scumpei si dragei mele prietene! Offf, cat mi-am dorit sa ajung la nunta asta dar cu Vuvu mica era imposibil sa "evadez" pana in Cluj!!!
Maraki, esti mortala, imi imaginez scena cu smantana peste toate alea...ai avut de munca nu gluma! Iar la faza cu crabii de care iti era groaza sa nu-i invioreze apa am ras cu lacrimi!
Iuliana, nici eu n-am nervi sa ma uit la meci, tare mi-e ca pierde Olanda (favoritii mei) la penalty-uri, ca la cat sunt de ghinionisti....!
Cosmi, cum fu la nunta?
Giova, sa va fie de bine petrecerea....nu puteti sa schimbati una dintre mesele de activitati cu altceva?
Silviaaa, pe unde sunteti?!
Pupici, merg sa fac baita!

Mergi la inceput

salutare gagici....noi am venit azi de la tara,la nunta a fost super frumos ,distractie....am ajuns acasa la 5 dimiar aseara am luat o de la capat.....am luat o si pe Bianca la nunta si era f fericita

Giova asadar ati petrecut super....bravo
Maraki parca mi te vedeam ce nervi te au luat cu smantana pe toate cele...injuraturi ai zis??
Tioana tot asa cu vuvuzela???
Miha....ce frumos este sa vezi atat fericire in jurul tau...casatoria este un eveniment ff fericit
Toanca munca multa???

fug as trag un pui de somn

Mergi la inceput