Spiridusi de ian-feb'06 in vacanta (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...asa pe fuga,ca Stefan s a invatat si la pranz in parc pana pe la 2

Tioanalasa fata si nu mai face comparatii ca o scot pe Bianca bebeu la inaintare si o sa vezi ca fata ta e super tareee
Giova eu ti am, zis de Eforie,o sa fi tareee dezamagita de staiune...nu stiu nik de complex dar statiunea in sine e jale...super aglomerata,digul ala pe care tb sa l cobori mereu,daca nu ajungi la plaja la 8.30 risti sa stai in picioare.....mizerie la greu,eu iti spun din proprie experienta...asa 2 zile merita sa mergi dar mai mult....sigur n o sa ti placa mai ales ca tu ai fost plimbata in alte tari si ai stat la resorturi de lux
Silvi ma bucur ca ai stat bine in concediu
Dmelliisanatate maxima si calm...ai mareee nevoie
Maraki.....lasa tigarile

Salut toate fetele si cand doarme baiatul intru sa vb cu fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la dentist!
diseara la ora 20 merg sa-mi cimenteze lucrarea. slava domnului. ca scap odata. Mai trebuie inlocuita o plomba si gata.
edi a fost la intepat cu tati al lui si a fost cumintel.

Acum ma chinui cu el sa pape...tare sunt satula de mofturile lui....numai mancarica nu prea vrea...iaurturi, fructe si alte prostii da, dar mancare cam greu.

Silvia ma bucur ca totul a fost minunat si Alain cumintel. asteptam poze.
vrem sa mergem la mare...am vrut noi p[e altundeva, dar pana in 1000 euro nu avem unde. sper sa nu regretam si copiii sa se simta bine, sa faca aerosooli, etc.
Ioana eu una te inteleg ca esti necajita. Poate o fi laptele tau mai slab, sau nu papa ea destul. mai si plange mult, se si misca la fel si uite asa nu prea stau gramele pe ea. Dar cum ziceau si fetele, unei fetitze ii sta bine sa fie supla si finuta.
Dia pai ce sa-ti zic ca Edi a lua 2 kg/luna....Marco 1kg/luna.
Cosmi nu-mi fac probl. de plaja si statiune, cum nu suntem conditionati de mese, putem pleca oriunde. asa si vrem...trebuie sa ma vad cu mamici de spiridusi, zmeurici, am treaba nu gluma.
Cum zicea finul...la cate cunostinte am, daca stateam cate o naopte la fiecare, nu mai trebuia sa platesc cazare.

gata pauza, e marait asta micu de numa.
mai trebuie sa ajung si in mall, din nou, sa cumpar cadouri copiilor nashilor. sper sa nu faca Marco scandal ca lui nu-i iau.
I-am luat un lego cu Toy Story3, sapt. trecuta sii nu i l-am dat.
.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

si din Banat!
Haideti la o !
Gata, am dinti! acum sunt bella, pot zambi cu toata gura, am avut de indurat vreo anestezii (per total ieri) si o durere crunta aseara dupa ce s-a dezmortit totul. Am luat un algocalmin si sunt ok. sper sa nu ma doara nimic.

am emotii cu vremea asta...daca pana ieri arata soare in Alba pe sambata, acum s-a schimbat, e putin noros...cine stie cum se mai schimba.

la pranz plecam spre Alba si am pregatit doar hainele copiilor. tare naspa e sa pui in plina vara si haine groase. avem de cart nu gluma...mai ales ca Marco vrea si bici cu el, sa vedem daca ne incape si trici lui Edi, daca nu...renuntam la ea.

Fetelor voi mai aveti pozele in drops? de dim. am verificat si toate drops-urile mele sunt goale. ce naiba s-a intamplat?

fug la bagaje. va .

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

buna dimineata,

pe fuga scriu ca tocmai vroiam sa inchid laptopul sa ma apuc de treaba...e gol si la mine.....moaaama daca ramanem fara poze ma oftic rau de tot.....vedem poate isi revine mai tarziu,....vb de acasa....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

gata si-au revenit. mama ce sperietura am tras si eu.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

salutare....gata cu exameneleeeeeeeacum simt ca s in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Felicitari Cosmina! sa te bucuri din plin de vacanta!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

multumesc gagici.....

azi ma duc la orl sa vad ce mai face urechea lui papan...maine scoatem gipsul Biancaiasa ca s pe drumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, felicitari pentru examene...!!! E acum poti zice ca esti in vacanta!
Giova, sa stapanesti sanatoasa dantura!
T_ioana, lasa fata in pace! Daca mananca, e voioasa si e ok, de ce te tot amagesti ca nu ia cat ai vrea tu in greutate?
Bai nenica ca vreme naspa e afara; e aproape jumatatea lunii iulie cand ar trebuie sa fie super cald si lumea sa mearga la mare, iar eu azi am venit la servici cu pulover
Azi nici nu cred ca ma duc cu Matei la bazin ca e frig afara si mi-e teama sa nu raceasca ca e tot ce mi-ar trebui asa ca cred ca o sa zic pas.
Eu sunt tot racita ........
In rest, nu prea avem noutati.
Am reintrat in ritualul zilnic: servici, acasa, somn iar servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

am uitat: Giova, nu prea cred ca o sa iti placa in Eforie! Nu vreau sa pun si eu sare pe rana...dar litoralul romanesc arata jalnic.

Mergi la inceput