Am cazut acum 2 luni in noada si am sperat ca durerea va trece. Problema e ca radiaza si pe piciorul stang - genunchi, gamba si talpa. Nu mai spun ca e foarte neplacut sa stau pe scaun... A mai patit cineva asa ceva? Cum s-a rezolvat?
La un medic ortoped ai fost ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ma duc maine la rmn, dar abia pe la 7 seara... pana acum mi s-au dat antiinflamatoare si sfaturi de genul "nu e grav, trece..."
da am inceput sa ma panichez ca mi se pare ca se agraveaza treaba cu piciorul. poate e doar imaginatia mea, sau poate nu... ;)
Asteapta rezultatul la rmn ca sa stii ce ai de facut.
Multa sanatate !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mersi! da... pai stiu ca asta trebuie sa fac, totusi nu pot sa nu ma agit. ;))) Speram ca a mai patit cineva asa ceva si ca finalul a fost fericit. ;))))
Eu am cazut la ski, am luat un damb si m-am dus cu rotile in sus, cazand direct in noada...jumatate de ora nici nu m-am putut misca,am refuzat targa si am mers cu skiurile la spinare pana jos ...durerea m-a tinut doar vreo saptamana si nu am resimtit durere in alte zone...m-am uns cu antiinflamatoare si am luat Ketonal...
Barfa la RMN
Fi si tu mai optimista, pune treaba cu durerea de oase pe seama batranetii
....................................................................................
e posibil sa ai un "pui" de sciatica...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)