Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
Angie844 spune:
Doloress, esti o norocoasa. Voi incerca si eu sa imi schimb dr. Am auzit si eu ca Royal Victoria e ff bun si mi-as dori si eu sa merg acolo. Poate reusesc. Sapt viitoare ma pun pe dat telefoane...
Despre ceaiul de menta...eu am o cutie si scrie ca nu e recomandat in sarcina. Nu stiu cine zicea ca bea ceai de menta. Poate in cantitati mici e ok.
Eu inca nu am fost la echo si nici nu am facut analize, dar ma bucur pt cele care si-au vazut deja puiutii.
Mamica de Sarah-Aimée si
6s
bebelusi spune:
Bebelu sa stii ca contractiile nedureroase apar mai tarziu si o sa vezi ca burta ia forma lui bebe, asa se intareste incat se muleaza pe bebe, nici eu nu intelegeam cum sunt dar am vazut....nu apar acum, ce te doare pe tine e normal
Fetelor eu pe Vlad l-am nascut in feb, deci am fost insarcinata in aceeasi perioada....si pe mine m-au salvat COLANTII cu cizme inalte si rochite baby doll. Desi inainte de sarcina nu am purtat colanti in viata mea, in sarcina, in ultimele luni mi-au salvat viata, nu te strang la burta, sunt comozi, poti sta cum vrei.....si mai arati si bine in ei.
MA duc acum la doc cu Mircea sa vedem daca e bine operatia, sa e tineti pumnii
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
vas spune:
ceau fetelor.....chiar nu pot tine pasul cu voi in felul asta![]()
Shines, stai linistita asa e felul doctorilor romani de a spune orice.
Eu nu am avut nici o problema in sarcina cu Eliza, am avut cateva contractii caz in care am luat NO spa (specific doar cand simteam contractare a uterului). In schimb doctorita imi scria iminenta de avort la fiecare control fara sa spuna nimic. Asa ca m-am lamurit de doctorii romani.
Nu-ti mai fa griji inutil.....fa-ti atunci cand chiar e necesar....nu ca a folosit cuvantivel MARE GRIJA. Mare grija toate trebuie sa avem in sarcina, nu doar tu. E normal pentru o femeie insarcinata sa aiba mult mai multa grija de ea decat de obicei.
Si eu pana ieri am fost foarte stresata...cu usturimile mele, ca pierd sarcina, ca nu stiu ce, dar de aseara m-am calmat.....il las pe bebe linistit la locul lui nu-l mai stresez...ma gandesc ca totul va fi bine si cu fiecare zi care trece stiu ca va fi mai mare si mai puternic.
Aditza, de aia m-am dus la spital ieri sa-mi spuna ce sa fac cu infectia, de fapt sa-mi fac analizele de urina....dar mi-a spus ca nu poate sa-mi faca trimitere pana nu are confirmarea sarcinii.....
. Oricum am decis sa nu iau antibiotic sub nici o forma, si de ceaiuri mi-e frica....asa ca beau multa apa....2 litri numai la servici. ![]()
Doloress, te minunezi ce repede dau medicii de la noi medicamente....si fara nici un fel de analize. Problema e ca dau la fel de usor si pentru bebelusi.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
4+
SS-Tzuky spune:
'Neatza fetelor! Sper ca toata lumea e bine, stati departe de stres, ca e cel mai nasol "ingredient".
Din cite am citit, pe fond de stres mi s-a "lenevit" al meu corp galben - adica n-a mai produs progesteron = iminenta de avort, singerari.
Nu vreau sa sperii pe nimeni, este doar ce mi s-a intimplat.
In legatura cu Utrogestanul...da, am auzit ca ar fi mai eficient (in sensul ca se resoarbe mai rapid) sub forma de supozitoare vaginale. Am auzit de asemenea ca ar produce iritatii colului, care este foarte sensibil in perioada sarcinii. Eu iau oral, 3 x100 mg /zi...ma fac, ce-i drept putin mai somnoroasa decit de obicei, dar pentru mine e un pret mic pentru ca asa am putut sa-l pastrez pe bubu
Eu am fost cea care i-am zis doctorului ( un batrinel simpatic de altfel), vezi nene ca eu cred ca am progesteronu scazut, baga o analiza si da-mi reteta rapid. Zis si facut...in sapt 5 si citeva zile aveam Pr. 5,7, normalul era de minim 10, 5 (nanomiligrame sau ceva de gen).
Parerea mea e ca poti sa ai un medic bun, poti sa ai un medic prost - important este sa ne documentam si singure si sa alegem, in cunostinta de cauza si cu responsabilitate.
Gata si predica de dimineata![]()
O zi minunata va urez, doamnelor!
p.s.: Shines, eu in locul tau as suna in secunda doi la nenea Iosup. Medicul tau cu vorba lui " mare grija"
, nu se deosebeste cu mult de babele din sat. Trebuie sa iti explice care e problema si exact ce-i de facut, nu sa construiasca mistere si sa te bage in ceata. Pup, iti tin pumnii sa fi fost doar o suparare fara urmari ( asa cum de multe ori se dovedesc a fi sperieturile in sarcina- nu?)
http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png
7+
blue_night spune:
Neata, fetele!
RaluKara, morfologia de trim. I se face in saptamanile 12-14 (pe mine m-a chemat in saptamana 12)
.
12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
Irinukaaa spune:
Neata burticute vorbarete.
Nu prea aveti somnic, ca ati scris 10 pagini de aseara de la 20.30 pana acum. Dragele de voi... 
RaluKara... no-no-no las ca si eu profit ca nu am simptome si ma bucur, dar e normal sa ma si ingrijorez... ca de ce nu? Si daca as fi in extrema celalta si as avea toate simptomele din lume, sunt sigura ca nici asa nu ar fi bine... ca mi s-ar parea ca prea le am pe toate si "daca e ceva in neregula?"
Iti doresc sa scpai si tu de ele, sa nu te mai chinuie atat, ca banuiesc ca nu e ceva atat de placut... 
Roxx eu nu sunt o pasionata in arta gatitului. Timp as avea ca biroul meu este acasa asa ca-mi planific treburile cum vreau eu. Dulciuri nu prea fac ca sotul meu nu are nici o treaba cu ele, nu-i trebuie pentru nimic in lume... asa ca sa fac pentru mine o tava de prajiturele si sa le pap singura,... neah... mai bine nu mai fac.
Clatite mai pap si de-aia cand am vrut ultima oara, sotul meu a zis: "pai hai sa facem de-alea ana lugojana". Am gustat o singura data de la un restaurant dar mi s-au parut prea dulci atunci, dar ideea mi-a placut. Asa ca el mi-a facut clatitele si eu continuarea. Au iesit foarte bune. Concluzie: lui nu i-a trebuit nici sa guste
, asa ca am papat eu juma de bol in decurs de 2 zile apoi le-am aruncat, ca nah... ce sa fac eu cu atata?!?
Ma bucur ca v-au placut si voua!!! 

12+
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
neata burtici 

sunteti cam somnoroase de aseara nu?
eu abia am facut ochi ![]()
si ploua .... 
Ralukara morfo de trim 1 se face in s12-14. acu depinde cand te cheama medicu
p mine m-a chemat la 13 sapt pline.
Tzuky ma bucur k buburuza e bine acu. da.mai sunt si medici care nu prea au treaba. bine k ai aflat cauza si acu esti bine 
Cine zicea sa trec kg?? k asera m-am luat cu vorba si am uitat sa scriu p foaie 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
roxy_s spune:
neata fetele
mult ati mai scris.
roxx numai la clatitele alea ma gandesc, asa as manca o portie![]()
![]()
shines au dreptate fetele, nu te stresa si stai linistita.stiu ca este usor de zis si mai greu de facut dar trebuie.
bebelu ce faci? cum stai cu stomacul? ce mai faci de papa? eu am facut varza calita ieri ca mi-era pofta si acum cand ma gandesc la ea.....
fetelor abia astept si eu sa merg la eco, cand va aud pe voi ca v-ati vazut puiutii

vas asa este, trebuie sa gandim pozitiv, sa nu-l stresam pe bebe. o sa fie bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata
4+
bebelu86 spune:
Roxy nu mai fac nimic
mai am niste mazarica si pap din aia
acu am papat niste paine prajita cu branza si rosii.
dupa ce am baut ceaiu ala de menta aseara chir mi-a fost bine
a trecut si greata si ameteala si tot.
am cautat pe net si e bun in sarcina dar cu moderatie.
max 2 cani pe zi.
bine k momentan m-am linistit.
si am dormit bine aseara.
hai k mai ai un pic si mergi si la eco.
pe la 5 sapt si jumate asa poti sa mergi doar sa iti confirme k e bb intrauterin
k inimioara o auzi pe la 6-7 sapt.

aaa...NU MAI SUPORT CARNEA DELOC 
si socrela ma bate la cap k bb are nevoie de carne si din ce creste bb dc nu ii dau carne.
zici k numai din carne isi ia ce are nevoie sa creasca 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
Irinukaaa spune:
Sa stii ca are dreptate soacra ta Raluca. Am citit si am auzit ca o graviduta trebuie sa manance cel putin o portie de carnita pe zi. Poate nu poti zilnic, dar macar la cateva zile incearca sa mananci ca proteinele din carne nu le poti inlocui cu absolut nimic. 
12+
Shhhht! Cresc...