Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
shubulina spune:
Moaaa,am uitat sa va intreb!!!
Voua va creste par pe sani si burta? Va mananca pielea pe burtica?
Mi-am luat si eu spray d=ala de la sanosan,da lasa pielea imbacsita parca.Si miroase cam naspa.Bebelu,mi-aduc aminte ca tu ziceai ca-ti vne sa-l mananci ca miroase bine 

roxx26 spune:
Shubulina, si eu am tot spray cu ulei de la sanosan si imi place foarte mult cum miroase si se absoarbe imediat. Nu stiu ce sa zic, e ciudat...te-ai uitat la termen?
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
bebelu86 spune:
Roxx ia sa pui reteta pe mail ![]()
ai povestit cu atata pofta si le-ai descris atat de bine
deja 
deci eu una vreau reteta. 

da eu am luat utrogestanu 2 seri la rand oral, si am tras o sapt dupa aia.
am si slabit ff mult in sapt aia ca nu am papat mai nimic.
si eu azi dupa um intru in sapt 13, dupa eco in sapt 14 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
bebelu86 spune:
subulina am si crema si uleiu
eu ziceam de crema k imi place super mult k intra repede in piele
si uleiu intra, dar mai greu
si ma oftica k tre sa stau goala si nu imi place
daaaaa ma mananca de imi vine sa rup carnea de pe mine
si am si un puf p burtica si in juru buricului pe vercticala un pic mai inchis paru
nu e dunga aia. e par clar.
dar am inteles k pica dupa nastere.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 12+
roxx26 spune:
reteta e pe mail![]()
ref la sanosan, pe mine nu ma mananca nimic...nici cu ulei nici fara! Si sincer, chiar nu mi se pare ca se absoarbe greu. Pt mine a devenit unul dintre cele mai placute ritualuri de seara!
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
bebelu86 spune:
mersi ROxx 

nu ma mananca de la crema
ma mananca de dim sa zic..adica la mult timp dupa ce ma dau
desi sunt zile in care uit sa dau cu crema 
deci clar nu e de la crema.
bine k ati deschis subiectu sa ma dau acu ![]()
Albumele noastre
bb 12+
shubulina spune:
Mie nu mi s-a format dunga aia inca,adica nu e vizibila,o vad numai eu
.
Da,m-am uitat la termen,e ok.Crema nu aveau la farmacia aia si mi-a fost lene sa ma duc la alta.
Da eu am simptome de saptamanai mai ianintate :)))
Oi avea vreun Fat Frumos de creste intr-o zi cat altii-n 3???
Voi aveti deja 11,12 si eu numa 9.
Eiii,sanatos sa fie.
Treceti-ma si pe mine cu 55.5 kg la inceputul sarcinii.Acu am 56,5
bebelu86 spune:
Moamaaaa ROXX cum arata 

cred k le fac si eu
dar sapt viitoare sa pape si al meu sot
k acu e post.
si vad k are branza, smantana.
mersi mult de tot 

Albumele noastre
bb 12+
Lili_g spune:
Fetele, pica tot dupa nastere, si parul in exces, tot...multe fete au dunga maro pe burtica...dispare si aia complet...
O sa revina organismul exact la forma dinainte de nastere...poate cu cateva kg in plus dar de care se scapa dupa muulte nopti nedormite, mese luate aiurea etc...![]()
![]()
![]()
Ei, asta e inceputul, o sa vedeti prin luna 6-7 cand buricul sta in afara si arata ciudat...![]()
![]()
![]()
Sunteti toate foarte dragute...invat si eu multe de la voi...
Nu v-am spus ca acu 18 ani cand am nascut pe fie-mea nu erau ecografe? M-asculta pe burta moasa cu o palnie. Am luat doar calciu ca asa se dadea atunci, nu multivitamine. Nu te mai stresau atat cu placenta, cu pliul nucal si toate testele. Nu erau nici prea multe carti, internet nu exista...habar nu aveai ce urmeaza...iti spunea cate o baba ca copchilulnu se misca pana la 4 luni jumate' ...credeam sigur ca doar toate babele avusesera copchii si stiau ele ceva ![]()
Shines spune:
inca nu am adormit.si de obicei la 10 eram rupta..
deci m-am lamurit cu SD..ok..da cu restu tot in ceatza sunt..chiar daca am avut pliul nucal mic tot mi-a dat sa fac chestia aia..ma rog..nu ma mai pricep..la prima sarcina am facut doar un set de analize si 3 eco..si atat..si am fost foarte linistita nu ca acu..
plus ca am dat vreo 700 lei in seara asta..macar sa iasa bine
ma intreba acu o prietena de ce nu mi-a zis sexul bebelului..ca ea la 12 sapt stia sigur, dar eu am facut iar intra..nici macat 3D..abia astept sa o fac pe aia 4D la iosup .
par pe burtica am si eu..si ma mananca in partea de jos ..ma mai scarpin cateodata
totusi..revin la nebunia mea..am impresia ca bb misca , altfel nu imi explic senzatiile..dr a zis ca s-ar putea la fel in care facea tumbe..mai astept pana sunt sigura inainte sa dau zvon in tara 
bebelu ..abia astept ecografia ta..sa imi zici cum e si ce ai vazut..vezi ca am pus si poza cu bebe din seara asta pe picasa..se tine cu mana de cap ca un batranel