Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ce desteapta sant: nu m-am uitat ca-i capitol nou si am tot postat dincolo

Voi copia mesajele!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

DELIA13, frumoase pozici! poponetul lui David e si a mea prima data a fost mai reticenta, dar cred ca a fost senzatia noua de a fi scufundata in asa multa apa...dupa aceea a fost ok...

REBIANA sunteti ok,da?

S-a trezit atomul....si

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

VLADI multumesc de detaliile despre alaptatul in pat, am inteles foarte bine explicatiile tale, cam asa faceam si eu si asa am facut si asta-noapte.
A fost ok, avand in vedere ca peste zi facem mofturi la tzitzi, sunt multumita ca macar noapte suge.

MIRIA vreau sa te intreb legat de sterilizare. Stiu ca tu ai zis ca ai folosit solutia de sterilizat la rece chicco, crezi ca merge tot timpul, sau e cazul sa-mi iau un sterilizator adevarat?

INA bibe avent gasesti, in special in farmacii (am vazut in sensiblu), dar trebuie sa stii ca sunt scumpe.
Dar si sa le cari de acolo nu cred ca renteaza, mai bine iei de aici vreo 2-3 bibe si te scoti. Ii dai si LP?

Am vazut ca au aparut bibe de sticla BPA 0% si de la chicco, care se potrivesc cu cele de la avent. Si sunt tot asa, anticolici!
Eu stiam ca doar plasticul are BPA, sa aiba si sticla? Sau e doar chestie de marketing?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana
eu am ridicat si 2-3 trepte:))

da apropo de aparitii au aparut si suzete dr brown

de miria ma tot intrebam si eu ce face, oare tot la lupta cu lupul in forma de albina e?

delia ce dulce e david cu colacel

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

DELIA13 tu vrei sa-i dai bibe, eu vreau sa il scot
Ai grija, s-ar putea sa se obisnuiasca cu bibe si sa-ti refuze sanul! Si atunci sa vezi distractie, te luam in gasca noastra de pompat, a mea si a Denisei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Delia13 partea simpatica e ca pare tot mai"bronzat" dar noi nu il prea scatoatem la soare..il las dimineata de la 8 la 9 cu piciorusele la soare, dar cam atat..Dar copiii se bronzeaza si de la vant, mai e si factorul ereditar, ca al meu sot este creol!

Andra ...dar Ianis pe langa frumos este si cel mai "boticos" Eu mereu imi vine sa-ti spun: pup botic de Ianis

Pentru perdeluta, eu am pus snur dar mi-am dat seama ca mai bine ar fi cu elastic sin ala subtire, rotund.

Honey esti sigura ca ai fost de curand insarcinata?? Nu o fi fost sora geamana in poze?? Pup pe Maya cea cuminte, iar de bunica ce sa zic..daca mamele noastre ne ai "bazaie", nu putem comenta despre bunici...

Ina, am fost la un magazin de materiale de tot felul( stofe, perdele, matasuri) si am cerut ceva peredeluta de copii cu gauri mari, ca sa intre aerul bine. Am cumparat 1 metru de perdeluta si am insailat un snur, am legat le capatul snurului 2 nasturi lungi ca sa nu iasa, si il strang pur si simplu pe langa carucior.
Gasesti in farmacii orice produs marca Avent

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Gata, am gasit explicatie ptr maraiturile Evei....avem primul DINTISOR...si nu avem decat 3 luni si 8 zile.....abia am scapt de colici , acum incep dintii...plus ca e baloasa si linge tot ce-i iese in cale.
Si uita asa ne descarcam noi nervii....http://www.youtube.com/watch?v=6rF4wGlpSiA&feature=channel

Nu stiu dc s-a mai discutat despre TV...voi va lasti copii sa se uite la tv? ca a mea beleste ochii si chiar se opreste din plans sa vada o secventa de stiri....nu prea i-as da voie....adica nu ne mai uitam nici noi la tv?

EVA IOANA 15 MARTIE2010

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738

Mergi la inceput

FREEDELIA asa mult mi-au placut ergo-urile! dar, mi-am luat sling acum vreo 2 luni si sotul a zis ca ne ajunge, ca si asa, nu prea il folosim. Nu l-am prea folosit ca nu-si tinea bebe caputul si imi este inca teama de coloana. Dar cred ca de acum o sa-l tot folosim, ca si bebe, in ultimul timp, se tot cere in brate!
Dar daca te bagi in afacere, imi conving eu sotul si tot imi iau un ergo, ca doar i se potriveste si lui, cu slingul nu merge, ca e feminin
Aaa, vroiam sa-ti mai spun ca te apreciez foarte mult, ca ai curaj sa cresti 3 copii atat de relaxata! Imi dai si mie din calmul tau?

Mergi la inceput

EVA deja primul dintisor? Felicitari!
Wow, foarte repede, oare si lui Albert o sa-i apara, ca e tot cu manutzele in gurita si face balonase!
Am pipait gingia, nu mi se pare nimic modificat, parca-parca gingia un pic mai laba, dar poate doar mi se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

dayanara am vazut pozele cu baietii tai. E formidabila pozitia de dormit a lui Ivan. Banuiesc ca ti-a tras ceva picioare
oana concediu placut!!!!! Drum bun si sa aveti vreme frumoasa ca noi ne-am saturat de tunete, fulgere si ploi cu galeata
castelanac drum bun si tie si sa auzim de bine la intoarcere!!
Alina, Delia foarte frumoase pozele!!
evamicka woow deja vin dintisorii??? Felicitari si cat mai putine zile de agitatie din cauza lor!!!

iata si iedul nostru cum face intoarceri

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Poze noi

Mergi la inceput