Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

vmadelain,
Unde ai facut ecografia la care ti-au spus ca vei avea baietel si la cate saptamani? Acum vad ca ai facut la Medlife, la ce medic? Si noua la 12 saptamani ni s-a spus tot baietel.
Liana
15+

Buna Liana,

Echo de trimestru I am facut-o la 13 sapt si 2 zile, la care mi-a zis ca am baiatel, si a fost facuta tot la Medlife Grivita, la dr Botica.
Echo de azi,4D, a fost una de control, la Medlife Grivita, la dr Georgescu Alma.

Sunt confuza, dar ma tratez! Important e ca este sanatoasa/sanatos!

Madalina17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

vmadelain,
Nu am auzit mare lucru de Alma Georgescu. Am facut si eu la ea o ecografie de monitorizare a ovulatie si mi-a spus atunci ca nu am ovulat. Ulterior un alt medic s-a uitat pe poze si mi-a zis ca se vede clar ca am ovulat. La urmatoarea ecografie va veti edifica cu siguranta 100%.

Liana

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

A facut vreuna dintre burtici cursuri prenatale sau Lamaze? M-ar interesa un astfel de curs. Dr. Haiduc la care merg mi-a recomandat-o pe Ramona Rosu. Pe mine ma interesa un curs complet la care sa poti afla si raspunsuri la intrebari legate de sarcina si la care sa poti invata si despre copilul nou-nascut.

13+

Eu vreau sa fac astfel de cursuri. La Filantropia se fac gratuit. Inca mai am niste treburi de rezolvat, sunt mai tot timpul obosita, dar odata ce mai ma eliberez, as vrea sa incep cursurile, ca poate apoi nu mai pot nici sa ma misc de la sarcina. Am fost la stomatolog la detartraj si ma doare putin stomacelul de la acele solutii, dezinfectante puse in gura. Nu am facut anestezie, i-am spus ca-s gravida. Acum plec spre endorinolog

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

vmadelain,
Nu am auzit mare lucru de Alma Georgescu. Am facut si eu la ea o ecografie de monitorizare a ovulatie si mi-a spus atunci ca nu am ovulat. Ulterior un alt medic s-a uitat pe poze si mi-a zis ca se vede clar ca am ovulat. La urmatoarea ecografie va veti edifica cu siguranta 100%.
Liana
15+

Multumesc mult de incurajari Liana, dupa echo morfofetala de trimII o sa incep sa ma gandesc la nume! Pana atunci, stau pe hold si ma bucur de bebe care face miscare de zor!

Madalina17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

13+

Eu vreau sa fac astfel de cursuri. La Filantropia se fac gratuit. Inca mai am niste treburi de rezolvat, sunt mai tot timpul obosita, dar odata ce mai ma eliberez, as vrea sa incep cursurile, ca poate apoi nu mai pot nici sa ma misc de la sarcina. Am fost la stomatolog la detartraj si ma doare putin stomacelul de la acele solutii, dezinfectante puse in gura. Nu am facut anestezie, i-am spus ca-s gravida. Acum plec spre endorinolog

19+
Mami de baiat
[/quote]
beatrice pai tu ai inghitit solutie antiseptica? nu are de ce sa te doara stomacul pt ca aia e doar sa te speli in gura ..eu nu am auzit de anestezie la detartraj deci normal ca nu ti-a facut..eu am facut 2 detartraje pana cum si never anestezie..si dupa m-am spalat cu apa din aia de gura antiseptica si atat..bafta la endoctrinolog

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Pentru cele care vor sa mearga la Filantropia, la cursul pentru parinti, o pot face incepand de miercurea viitoare, ora 17, cand incepe un nou modul. Din cate stiu, tine 4 saptmani cursul si pot veni ambii parinti. Eu intentionez sa merg, daca mai sunt si alte doritoare, spuneti, ca poate ne vedem acolo.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Dau si eu o limonada, am schimbat semnatura, am ajuns la jumatatea sarcinii. Incredibil...
Va doresc la toate multa sanatate,voua si bebeilor vostrii

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Madalina, important e sa fie sanatos/sanatoasa insa socul e mare. Dupa ce te-ai obisnuit ca e baietel acum trebuie sa te obisnuiesti si cu ideea ca e fata . Dintre cei doi dr. mai multa incredere am in Botica dar era si sarcina mica, deci putea gresi. Lasa ca mai ai putin si afli ce este.

Beatrice ai fost geniala cu solutia si anestezia. Nici eu nu am auzit de detartaj cu anestezie si sunt terorizata de dentist.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Pentru cele care vor sa mearga la Filantropia, la cursul pentru parinti, o pot face incepand de miercurea viitoare, ora 17, cand incepe un nou modul. Din cate stiu, tine 4 saptmani cursul si pot veni ambii parinti. Eu intentionez sa merg, daca mai sunt si alte doritoare, spuneti, ca poate ne vedem acolo.

22+

Eu vreau ! Se fac inscrieri inainte sau pur si simplu te prezinti acolo?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

fetele salutare de la o ciorbita acra acra!

Tare m-ar interesa si pe mine cursul pt parinti de la Filantropia. E gratis? Da la final pt tatic si atestat dinala pt puericultura sa ii dea 5z de concediu ?

sugubina +15

Mergi la inceput