La Multi Ani,Alexandra! Mai-Iunie 2009(81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu iar batui in noapte fara somn...
Deci copii sunt sinceri! Dar ce aberatii spun unii.... Maine poimane vine careva si zice ca nu e bine sa alaptam deloc ca vezi ca nu stiu ce microbi ar mai fi.... Asta cred ca e o politica ascunsa la faza cu laptele praf! Ma mira ca persoane "scolite" spun asta...
Lauraa cred ca va distrati frumos! felcitari ca reusiti sa iesiti in club cu copil mic acasa! Multumesc! Distractie placuta la mare! Cred ca vremea va tine cu voi de acum!
Andata sigur ca da! Multumesc de vizionare! Ma bucur ca ai scris!
Cosminica bine ai revenit!
Beca dupa cum ti-a scris si Laura se vede in pozele din concediu un zambet de ingeras! Stii tu ca femeile insarcinate au o seninatate in privire! Ori la tine se vede clar!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

O mamica de la odiseea la care sunt acum a nascut la 25 de saptamani un baietel de 700 grame! S-a luptat 2 saptamani cu viata si ieri a pierdut batalia.... E asa trist....L-au botezat David Stefan din prima zi de viata!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI

David Victor, flacau de AlexsiMatei

Daniel, flacau de ramonaiani

fratiorului ....

David, "gradinar" de alynta

si mamicii....

DanaMi

multa sanatate, fericire si tot binele din lume

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

laurraa, cred ca a fost frumos in club....drum bun spre mare....

cosminica, multumim frumos....

carla si dicirstea, pentru indarjirea cu care sustineti alaptatul... si restul fetelor care inca mai alapteaza....

serialbastre, sanatate si sa fie totul bine pana la urma, ne pentru ei....

cris, acuma te tine Miru in noapte "sexy".... multumesc de intrebare, sunt bine, parca un pic obosita, dar nu foarte, ira Radoze ar umbla toata ziua, inca nu pot sa-l las sibgur, mie frica ca cade si se loveste, asa ca toata ziua sunt in spatele lui....

mada, da un buzz pe messenger si ne auzim....

andata, curaj si multa sanatate, sigur o sa se aseze lucrurile cumva....Dumnezeu e mare!!

clody, multa sanatate lui Razvan, sa ne tii la curent cu ce a zis medicul....

miruta, felicitari pentru "cutele" adaugate de Anto si sa folositi sanatosi noua masina....

Raluca_Ioana, sanatate Alexiei, bine ca ati dat peste un medic bun la urgente....

nicuratze,

oana_MVT, bafta fratelui cu job-ul si la loteria vizelor....ce bine ar fi sa fiti toti impreuna!!!!

anaela, mi si imaginez pe Darius si Bubu....ce scumpi trebuie sa fie....i-a nu ii mai deschide usa Danei fara aparatul foto in mana....hahahahaa, felicitari pentru mersul singurel a lui Darius, va pup pe toti si distractie placuta azi....nu, doar e petrecere la Dana acasa....

cam atat....noi astazi mergem la bazin...nu e chiar foarte cald, dar cand il vad pe Radoze cu tipa cand vede apa nu ma lasa inima sa nu mergem macar o ora....

pup tot stupul si sa aveti o duminica placuta.....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, David! Si multa sanatate!

Multi ani sanatosi pentru Daniel si David de Alynta!

Dana, La multi ani si multa, multa sanatate si un bebe mic cat mai repede...

Fetele cucuietele, ieri am hotarat sa incepem o casuta mica la tara. Ne cam incurca decizia asta, tinand cont ca avem o minune mica pe drum, insa nu prea mai putem da inapoi.

Lauraa, voi v-ati construit casa, imi poti spune cat v-a costat? Suntem la faza de proiect si m-ar ajuta sa stiu cam la cat se ririca o casa pe mp, ca sa stiu cat de mica/mare sa o facem...

Lucky, multumesc pentru ganduri, sa stapaniti si voi sanatosi casutza!

Relusha, distractie faina la bazin!

Alynta, si mie mi se intampla sa nu dorm. M-am culcat la 2 si la 6.30 m-am trezit... Acum nu mai are sens sa ma culc, pntru ca se vor trezi fetele in curand...

Andata, treceti printr-o perioada foarte grea, va doresc putere multa si intelepciune, sa nu ajungeti la discutii din cauza banilor

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

LA MULTI ANI DAVID VICTOR!!!
LA MULTI ANI DANIEL!!!

sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si sa aveti parte numai de bucurii in viata!!

eu ma pun pe citit acum, sa recuperez, ca ieri nu am mai putut intra.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

alic, . si la noi e mai greu cu dormitul de cand ploua. are multa energie si nu are cu ce o consuma. nu-i ajunge doar casa.

alynta,

carla, incerc sa-mi activez PM. sper sa si reusesc. te-ai mai odihnit???

beca, ce bine suna meniul tau... cat despre masina, noi avem un logan si incap f bine scaunul lui matei, arina (fara scaun, ca e mare de acum) si eu, fara sa ne inghesuim. nu stiu daca ar incapea insa 3 scaune. tu cum te simti?? ceva simptome??

andata, ma bucur ca ai mai intrat in stup. . capul sus!! sigur va aparea si soarele pe strada voastra cat de curand!!! trebuie doar sa fii optimista. felicitari printesei pt mersul singurica!!!

clody, tinem pumnii sa fie totul bine! multa sanatate va dorim si asteptam sa ne spui ce ati facut la dr. a fost racit razvanel in ultima perioada?? a avut otita??

trimit si revin, sa nu se schimbe capitolul.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu drag la un nou capitol

Capitol nou

Mergi la inceput