La Multi Ani,Alexandra! Mai-Iunie 2009(81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dici, . Cum vine il trimit la specializare, poate se mai iveste ceva. Deocamdata nu are decat pe managementul resurselor umane.
Totusi explica si mie cum e treaba cu job-ul ala bine platit: respectivul plateste bine dar nu da banii la timp?

Clody, offfffff. Tin pumnii sa nu fie nimic grav.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Adata, da, cam asa ceva. Daca vrei amanunte ne auzim pe mess, am acelasi id.

Clody, il dor umflaturile alea? Poate e vreo ciupitura.

Pe Th l-a ciupit un purice chiar in ziua cu vaccinul. Avea 3 galme rosii pe picior de era sa fug la urgenta cu el, crezand ca e vreo reactie de la vacin, noroc ca m-am uitat si pe piciorul celalalt si am vazut intepatura.

Sper sa nu fie nicio problema umflaturile

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Hello!
ne-am intors si noi ieri de la tara,tare bn a mai fost .anto a mai adaugat un rand de cute caci a bagat in ea non stop,a dormit tare bn,s-a jucat tare frumos afara,a invatat o gramada de lucruri.

am citit tot dar nu am mai retinut mare lucru.

IOANA...felicitari din inima.sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copil frumos ,sanatos si bun ca cele 2 printese.curaj,va fi bine.

CLODY...nu stiu daca sunt la fel dat Antonia are noduli mobili in ambele parti aproape de la nastere ,2 doctori mi-au spus ca sunt ok daca nu deranjeaza,poate fi de la o raceala netratata sau diverse alte motive si ca pot disparea in timp.si stiu ca mai erau fete ingrijorate de acelasi lucru si au primit acelasi raspuns.il deranjeaza?mergeti oricum la medic.

noi nu am fost inca la vaccin,nu ne-a sunat dr.de luni incepem si d3.
am reusit in sfarsit sa ne luam masina,am optat pt un break pt ca e tare greu cu bagajele cu un copil si ne-am luat un fiat stilo.

anto a adormit suparata pt ca am certat-o ...a inceput sa loveasca ,ii spun de mii de ori ca nu e voie ,o cert si imediat lasa buza si plange.dar nici eu nu ma las intimidata...trebuie sa inteleaga de acum ca daca mama a spus ca nu e voie ,nu e voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salut!suntem si noi putin prin zona.
Multumim fetelor pt urarile pt Alexia si pt masina.ne bucuram tare mult de ea si merge super bine.nu e mare lucru,e doar Golf 4 variant din 2005 insa prin faptul ca e mai nou decat cealalta e ff bine.insa acum speram sa dam repede masina cealalta ca sa ne recuperam o parte din bani.
Ioana...felicitari pt noua sarcina care iti doresc sa fie una fara probleme,sa ai un bb sanatos si la termen si sa fie ce va doriti voi.
Serialbastre...multa sanatate bb-linei si mamaicii!
Gabi si Clody...sanatate multa puitilor!
Miruta...felicitari pt masina.din propria experienta iti zic ca o masina mare e ff folositoare cand ai copil.sa o stapaniti sanatosi!
Eu sunt daramata.ieri seara am ajuns cu Alexia la urgente fiindca nu se simtea bine deloc si acolo ne-a spus ca are bonsita acuta cu modificari spastice,gatul e rosu si puroi pe o amigdala.era sa pic jos cand am auzit.si doar alaltaieri am fost la dr ei de familie si ne-a dat un tratament ff slab si cand am vazut ca starea ei se inrautateste am sunat-o din nou si mi-a zis ca sa o sun azi dupa ora 3 sa o vada din nou.noroc ca ne-am gandit sa mergem la urgenta ca daca nu zicea dr de acolo ca facea aprindere la plamani.ne-am hotarat sa ne mutam la alta dr.acum are tratament cu antibiotice injectabile,plus med pt diaree si pt tuse.azi am avut o zi horror,cu multa maraiala si doar vreo 30 min de somn.sunt rupta asa ca va las ca ma pun la somn si eu.sper din tot sufletul sa fie bine micuta si maine sa avem si noi o zi mai buna.imi e asa de mila de ea,micuta mea!sa te faci bine scumpetea noastra!
Va pup si sa ne citim din nou curand!noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Ioana, felicitariiiii !!! Oare se adevereste visul meu de cand eram cu Bubu in spital? Sa dea DD sa fie BB sanatos, restul nu conteaza, le faceti voi, stii cum e si la noi ca am mai vb noi pe tema asta.

Raluca, Multa sanatate Alexiei, bine ca ati fost la alt dr si au descoperit pb si poate o sa aveti noroc de unul maibun de acum inainte

Miruta bine ati revenit si ma bucur ca i-a mers Antoniei atat de bine la tara

Mada, bine ati revenit si voi, am vizionat pozici tare frumoase

Andata imi pare rau ca aveti pb , dar din cate imi amintesc oricum nu era prea bine acolo si sotul avea ceva pb cu spatele, asa ca decat sa isi termine si el sanatatea si sa fie si departe , mai bine acasa cu voi si cu D-zeu inainte gasiti voi o rezolvare cand nici nu te astepti. va doresc multa putere sa treceti peste toate

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara si de la noi,,imi cer iertare ca am chiulit.

V-am citit,dar mereu pe fuga,oricum am vazut toate pozele,de la ALIC,MIHAELUTZA,ALYNTA,IOANA,MADA,DICI,YIOANNA,GABI,si sigur am uitat pe cineva

IOANA,sarcina usoara si sa fiti sanatosi amandoi (sau amandoua)
O sa fie al naibii de greu,dar si frumos

DANA,,imi pare rau de necaz,data viitoare va fi sigur cu noroc.

MADA,,sa treaca odata durerile de dintisori( pozele alea in care sunteti pozati cu spatele sunt super)

ANDATA,,eu chiar nu stiu ce sa-ti zic,stiu ca pana va iesi soarele pe strada voastra mai trebuie sa si mancati..imi pare rau ca nu a mers jobul in Germania.

MIRELA,,sa mai pui poze sa vedem pe Antonia cum a crescut.
( sa stapaniti sanatosi masinuta,ma bucur pentru voi!)

LAURRA si LUCKY,felicitari pentru casute,sa aveti o viata frumoasa in ele! ( Laurra,te inteleg,eu in tinerete am facut precontract la o garsoniera de 49 mil si nu aveam decat 26 mil in buzunar,lasa ca platiti voi si ratele)

CARLA,bine ai revenit

CLODY,,sper sa fie totul ok cu Razvan.

RALUCA,multa sanatate Alexiei

ANAELA,,felicitari lui Darius pentru mers,eu as fi luat-o la rost pe cucoana care ti-a zis sa-l schimbi ( ce facusi...m-ai turnat?)

Va pup pe toate,o noapte usoara
(PHILIP,mi-e dor de tine,cand vii din concediu?)

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Ioana felicitari, aduna-ti puterile si mergi mai departe. Capul sus ca ai o familie minunata si vei mai avea inca o minune mica cu parfum de lapte. Sa iti dea DD un copil sanatos.

Otilia eu ii dau Sulphur 30 cate 5 bilute pe zi. Asta sunt homeopate.

Ana prietena ta are cetatenie dubla? Parintii mei s-ar muta aici daca ar castiga si fratele meu loteria vizelor. Sa speram ca o va castiga anul asta.

Lukyblue sa stapanit casa sanatosi.

Maria e asa simpatic Eduard cand se loveste. Desi stiu ca il doare si ar cam vrea sa planga el da na-na si pleaca mai departe iar mai tarziu cand isi aduce aminte se duce mai da na-na o data.
Andreea un gand bun pentru cumatra ta si fetita ei.

Andata, nu stiu cu ce as putea sa te ajut. Fratele meu a ramas fara servici acum cateva lui si tocmai e pe cale sa semneze un contract sa plece pe o platforma in Indonezia. Cica e bine platit, lucreaza 2 luni cu 1 luna acasa. Sotul tau ar fi interesat de asa job?

Dici fratele meu e specializat in protectia muncii, daca sotul lui andata nu e interesat si daca fratele nu primeste contractul cu Indonezia ai putea sa il ajuti pe el?

Raluca sa stapaniti masina sanatosi si sa se faca Alexia bine repede.

Sa aveti un weekend placut.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara,

cum Dana s-a dus la culcare mi-a venit si mie randul sa intru sa vad ce ati facut astazi.

Luckyblue, felicitari pentru progresele Sarei, ne bucuram ca i-a placut fetei la centrul de distractie si inca o data felicitari pt casuta voastra, sa de-a Domnul sa aveti parte numai de bucurii in ea.
Maria ma bucur ca Darius este mai bine.
Raluca Ioana sa stapaniti sanatosi noua masina, vad ca a primit Alexia cadouri nu gluma
Mihaelutza,Otilia vad ca va tineti si voi de facut prajituri eu am facut ieri doua tavi de pandispan cu capsuni si zmeura, doua pentru ca se mancase prima tava si ai nostri barbati nici macar nu ajunsesera acasa prin urmare am mai bagat repede o tava ca sa nu bage ei de seama :D, nu va spun cum aratau Darius si Bianca dupa ce au mancat prajitura, manjiti toti pe la gurita de fructe, erau haiosi foc.
Dicirstea ma bucur ca macar te-ai simtit bine la intalnirea cu fostii colegi, iar motul baiatului il luati voi cand o sa puteti, am tras cu ochiul la pozele cu baietii Theodor eu un frumos iar Matei vad ca sta mai mult cu fetele la gradi .
Ioana eu zic sa stai linistita si sa te bucuri de aceasta noua sarcina asa cum ai facut-o si la fete, daca Andrei e increzator nu vad de ce trebuie sa iti mai faci probleme pana la urma el e stalpul familiei, nu? oricum el te ajuta foarte mult si isi iubeste foarte mult fetele asa ca sunt mai mult ca sigura ca se va stradui sa va fie cat de bine se poate, eu una sunt asa de fericita pentru voi de nici nu iti poti imagina.
Relusha poze ceva din concediu nu ne arati si noua?
Mada am vazut pozele cu Ianis iti seamana foarte bine si vad ca el nu manaca nisip cum face Darius, Bubulina, Miruna si alte albinute.
Gabi sanatate multa lui Tudor.
Serialbastre ne rugam pt bebelina prietenei tale sa ii fie bine ca sa se poata juca cu Cezara.
Otilia multumim.
Mihaelutza si noi cand am primit prima data indemnizatia ne-a venit si cea din urma, mai bine te duci si verifici ca sigur trebuia sa ti-i dea.
Ioana ma bucur ca esti mai bine.
Andata bine ai revenit, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat cu sotul tau, poate e mai bine sa vina acasa asa te ajuta si pe tine si totusi poate isi gaseste un job aici, pupam fata sa se simta bine in continuare si multumim foarte mult pt urarile in avans.
Clody, da ai incercat sa pui tu mana acolo sa vezi cum reactioneaza, daca il doare sau nu?asteptam sa ne spui ce faci la doctor cu el, pupam baiatu sa fie bine.
Miruta ne bucuram ca v-ati simtit bine la tara si ca Antonia este bine, asteptam si noi pozici cu fata, da?
Raluca offffffffffff da ce mai trageti si voi, pupam fata sa fie bine si sa nu o doara rau intepaturile.
Elena va pupam si da te-am turnat nu era si normal? poate reusim sa ne mai vedem si noi saptamana viitoare acum ca e si Bubulna bine.
Oana din cate stiu eu, are rezidenta dar nu stiu sigur cum e cu asta, plecase acum trei ani ca sa isi ia si ea dubla cetatenie, mai multe nu stiu sigur sa iti spun si nici nu ma pricep prea bine dar o intreb si iti spun, tinem pumnii sa castige fratele tau loteria vizelor anul acesta.

Despre noi putem sa va spunem doar ca ieri cand s-au vazut astia mici mi-a parut tare rau ca nu am avut cu ce sa ii filmez, sa il fi vazut pe Darius ce o luase pe Bubu de gat si nu ii mai dadea drumul, erau asa de dragalasi de iti venea sa ii mananci iar acum se comporta la fel ca si inainte numai ca nu se mai trag asa de mult de par si nu se mai musca, asa doar cate putin ca sa isi arate cat de mult se iubesc ei verisorii.
Darius a iesit cu tasu afara in seara asta si mi-a zis tasu ca a mers foarte mult pe afara si bine, ma bucur pt ca pana acum nu a mers singur pe afara mai ales ca el a inceput sa mearga abia de o saptamana.

Nu stiu daca mai apuc sa intru in wk asa ca uram si noi LMA pentru David Victor de Alexsimatei ( mamico mai da-ne si noua cate-o veste) si Daniel de Ramonaiani, sa cresteti mari sanatosi si frumosi.
Danielooooooooo, fato da aveti bani nu gluma de stati atata la munte :D, va pupam si asteptam vesti de la voi.
Pupam pe toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Eu nu pot dormi! Am fost de 10 ori la baie! Am mutat mezinul in patul lui ca a adormit cu fratesau! Cel mare s-a trezit plangand cu "mama"! Si vazand ca somnul nu vine m-am asezat la calculator sa vad ce mai ziceti! maine probabil voi fi chioara de somn!
Clodyac hai ca nu mai este mult pana luni! Incearca sa nu te panichezi asa rau!
Andata iti inteleg nelinistea! Hai ca poate totusi va veni ceva bun!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miruta sa stapaniti sanatosi masina! Deci vati culcat suparate?! Pana dimineata uitati amandoua! Si al meu face figuri! La cat e de mic trage de fratesau sau ii da cu ceva in cap, il cert, se apuca si cel mare si-l imbranceste pe buna dreptate! Nu-mi place sa-l menajez cu toate ca e mic, deoarece acum se formeaza ca om! Sotul meu are tendinta cand vede ceva rasturnat sau e vreo cearta intre baieti sa-l certe pe David! Ii atrag atentia de cate ori e vina celui mic! Eu am fost cea mare si pentru ca eram "mai mare" o incasam si pentru mijlocie(sora mica a venit mai tarziu)!
Raluca Ioana la cum spui tu ca ai patit chiar e necesara schimbarea doctorului! Ma gandesc ca prostu' ca puroiul ala de pe amigdala oricum il vedea! Si la asa afectiune nu scapa nimeni fara antibiotic puternic! Bine ca ai avut intuitia sa pleci la urgente... Mi-e groaza de ce pot auzi... De maraita va mai fi o bucata de vreme! Banuiesc ca are branula si nu ti-o inteapa de fiecare data! Multa sanatate! Ai sa vezi ca se pune repede pe picioare! La voi e prima raceala mai grea?!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput