La Multi Ani,Alexandra! Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 15
otiliap spune:
mihaelutza, noi am primit anul trecut in august sau septembrie toata alocatia restanta.
maria, la voi e prea cald, la noi e prea frig si mai si ploua. toata saptamana am tinut-o intr-o ploaie, putine au fost momentele in care se putea iesi afara. si nici gand sa se opreasca, dimpotriva, avem alt cod galben.
beca, felicitari pt sarcina!! nu trebuie sa-ti faci ganduri de acest gen, ai tot timpul din lume sa slabesti, cu scaunele de masina sau carucioarele sigur nu vor fi probleme... asa ca... important este ca tu si bebe sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara, fara greturi si alte probleme, sa ai o nastere cat mai usoara.
mada77, felicitari pt lungime si greutate!!! lui ianis, sa-i iasa repede dintisorii fara durere!! sunteti o familie ff frumoasa!!!
beca, ai multa, multa grija de tine. odihneste-te cat poti si nu ridica greutati mari. va fi totul bine in final, din toate punctele de vedere, vei vedea.
gabi78, multa sanatate lui tudor!!!
serialbastre, multa sanatate mamicii si bebelusului!! dumnezeu e mare!
va pup. ma bag la facut placinta cu branza. sa aveti o zi cat mai frumoasa!!!
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
alic spune:
Beca, pentru o perioada scurta n-o fi bai sa stati cu ai tai; plus ca te-ar putea ajuta mult in ce priveste copiii, asa ca e posibil ca tot raul sa fie spre bine
Otilia, ce harnicuta esti! ce miros imbietor trebuie sa fie in bucataria ta
Cris, ce face Mirunel?
Naty abia a adormit, se pare ca daca stam numai in casa, nu-i destul de obosita ca sa faca nani; eu v-am scris repede si ma duc sa mai citesc, ca-s in urma rau; mi-a trasnit o idee de centrala termica si vreau sa fac un calcul cam cat ar ajnge cu totul...
vedem...
oare e posibil sa nu ne mai taie astia indemnizatiile? ce bine ar fi
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
ramonaiani spune:
Bebe Beca felicitari pt sarcina.
Intr-adevar, cel mai important e un bb sanatos, fie el fratioara sau surior .
Parintii de fete sunt mai blanzi, e o bila alba ca va mutati cu ei. Sigur te vor ajuta cu fetele mai maricele, o sa poti sa respiri si tu altfel. Sarcina usoara iti doresc.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
mihaelutza_c spune:
buna fetele.
BECA feeeeelicitaaaariiiii!!!multa sanatate si curaj,totul va fi bine.
se pare ca e sezon de gravideala,asa ca...multa sanatate tuturor si...dati bataie,noi mai asteptam pana la anu,dar nu zic hop...vorba aia,poate poate.
serialbastre sanatate prietenei si bebelusei,sa fie totul bine.
o sa ma duc sa intreb si eu de ce nu mi-a venit indemnizatia restanta,astia-s nebuni rau...
SPOR LA PLACINTA,asteptam si noi,k eu v-am chemat ieri la gogosi
tu fete azi i-am facut la Deiuta legume cu ficatei de pui,da...ce sa va zic...asa bine i-a placuta papat tot tot tot.in schimb,cartoful nu il mananca sub nici o forma
la toata lumea
alynta27 spune:
Otilia multumesc! Dar ce harnicuta esti tu!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Otilia, nu stiu cum sa-ti dau schema, ca nu ai activat PM. Adauga-ma tu in lista de mess sau da-mi ID-ul tau sau o adresa de e-mail.
Just in case... in ce masina intra 3 scaune de copii in spate?
Editez sa va zic 2 lucruri:
- Larisa a dormit pana acum de 3 ori cate o ora jumate azi, deci urmeaza o noua noapte "sexy" (Cris, [pup) )
- Azi mi-a tras-o Saby, cu intonatia de rigoare: "ti-am zis de 100 ori in supermarket ca vreau apa" .
alynta27 spune:
Ia uitati la ce am ras :
http://www.youtube.com/watch?v=hXVmPBLdjzk
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bebe Beca spune:
Pup fetele, azi am gatit salau cu legume (vanata, ardei, ceapa, dovlecel) si apoi am mers la piscina si apoi la Maslu. Acum am ajuns acasa, ma simt bine, incepe sa imi apara un zambet in coltul gurii. Am incercat sa-i spun mamei astazi, nu mi-a iesit, mai asteptam
Alice, mutarea cu parintii mei este ceva permanent.
Carla, noi avem un passat. In el incap 2 scaune si pe mijloc intra Rebeca, inghesuita tare. adica fara loc de manevre, doar cat sa stea si atat.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
andata spune:
Buna seara, stup.
Urez iar cu intarziere LA MULTI ANI fericiti dragalaselor
Stefania Alexandra de yioanna_s
Maria Ioana de Flobaby
Sara Magdalena de luckyblue
Ana Matilda de memo3nov
Alexandra de bettyR