La Multi Ani,Alexandra! Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 14
Bebe Beca spune:
Sunt o multime de ganduri care nu imi dau pace, noroc ca andrei este mai relaxat si imi spune intr-una ca va fi bine. Firma noastra nu mai merge (adica firma familiei mele) si a ramas firma pe care andrei o are cu fratele meu sa faca treaba pentru toti, lucru greu de realizat. Deci situatia financiara nu mai este atat de buna. Trebuie sa vindem apartamentul in care stam acum (este luat pe firma si impozitul pt el este de vreo 9000 ron pe an) si sa ne mutam cu parintii mei, alt noroc fiind ca este acolo o casa mare, nu o sa ne calcam in picioare, dar... nu o sa mai fim singuri. Asta tot vis-a vis de situatia financiara. Dar nu de asta imi fac eu probleme, ca bani o sa facem noi cumva sa traim, nu asta-i baiul. Dar asa nu ma incanta ideea ca, dupa atatia ani de stat singura, sa ma intorc la mama si la tata...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
gabi78 spune:
Intru doar sa ii spun Ioanei FELICITARI!
Sa iti ajute dumnezeu sa poti duce sarcina cu bine si sa ai un copil sanatos.
Tot ce spui tu ni s-a intamplat si noua cand am ramas insarcinata cu Bianca. Desi era doar al doilea am infruntat multe priviri incruntate din partea familiei. Eu eram foarte stresata pentru ca incepusem serviciul si numai pentru ca aveam oportunitatea avansarii si stiam ca atunci cand am fost insarcinata cu Tudor mi-au pus bete in roate si nu am putut sa ma inscriu la concurs. Rautati. Acum eram in aceeasi situatie. M-am stresat f tare si mi-a fost foarte foarte rau in primele luni de sarcina. Oboseam, nu puteam sa fac mai nimic, eram tot timpul nervoasa si numai d-astea.
Asa ca iti doresc sa lasi deoparte orice urma de ingrijoare, sa priveste partea frumoasa a lucrurilor (nu ti-e dor de mirosul de piele imbibata de laptic?) si cu Dumnezeu inainte!
Nu pot sa va mai spun decat ca Tudor face febra incontinuare, scade f greu si se vaita ca il doare fruntea. Disera avem programare la dr.
MADA77 spune:
Feciorul misuna cu un castravete in mana..asa ca mai pot arunca un ochi la voi.
Gabi,Raluca,sanatate la puiuti.
Ioana,offf...numai tu stii cum se zbate sufletul tau.Multa sanatate si putere si sigur lucrurile se vor aseza cumva.
Alynta,multumim.Voi sunteti un exemplu de familie unita.Multa putere sa aveti in continuare.
Relusha,va pupacesc cu dor.Poate ne auzim pe mess..ca mi-e dor de micul blond.
Sesiune incheiata pentru moment.
Pup stupul.
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi78 Intru doar sa ii spun Ioanei FELICITARI! Sa iti ajute dumnezeu sa poti duce sarcina cu bine si sa ai un copil sanatos. Tot ce spui tu ni s-a intamplat si noua cand am ramas insarcinata cu Bianca. Desi era doar al doilea am infruntat multe priviri incruntate din partea familiei. Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09) |
Si la voi au fost discutii la Matei! Eu acum am "sarit" cu informatul cateva persoane tocmai ca sa nu ma bulverseze! Si suntem asa fericiti! Mai ales ca nu trebuie sa d-au nimanui explicatii!
Sanatate copilului! Ufff!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Multumesc Mada !
Beca cu DD inainte! El va dat copilul si tot El va avea grija de amandoi! Eu zic sa nu mai "calculezi" nimic si sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine! Intre cezariene va fi aproape doi ani( fara 3luni,nu?!)Sa vezi ce fericite vor fi fetitele cu un nou bebe in casa! Sotul e alaturi, va impacati! Ai noroc ca Rebeca e mai mare si ai cu cine sa te intelegi! Conteaza cand are sa-ti intinda cineva si un pampers! Eu ma bucur sincer pentru voi!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Mada, v-am admirat iar pe toti .
Ioana, zic aici fiindca nu esti pe mess si-mi pierd ideile.
1 - Niculescu recomanda 2 ani intre nasteri in toate cazurile, nu doar la cezariene, nu te speria de asta.
2 - Rebeca este destul de maricica, nu va fi ca si cum ai avea 3 copii mici. Eu admir optimismul Alyntei.
3 - am inteles problema cu firma si apartamentul. Cu firma poate se vor mai aseza lucrurile. Cu apartamentul ma gandesc la varianta de a-l vinde pe acesta si sa va luati 4 camere, va mai raman si bani, de ce neaparat sa te intorci la parinti?
4 - ...n-ar fi frumos sa vezi cum e sa fii si mama de baietel? Sau de 3 printese?
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Bebe Beca spune:
Carla, apartamentul este pe firma, firma ii ramane fratelui meu, implicit banii de pe apartament se duc la el. Discutie lunga, nu intru in detalii. `Nu avem bani sa ne luam altceva si am ramas la decizia de a ne muta cu parintii, avem 3 dormitoare acolo, baie fiecare si living, parintii mei nefolosind livingul. O sa ne ciocnim la bucatarie doar, insa trag nadejde ca va fi totul bine.
Optimismul alyntei este contagios si merita tot respectul!!!
Si daca ar fi un baietel ar fi minunat!!! `Insa...nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta, mi-e teama ca as fi dezamgita putin, cu toate ca cel mai important este sa fie un bebelus sanatos, fetita sau baiat, hotaraste Dumnezeu asta, poate tine cu noi.
Va multumesc tare mult pentru incurajari, sunteti minunate.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Serialbastre spune:
Ioana felicitari! Iti doresc sanatate si limpezirea gandurilor!
De ce zic ceilalti sa nu-ti pese, sa nu te incarce vorbele lor.
Despre statul cu ai tai, te inteleg. Si noi inca ne gandim la optiunea de a ne muta impreuna, intr-un apartament mai mare ... in fine, is multe bile albe si multe negre. Deocamdata stagnam, dar iti inteleg temerile.
Cand citesc de atatea viitoare mamici pe aici, parca-mi vine dorul ... si parca ma gandesc ca vreau si eu ...
Eu intrasem sa va zic altceva: a nascut prietena si cumatra mea! La doar 31 de saptamani, o fetita de 1450g. Acum e intubata, dar a respirat un pic singurica. Ne rugam sa fie bine!
O zi linistita va doresc! Eu sunt foarte agitata, Cezara sigur simte si ea agitatia mea ca e cam nelinistita.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC
otiliap spune:
buna fetele!
am terminat de facut ciorba de pui, ardeii umpluti sunt pe foc, matei doarme, asa ca ma pun pe citit.
alic,
alynta, ai un sot de invidiat. putini sunt asa. si al meu ma ajuta cat de mult poate. de ex, el e cel care ii face baie lui matei. de la nastere.
cat despre socrele... cam toate is asa... nu te mai gandi la ea, ci la familia minunata pe care o ai.
anaela, multa sanatate lui darius.
cris, saru/mana de reteta. sigur o incerc, insa nu azi, ca-s terminata. azi imi propusesem sa fac o placinta cu branza de vaci, dar mai pe seara. poate incerc maine pateurile, ca tot am ciuperci proaspete in frigider. cum e teroriciul de la vaccin??
alynta, felicitari pt maselute!!!
maria, tie si lui darius cel cuminte!!
carla, larisei, sa treaca durerea de la vaccin!! la fel mi-a spus si dr mea despre colostrum. spunea sa incercam sa-i ridicam imunitatea organismului, sa vedem daca n-o scapa de la sine de dermatita. nu stiu ce inseamna dermatita veche, el o are de la 2 luni. pana atunci, niciun semn. de unde se cumpara toata produsele de care mi-ai spus tu?? si da, as vrea schema pe zile, daca poti sa mi-o dai si sa mi-o explici. multumesc mult.
bravo pt alocatie!! in sfarsit...
raluca ioana, multa sanatate printesei!!! felicitari pt masina!
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
CarlaV spune:
Andreea, sanatate multa fetitei! Cumva o veti scoate si voi la capat .
Ioana, am inteles problema. Te simt mai increzatoare, cu siguranta timpul va rezolva multe probleme .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"