Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)
Raspunsuri - Pagina 20
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aida_dolce buna mamici si viitoare mamici.eu am 25 saptamani si sunt din pitesti.e cineva din zona?o sarcina cat mai usoara in continuare va doresc si sa avem bebei sanatosi.eu o sa am o Biencutza,am avazut ca mai sunt,le pup pe toate |
Bine ai venit!

Tina,
cu
(29+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
maya71 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Buna dimineata si o zi perfecta si pentru albinuta Maya ![]() Burtica de 29 + |
Multumesc Alexzuzu!
dar numai perfeta nu a fost... bine ca am ajuns acasa, zici ca a avut 36 ore ziua aceasta.De azi dimineata... acum am reusit sa ajung acasa si sa mai intru nitelus, sunt 'stoarsa' pe ziua de azi.
Si mai am un 'exercitiu', acum 10 zile am cumparat o masina de spalat(digitala) cu incarcare pe verticala care nu avea instructiunile de folosire... am dibuit eu dar... nu vrea sa 'functioneasca'... are personalitate se pare... cred ca nu merge senzorul de nivel apa... pe/o parte intra apa, pe cealalta iese
... asta sa fie 'baiul'O seara linistita fetelor!
Cred ca ma bag la scutece si ma delectez nitelus... cu veselia voastra pe ziua de azi.
mihaelka77 spune:
Buna seara fetelor
Am incercat sa recuperez ultimele capitole dar am citit cam "pe sarite". Din ce am reusit sa citesc sunteti bine, sanatoase si bebeii cresc...![]()
Eu am intrat in 28 saptamani; respir oarecum usurata ca mi-a fost teama cu placenta mea sa nu se intample ceva rau. In ultimul timp am avut contractii nedureroase si ma mai apuca panica dar...saptamana dupa saptamana timpul trece si asta e un semn bun...
28+
ana_25 spune:
In sfarsit mi-am facut pofta! Am mancat ca purcica dovlecel pane cu usturoi!
.Acuma ma pun in pat si ma uit cu sotu' la "eu cand vreau sa fluier,fluier" ca tocmai l-a dat jos de pe net.
Alexuza azi am fost la dentist mi-a bagat medicament acolo,mi-a pus plomba provizorie si a zis ca luni imi pune surubul in radacina si sper sa termin de tot cu ele.
maya mai ia o pauza,odihneste-te!
Eu va zic noapte buna si
butticile!
Ana
24+
Maia Elena
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Raluca multumesc pentru poezie. Si eu am acelasi sentiment, si pe mine ma apuca lacrimile cand o citesc, chiar si acum. Asa am fost tot timpul, si sotul m-a gasit odata citind-o si bocind, eram pe la inceputuri, nu-i venea sa creada! ![]() Cristina 25+ |
Ralu... acuma am vazut mesajul... poezia am citit/o de prima oara si... acum o reciteam... zici tu? Sa te auda DD.
Daca/ti spun ce fac eu de obicei dupa ploaie... zici ca sunt dusa rau de tot: in primul rand imi vine sa ma descalt si sa merg desculta prin iarba, pe urma... pe alei, strada... ce/o fi... daca vad un melcusor (mi/e tare mila de ei) vad in ce directie vrea sa mearga si il pun de partea cealalta(ii fac un shortcut) acolo unde e in siguranta. Daca sunt in gasca... pe toti ii iau, unul cate unul. Cand eram mica, din greseala am calcat pe unul si... mi/a ramas in urechi sunetul acela... si ma doare cand ii vad calcati... de fapt ptr fiecare buburuza, vietate, animalut, plantuta... orice... ma doare inimuta si sufletelul

Asa ca am 'dat apa la soricei' la poezioara...
Multumesc!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Voi ce parere aveti despre batista bebelusului ? a-ti folosi ? Burtica de 29 + |
Foarte buna! Neaparat de avut in casa! Multa lume e "speriata" ca o pui la aspirator, ca lezeaza narile etc! Dar nu! Prin sistemul de tuburi presiunea nu e mare si nu face rau, doar scoate mucii! Pompitele nu o fac la fel de bine! La raceli nu facem fata fara ea! Daca ar fi sa pierd o piesa sau sa crape cumpar alta!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ana vizionare placuta! Profitati cat puteti de timpul "liber"!![]()
Maya ocupata fusei! Dar ce nu-i d-ai de capat?! Ai bagat ceva la spalat?! Vezi sa scoti barele de protectie de la ea ca daca nu "danseaza" si scoate zgomot!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lucianna_83 spune:
Hello.
maitreyi, daca e ceva ce aceepta oricand este apa, asta nu-i lipseste si nu pt ca i-o bag eu mereu sub nas ci pentru ca vrea el sa bea. Oricum in seara asta a fost mult mai bine si mai vesel, nu s-a omorat cu mancarea, dar faptul ca am iesit afara, a alergat, a vorbit, a vrut si baita....acum e deja la nani, e tot ce pot sa-mi doresc. 
O sa-l urmaresc la noapte si sa speram ca maine papa mai consistent.
Noapte buna.
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

25+