Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(13)
Raspunsuri - Pagina 8
simis spune:
Neata feteleeee!
Lasa Simo nu te necaji ca luna asta dc mergi in concediu si te relaxezi poate poate se intampla minunea!
Laura tinem pumnii pt licenta si pt eco!
Eu am fost ieri la eco, dar nu s-a vazut inimioara ca probabil e prea mica sarcina si a zis sa ma duc in 14 ca atunci ar trebui sa se vada. In rest totul e ok, zice ca e prinsa bine, DAR nu stie exact sa imi spuna dc e un sau 2 . Eu i-am zis sa imi faca poza din pozitia in care e numai unul ca nu ma vad prea bine cu 2Asta e, stiu ca sunt nerecunoscatoare, dar nu ma pot vedea cu 2 bebei nicicum. Abia astept pina in 14..
Jaguar cum esti?
Restu fetelor nu ne mai spuneti nimic?
Pogonici imi pare rau ca nu pot sa iti spun nimic ca nu ma pricep deloc
pupacesc toooate fetele!!!!
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor vreu un ajutor de la voi..sfaturi miam facut hormonalele de ziua 3 si astea sunt rezultatetele FSH 11,4 mUI/ml-- faza foliculara 2-10 LH 5,84 mUI/ml- faza fol 1,1-11,6 Estradio-59,8 pg-ml -fz fol 12,5-160 prolactina37,3ng/ml-fz fol2,39-25,12 deci prolactina este marita.....de ce nu stiu cele care stiti sa mi dati un sfat va rog sami spuneti ce sa fac..ca nu pot aj acum la nici un dct sami vada rezultatul anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
Buna ziulica fetelor,
Pogonici, nu intra in panica, prolactina se rezolva ff usor cu tratament,,,,
FSH e putin marit, dar si asta se rezolva.
Si eu am avut prolactina mai mult de dublu, dar in 2 luni eram ca nouaaa
Eu zic sa-i dai tu frumusel un mail la doftorasul cu ochi albastri,
si sigur iti explica el ce ai de facut.
Am mai citit parca de cineva care la fel avea prolactina marita si
dr ia dat tratam.
Multa bafta sa rezolvi toate si sa mergi linistita la fiv!
jaguar spune:
Simiii si pentru bebe
E prea devreme pentru eco, de aia nu s-a vazut, dar peste 2 sapt
sigur o sa vezi samburelul acolo
Eu sunt la fel, ma dor toate, cred ca imi vine ciclosul,
ca ma tine asa o "ameteala" pe la burtica si ma doare mijlocul
Dar totusi ar fi cam devreme sa vina, na vedem ce o mai fi....
Va doresc o zi minunata!!!
pufoasalaura spune:
simis cat ar. tb sa aiba bebe?ca sa stiu daca ma duc degeaba la eco marti.cica dupa 28 zile de la conceptie, ar tb. sa-i bat inima.asa am citit...
jaguar hai si tu pe langa noi... sa ne tii de urat...
oricum, ca o completare, de cand am aflat de sarcina toate parca merg unse.sa ma fi doborat optimismul?
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufoasalaura feteloe,scuze ca v-am parasit.examenul de licenta s-a soldat cu un 10!!! yupiii. |
FEEELICITAARIIIII!!!
Bravoo Lauriciiiii pentru nota maximaaaa
Cat despre eco, stiu ca ar trebui sa fie cam 6-7 sapt de la ultimul cm
ca sa se vada la eco...
Bafta daca mergi marti!
Eu sunt la fel de "ametita", ma simt asa fierbinte, am o stare
subfebrila , dar nu am sarit de 37,5....
Chem pompierii daca nu imi trece
Va tzuuccc pe toateeee noapte buna
pufoasalaura spune:
jaguar,cica temperatura la gravide este mai mare decat in mod normal.
eu am intre 37.2-37.6 intrarectal, si ard... nu intru in panica!!!
temperatura la gravide se considera peste 38 intrarectal,>37.5-oral,>37.2 axial.
cert este ca transpir la disperare,iar dimineata sunt lac.
ALINAOPREA spune:
Buna fetele cucuietele!
Am avut ceva probleme cu PC-ul si nu am putut intra de vre-o saptamana, si tare mult mi-ati lipsit !
Dupa rezultatul negativ la beta din 25 iunie mi-a venit si CM pe 28 si am inceput din nou stimularea pe 29 iunie.
Azi sunt in ziua 6 de stimulare si am programare la eco abia in ziua 15...ca nu s-a putut mai devreme.
Sper sa mearga totul bine si sa pot face inca o IAS luna asta,caci luna viitoare proful e in concediu, si cum rabdarea mea e pe sfarsite, in septembrie voi face FIV 2 daca nu cumva reusesc cu IA nr.3 de luna asta.
Va poop dulce pe toate si sa auzim numai de bine!
Alina in asteptarea unei minuni de
alinushali spune:
laura felicitarii pentru nota de la licenta
simis cate saptamani ai ?la mine s-a auzit inimioara la 6 s si 3z...poate e prea mic bebe....tin pumnii pentru urmatoarea eco
alina imi pare rau ca nu a reusit IA.....luna asta o sa fie cu noroc uite niste
jaguar ce sunt cu poftele astea....ne dai vesti.....liniute duble....nu tine pentru tine spunene si noua
simonali eu stiu ca la mare se fac cei mai multii bebei , ca acolo e liniste ,soare, no stres si sunteti numai voi doi, asa ca nu renunta uite si pentru tine multii
si pentru restul fetelor fara numar
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 6+
momente din viata
puiu
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
bb
pufoasalaura spune:
multumesc,multumesc...dar nu am scapat.mai am o licenta sapt.viitoare( ase), la aia nici nu se pune problema sa iau 10(e imposibil).vorba sotului,am stat ce-am stat, si anul asta m-am pus sa dau ambele licente.bebele este o eminenta inca din burtica.
daca totul e ok,o sa fac o donatie din pregnyl-ul ce-l am in frigider.asa ca daca aveti nevoie, va puteti baza pe noi.