Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Kitty , nu dispera poate ai ovulatie mai tarziu, eu cel putin cred ca am avut ovulatie in ziua 16 . Monitorizarea este fff importanta, pentru a vedea cum evolueaza foliculii.

Eu tin minte ca am avut niste dureri , dar ma bucuram asa mi-am dat seama ca am avut ovulatie, dar nu prestasem in seara respectiva ci urmatoarea.....erau prea groaznice durerile, eu care nu am avut asa ceva.

Tin pumnii sa fie bine.....suna doc si programeazate pentru o monitorizare.

xdidi, mie mi-a cerut progesteronul si spermograma lu' a meu, iar de stimulare i-am spus eu dupa ce am citit pe forum de ea. A fost de acord si mi-a spus ca daca nu avem rezultate in 3 luni sa fac o laparo, dar slava Domnului nu a fost nevoie......poate nu aveti nici una nevoie.

Mult noroc

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 34 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

alina merci, eu laparo am facut si am facut si clasica, am endometrioza si fsh-ul mare, dar eu simt asa undeva ca poate ar merge stimularea si nu stiam la ce analize sa ma astep....pana acum n-am facut progesteronul si nici spermograma...si de dr. dracea nu stie nimeni nimic?
si santate micutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Xdidi,eu am facut inseminare si FIV cu dr Dracea,dar din pacate nu am reusit

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Fetele ceva noutati?

kitty cum merge stimularea?

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
bbnoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

alinush..am avut intr-adevar ovulatie...si in z14 si in z16...acum astept sa vad ce se intampla...de-abia sunt z21..in afara de faptul ca ma dor putin sfarcurile...nu am nimic.oricum sperante prea mari nu am...tot astept minunea de un an si jumatate.tu mai ai putin si iti strangi printesa in brate...ma bucur pt tine...si sa dea dd sa fiti amandoua sanatoase...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

kitty , stiu cum este cu asteptarea, eu imi facusem provizii cu teste de sarcina si l-am facut pe primul cu o zi inainte sa imi vina cm, dupa 2 zile si ultimul a 5 zi si a iesit pozitiv..... am plans de mama focului, eram disperata pentru ca nu mai speram si facusem efort, lucru care ma facuse sa pierd prima sarcina..... dar cinva acolo Sus nu m-a uitat.

Fii increzatoare ca totul va fi bine si peste cateva zile sigur o sa te "auzim" tipand pe forum de bucurie.

-icei sa fie cu ochisori

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
bbnoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ftelor am facut si eu 2 IUi nereusite din pacate.

vroiam sa va intreb voi cum va dati seama ca intradevar a-ti ovulat ca eu am impresia ca nu ma sincronizez cu ovulatia sau ca nu se intampla.

Mergi la inceput

Altesa , imi pare rau pentru cele 2Iui nereusite.
Nici eu nu am dureri sau alte simptome cand ovulez, doar atunci cand am facut stimulare am avut dureri si asa mi-am dat seama ca am ovulat, dar exista teste de ovulatie, temperatura bazala iti poate indica perioada fertila.

Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, noroc in continuare si te asteptam cu vesti bune.

Kitty , vreo veste ceva?

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

alinushali
momentan nici o veste...sunt z28 si astept...nu-mi fac prea mari sperante...te anunt si in caz de urati si de

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexis21 spune:

Seara buna fetelor...ma numesc Alexandra am 22 de ani sunt casatorita de 2 ani si din luna mai anul trecut ne-am hotarat ca vrem un bebe....numai ca el nu a venit asa de repede din aceeasi problema pe care o au ajoritatea fetelor de pe aici...nu am ovulatie!!!!sunt in ziua 3 a cm si din ziua 5 iau closty...dar monitorizari nu fac ca nu mi-a zis nimic.....oricum va fi prima luna de stimulare si mi-a dat sa iau o singura pastila pe zi seara inainte de cina...si apoi a zis ca acest tratament il fac 3 luni de zile dupa care daca nu iese nimic pauza si apoi continuam dar marim doza..of..sunt 9 luni de cand incerc sa fac un bebe si nimic nu s-a intamplat...luna de luna trec prin aceeasi problema....nu vine uratul cand trebuie ma bucur ca poate e bebe zeci de teste negative iau duphaston sa vina si o iau de la capat...va pupic

Mergi la inceput